Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Burda sanırım sizin kullanacağınız teker ölçüleri daha belirleyici olur. 2 model arasındaki en büyük fark benim gördüğüm kadarıyla teker aralığı. Renkli seçenekleri olan model biraz daha gravel ayarında gibi. Diğeri 2.25'' civarındaki lastiklerle de kullanılabilir gibi görünüyor.

Not. Tekrar bakınca aralarında çok önemli bir fark olmadığını gördüm. Fotograflar yanıltıcı oluyor sanırım.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Scudo
Burda sanırım sizin kullanacağınız teker ölçüleri daha belirleyici olur. 2 model arasındaki en büyük fark benim gördüğüm kadarıyla teker aralığı. Renkli seçenekleri olan model biraz daha gravel ayarında gibi. Diğeri 2.25'' civarındaki lastiklerle de kullanılabilir gibi görünüyor.

Not.+ Tekrar bakınca aralarında çok önemli bir fark olmadığını gördüm. Fotograflar yanıltıcı oluyor sanırım.
Aynen birazcık o fark var gibi. Aslında acıklıkları aynı olması lazım birinin üst kısmı küt diğeri eğimli, görsele bakıyorum o yüzden.

Renkli olanlar 60mm (egımden dolayı galiba yoksa o farkta yok diye biliyorum) diğerleri 70 1 cm çirkin gosterırmı dusuncesı olmasa renksiz olan türden alacağım ama yinede kararsız kaldım foruma sorayım dedim. Renksiz olanın düz keskin hat şeklinde aşağı inen görüntüsü hoşuma gidiyor renlı olanda hafif eğim var öne doğru g2 maşaşıda egimsiz şuan o yüzden bi kararsızlık var :)

dıştaki dişler çok sert değil. naylon kokusu var ama çok aşırıya benzemiyor lastikleri denemem bi kaç ayı bulur heralde veya birisini arka tekerden deneyebilirim havalar biraz düzelince. görünüşü ve kalitesi* hoşuma gitti. yanlara doğru seyrekleşiyor dişliler. fiyatı 120 tl havale ile

edit: ben bi fark göremedim ama lastikte sürüş yönüde var ok ile gösterilmiş.
muharreminde hoşuna gitmiş :D

birde şunun 26" olan siyahını sipariş verdim. gelince foto atarım.

(link)

281223 dosyayı görüntüle281224 dosyayı görüntüle281222 dosyayı görüntüle281223 dosyayı görüntüle281224 dosyayı görüntüle

Merhaba,

Bahsettiğiniz ve görsele eklediğiniz lastikleri daha önce paylaştınız mı göremedim ama link paylaşma şansınız var mıdır?

Merhaba,

Bahsettiğiniz ve görsele eklediğiniz lastikleri daha önce paylaştınız mı göremedim ama link paylaşma şansınız var mıdır?

Googledan aydın bisikleti aratıp daha ucuza alabilirsin kendi sitesinden

(link)

• Beğen
Tepkiler: BenMeteDeliMete
İstanbul için bu akşam beklenen kar gelirse atarım kendimi sokaklara . Tabii Kadıköy'e uğrarsa :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
İstanbul için bu akşam beklenen kar gelirse atarım kendimi sokaklara . Tabii Kadıköy'e uğrarsa :)
Bahsedilen kar gelirse -mezosiklon deniyor- bence evden çıkmayın 🤣🤣

Şirket yarın uzaktan çalışma kararı aldı, bir şeyin geldiği kesin ama...

Bahsedilen kar gelirse -mezosiklon deniyor- bence evden çıkmayın 🤣🤣

Şirket yarın uzaktan çalışma kararı aldı, bir şeyin geldiği kesin ama...
Valla mezosiklon ,Ahmet ya da Hüseyin ; adı ne olursa olsun , bu akşam çıkarım, beni kimse tutamaz :D

Merhaba arkadaşlar ,
Gravel bisikletim için resimdeki gibi ön çatal bagaj arıyorum . En uyguna bulduğum pack2ride ürettiği ürün oldu ( 270 TL ) daha uyguna bulabileceğim alternatif var mı ?

Dosyalar

• Screenshot_2022-01-25-14-13-18-233_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2022-01-25-14-13-18-233_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    66,9 KB · Okunma: 73
  • Screenshot_2022-01-25-10-38-16-134_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-25-10-38-16-134_com.android.chrome.jpg
    51 KB · Okunma: 75
  • Screenshot_2022-01-24-22-46-00-758_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-01-24-22-46-00-758_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    71 KB · Okunma: 76
Merhaba arkadaşlar ,
Gravel bisikletim için resimdeki gibi ön çatal bagaj arıyorum . En uyguna bulduğum pack2ride ürettiği ürün oldu ( 270 TL ) daha uyguna bulabileceğim alternatif var mı ?
Alternatif olarak İzmir'deki (link) bu firmaya bir sorabilirsiniz. Forumda bagaj yaptıran vardı diye hatırlıyorum belki yaparlar. Ben kendilerine bir ürün sordum zaten piyasada var dediler ve bir daha dönüş alamadım. Zaten orijinalini alabiliyor olsam bunlara sormazdım :)
Kendi bisikletimde 1 adet (link) bu üründen kullanıyorum. Bir arkadaşım sadece maliyetine 3D olarak bu ürünü basmıştı.
Şu adamın çalışmaları hoşuma gidiyor. Daha önce sorduğum bir ürün için 65$+kargo ücreti demişti. ( Sorduğum ürün
İmkanınız varsa sanayi vs bir yerde yaptırmak, uygun olsun derseniz 3D yoksa pack2ride ürünü ile 270TL

