Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Selamlar, GOAT 1.0 deneyen varsa, gören bilen varsa 54 kadro kullanıyordum yol bisikletinde . GOAT 1.0 54 kadro sipariş vermiştim . 52 kadro göndermiş fabrika hangi işi doğru yaptılar ki. Bütçem GOAT 1.0 yönünde . Uzun süredir de bisikletsizim . Fenalardayım yani .

Sorum şu ki ; iç bacak bvoyum 85, boy 180 .52 kadro kullanabilir miyim ? Yol bisikletinden farklı olur diyorlar kadroları vs ?

Scudo
@samet akkaya hangi yol bisikletinde 54 kullanıyorsunuz? Geometri tablosu var mı?

Eski bisiklet kron rc 2000'di. 54 kullanıyordum. Bayii GOAT 1.0 52 kadro getirmiş. Kullanılabilir mi ?
Kronun geometri tablosunu bulamadım. O yuzden sağlıklı bir yorum yapamayacağım.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
@Amanita ilanlarınızı gördüm ancak deneme şansım olmadı bı yurtdışı seyahatim var ondan sonra elinizde kalırsa düşünebilirim

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Selamlar, GOAT 1.0 deneyen varsa, gören bilen varsa 54 kadro kullanıyordum yol bisikletinde . GOAT 1.0 54 kadro sipariş vermiştim . 52 kadro göndermiş fabrika hangi işi doğru yaptılar ki. Bütçem GOAT 1.0 yönünde . Uzun süredir de bisikletsizim . Fenalardayım yani .

Sorum şu ki ; iç bacak bvoyum 85, boy 180 .52 kadro kullanabilir miyim ? Yol bisikletinden farklı olur diyorlar kadroları vs ?
Her zaman söylüyorum, corelli pişmanlıktır...

Arkadaş satmıyor danışman bisikletten fiyat almış 3000 TL diye bugün banada aynı bayiden 2900 dediler düşünüyorsanız şuan Gittigidiyor'da kazananlar kulübü üyeliği ile 2750 ben daha uyguna bulamadim

İnternetten almanın sıkıntısı şu. O koca kutuyu açmadan yetkili servise götürüp orada montaj yaptırtmak. Diğer türlü çok sıkıntı çıkartıyorlar. Kargoyu yetkili servisle anlaşarak direk oraya da yaptırabilirsiniz.

Arkadaslar merhaba ben de corelli goat 1.0 siparişi verdim.Bir iki gune gelir diye dusunuyorum.Boyum 184 54 kadro siparis ettim.

• İnanılmaz
Tepkiler: rodya
Sordurdum mağazayı Eylül ayının sonunda sevkiyat olacak kesin bilgi
Benim sipariş verdiğim bayi de üretim müdürü ile görüşüp Eylül sonuna teslim olacağı yönünde bilgi verdi. Askerde olmam dolayısıyla beklemeyi çok sorun etmiyorum ama ben bile gelmezse vazgeçmeyi düşünüyorum.

Benim sipariş verdiğim bayi de üretim müdürü ile görüşüp Eylül sonuna teslim olacağı yönünde bilgi verdi. Askerde olmam dolayısıyla beklemeyi çok sorun etmiyorum ama ben bile gelmezse vazgeçmeyi düşünüyorum.
Senin bayi ile benim bayi aynı. Zaten Türkiye de ilk ben aldım. Lansman sonrası parayı yatırdık bir yol olacak

Senin bayi ile benim bayi aynı. Zaten Türkiye de ilk ben aldım. Lansman sonrası parayı yatırdık bir yol olacak

Merhabalar, ben de birkaç aydır goat 2.0 bekliyorum, benim bayi de aynı şeyi söyledi, acaba ben de mi sizin bayiye sordum? Sakarya, Murat, Eman bisiklet? Bu arada ben hala bu bisikletin çıkacağına inanıyorum 😃🤔😊 ama Eylül sonu son tarih, Ekim 1 sipariş iptal

Beyler selam bir kaç gün önce carraro go gravel almıştım tam detaylı yorumu biraz daha kullandıktan sonra yapacağım.Az önce bir şey dikkatimi çekti orta göbekte kapak olmadığını farkettim sanki normal değil gibi durum ?Dışarıdan baktığında yağ görünüyor yağmur çamur kar da durumunu düşünemiyorum.Diğer bisikleti kışın bu durumda kullanıyorum gravel de nasıl olacak ?
Beyler selam bir kaç gün önce carraro go gravel almıştım tam detaylı yorumu biraz daha kullandıktan sonra yapacağım.Az önce bir şey dikkatimi çekti orta göbekte kapak olmadığını farkettim sanki normal değil gibi durum ?Dışarıdan baktığında yağ görünüyor yağmur çamur kar da durumunu düşünemiyorum.Diğer bisikleti kışın bu durumda kullanıyorum gravel de nasıl olacak ?

Kendi mesajıma almış olduğum cevap ile alıntı yapayım. Belki ileride başka bir arkadaşta faydalanır.

Merhabalar, öncelikle G0 da orta göbeğin açık olması ve yağ görünmesi normal bir durum çünkü kullanınlan göbek karemil . Senin scott yarış bisikletindeki göbek ise hollowtech. G0 da kullanılan karemil düşük bütçeli olduğundan kış için daha kaliteli Shimano marka Karemil ile değiştirebilirsen daha dayanıklı olacaktır. Veya ikinci seçenek olarak ( bu seçenek maalesef maliyetli olan) Shimano Claris R2000 aynakol ve hollowtech göbek almak, ki bu seçenekte aynakol oranın 46-34T den 50-34 T ye çıkacak. Bu dişli oranında zorlanacağını düşünmüyorsan ilerisi için mantıklı bir tercih olabilir.

Durum bundan ibaret şimdilik devam edeceğim ileride memnun kalırsam grup set değişimine gidebilirim.

Dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    37,3 KB · Okunma: 89
  • IMG_20200912_110513.jpg
    IMG_20200912_110513.jpg
    1,2 MB · Okunma: 88
  • IMG_20200912_110529.jpg
    IMG_20200912_110529.jpg
    999,9 KB · Okunma: 86
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.Bisikletim geldi Corelli Goat 1.0. Biraz sürdüm ama bazı problemleri var.Kadro rengi gercekten cok guzel yesil ve 54 kadro olanini aldim.En yakin zamanda bir kac fotograf paylasacagim.

Merhabalar, ben de birkaç aydır goat 2.0 bekliyorum, benim bayi de aynı şeyi söyledi, acaba ben de mi sizin bayiye sordum? Sakarya, Murat, Eman bisiklet? Bu arada ben hala bu bisikletin çıkacağına inanıyorum 😃🤔😊 ama Eylül sonu son tarih, Ekim 1 sipariş iptal
Eman bisiklet evet. Murat bey ile görüştüm normalde bu ay iptal edecektim ama ay sonu diye iddialı bir şekilde dedi. Olmazsa da iptal edirim yapacak bir şey yok 🤷‍♂️.

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu ve MakRo
Goat 2.0 siparişi verip bekleyenler kadar burada bizde merak içinde bekliyoruz süreç nasıl olacak diye. Dünya genelindeki pandemiye bağlı üretim dediler ama sonuçta ülke içindeki tek marka değiller diğer firmalar da üretim yapıp normal hedeflerine yetişmeye çalışırken corelli nasıl bir sorunla karşılaştı merak ediyorum.

Ya arkadaşlar pandemi vs diye insanı 1 ay bilemedin 3 ay oyalarsınız... Corelli müşterilerini 9 aydır oyalıyor... İnsanlar çiftleşip 9 ayda çocuk yapıyor bunlar bi maşayı takamadılar bisiklete... 10 tane bisiklet firması sayarım üretimini başlatan devam ettiren... Maalesef corellinin müşterisine saygısı kocaman SIFIR! Bu kadar ücretini ödeyen kişi var çıkıpta bir kere resmi hesabından sitesinden sosyal medyasından şu şu şu nedenden dolayı gecikeceğiz , bilginiz olsun, şu süreçteyiz, çalışmalarımız şöyle ilerliyor demez mi bir kurum... Corelli benim için çöptür... Bisiklet geldiği gibi kadroyu çöpe yollayacağım, grup seti kullanacağım sadece... Ayrıca çevremde her corelli alan mı şikayeçi olur, ya freninden ya zincirinden ya vitesinden ya kadro boyasından... 3 kuruş fazla verilmeli ucuz etin yahnisi yavan oluyor bu bir kez daha kanıtlandı...

Son düzenleme:
Peki bu ön ödeme yapan insanlar, cayıp başka bisiklet alırlarsa ne kaybediyorlar? Neden bir insan sonunda ışık olmayan, emin olmadığı bir tünelde bu kadar uzun yürür?

Goat 1.0 52 kadro geldi. Bisikleti bayii de incelem fırsatımda oldu .

Bisikletin güzel olan 2 tarafı var. Boya işçiliği mükemmel , dirty dop bar çok güzel yakışmış .

Ama üstüne yaptıkları logo , önde ki corelli damgası gerçekten kötü. Çıkmış durumdaydı yapışkanı kalkmış etiket gibi. Sonra sele borusunu takarken çok zorlandık. Profillerde ki çapaklar büyük ihtimal alınmamış. Pek iyi bir işçilik göremedim. Kaynakhizleri alışılagelmişin dışındaydı. Fazla belirgindi.

Asıl komik olan ;

54 sipariş verdik 52 gönderdiler. Corelli satış danışmanının bayiye mesajı ; " yolda 56 kullanan bu gravellerde 52 kullanıyor" yönünde. Garipti gerçekten. Boyum 180 52 kadro gerçekten küçüktü .

Ama memleket şartların 3000 e alınabilecek lastiklerini değiştikten sonra güzel bir gravel olabilir. boya işçiliği gerçekte güzeldi . Umarım bir gravelimiz olur :(

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve kaydogdu

Bisikletin güzel olan 2 tarafı var. Boya işçiliği mükemmel , dirty dop bar çok güzel yakışmış .

Ama üstüne yaptıkları logo , önde ki corelli damgası gerçekten kötü. Çıkmış durumdaydı yapışkanı kalkmış etiket gibi. Sonra sele borusunu takarken çok zorlandık. Profillerde ki çapaklar büyük ihtimal alınmamış. Pek iyi bir işçilik göremedim. Kaynakhizleri alışılagelmişin dışındaydı. Fazla belirgindi.

Asıl komik olan ;

54 sipariş verdik 52 gönderdiler. Corelli satış danışmanının bayiye mesajı ; " yolda 56 kullanan bu gravellerde 52 kullanıyor" yönünde. Garipti gerçekten. Boyum 180 52 kadro gerçekten küçüktü .

Ama memleket şartların 3000 e alınabilecek lastiklerini değiştikten sonra güzel bir gravel olabilir. boya işçiliği gerçekte güzeldi . Umarım bir gravelimiz olur :(
Almaya değermi yani yoksa gidip şehir bisikletimi alıyım karasızım

Asıl komik olan ;

Kadro boyunun ufak olduğundan eminseniz, bence yinede siz bilirsiniz ama ben iade edin derim. Neden mi? İnsanın içine sinmediğinde kaşıntısı tutuyor. Kadro boyu konusunda da "keşke" diyerek iç geçirmeyin. Alın paranızı, başka bisiklete yönelin. İlla ki içinize sinecek bir tane edinebilirsiniz. Hem siz 54 istemişsiniz, onlar 52 göndermiş. Yok efendim "yolda 56 kullanan gravel de 52 kullanır"mış. Belki siz yolda 58 kullanıyorsunuz da bu yüzden 54 istediniz? Misal diyorum. Onlar kafalarına göre yollayamazlar. Tamamen kişisel görüşümdür, ben olsam iade eder, başka bisiklet arayışına girerdim. Bu arada benim boyum 173 ve endurance 52 kadro yol bisikletine biniyorum. Bisikletim de, normal diğer bisikletlere göre kadrosu bir tık büyük denilen Bisan Grand Tour Eco.
O kadar ki, ben bile ilk zamanlar bisikletimin kadrosu ufak sanmıştım. :) Hem de 173 boy, 78 iç bacakla. :)

Geri