@MakRo cevabın için çok sağ ol . İlk attığın ürün gayet güzelmiş , bir sorayım bakalım . İkinci olarak bir tanıdığımda 3D yazıcı var , gönderdiğiniz sitede yazıcı için gerekli ölçüler var mı ? Ben pek anlamıyorum o işlerden de 🙂

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@AlperNa
Benim 38c lastikten niye 32c lastiğe geçtiğime gelirsek. Ben bisikleti bikepacking için aldım. Senede 2-3 defa uzun turlara çıkıyorum. Bu uzun turlardan biride 1000 km üstü oluyor genelde. Bu sebeple benim ihtiyaçlarımı karşılayacak tur bisikleti ile yol-yarış arasında bir bisiklete ihtiyacım vardı. Soğuk asfaltta beni üzmeyecek hafif arazi toprak yollarda da idare edebilecek bir lastik seçtim ve performansı bir nebze arttırdım. Uzun turlarda vakit nakit olduğu için böyle bir değişiklik yapmak zorunda kaldım.
Ayrıca gravel bisikleti bana satarlarken lastiklerin 38c den aşağı kullanamazsın diye şart koşmadılar. Bende bu yüzden İhtiyaçlarıma göre upgrade ediyorum.
Anlatabilmişimdir umarım
Hocam G4 den memnunmusunuz genel olarak. . Sizi memnun etmeyen bir yönü varmı? Uzun kullanım deneyiminizi paylaşabilirseniz memnun olurum
Slm lar, Gravel alma arefesindeyim ana 2 model bir de f/p denebilecek alternatifim var.
Öneri ve tavsiyelerinizi beklerim dostlar.

*2021 SCOTT SPEEDSTER GRAVEL 20 DISC
*Carraro Gravel G4 Pro
Bu ikisi 23-25K arası

İlave G2 modeli 13-15K arası

Son düzenleme:
Hocam G4 den memnunmusunuz genel olarak. . Sizi memnun etmeyen bir yönü varmı? Uzun kullanım deneyiminizi paylaşabilirseniz memnun olurum
Slm lar, Gravel alma arefesindeyim ana 2 model bir de f/p denebilecek alternatifim var.
Öneri ve tavsiyelerinizi beklerim dostlar.

*2021 SCOTT SPEEDSTER GRAVEL 20 DISC
*Carraro Gravel G4 Pro
Bu ikisi 23-25K arası

İlave G2 modeli 13-15K arası
Duygu$al durumunuz müsait ise tabi ki ilk iki seçenek çok çok güzel.
Ben G2 kullanıyorum. Grx set beni gayet memnun ediyor. "Keşke daha fazla para verseydim G4 alsaydım" gibi birşey söylemedim şimdiye kadar. Sadece grx 400 set şu anda 7500-8000 tl civarında. (yurtdışı fiyatı tl karşılığı)

• Beğen
Tepkiler: by0ne
Duygu$al durumunuz müsait ise tabi ki ilk iki seçenek çok çok güzel.
Ben G2 kullanıyorum. Grx set beni gayet memnun ediyor. "Keşke daha fazla para verseydim G4 alsaydım" gibi birşey söylemedim şimdiye kadar. Sadece grx 400 set şu anda 7500-8000 tl civarında. (yurtdışı fiyatı tl karşılığı)
Aynen hocam, ilk 2 biraz zorlayarak alabileceğim secenekler. Ne istedigimi bilerek belirliyor oldum. Ancak Scott ve Carraro arasinda kaldim. Donanimlar benzer gibi kadro olarak sanki Scott daha mı iyi bilemedim.. Aslında benim de ilk tercihim G2 di. . Tabi uygun olcu, bisiklet bulmak da asıl sorun!

Aynen hocam, ilk 2 biraz zorlayarak alabileceğim secenekler. Ne istedigimi bilerek belirliyor oldum. Ancak Scott ve Carraro arasinda kaldim. Donanimlar benzer gibi kadro olarak sanki Scott daha mı iyi bilemedim.. Aslında benim de ilk tercihim G2 di. . Tabi uygun olcu, bisiklet bulmak da asıl sorun!
Aynen kadro boyunu kesinleştirip ona göre alınabilecek modelleri belirlemek en doğrusu. G4 ve scott için o fiyatlara çıkılır mı bilemiyorum. Belki de 4-5 ay önceki fiyatlarını takip ettiğim için çok da mantıklı fiyatlar gibi gelmiyor bana şimdiki fiyatları.
Tabi ki sonuçta bu tamamen sizin ekonomik durumunuz ile ilgili. Ancak G2 alırken ben mosso için de incelemeler yapmıştım. Açıkçası "acaba daha iyi bir gravel almalı mıyım?" sorusu ile aldım G2 yi. Alırken "işte en doğru tercih budur" cümlesini kuramıyordum.
Ancak kullandıkça hiç bir eksiklik gözlemlemedim. Aksine tam kıvamında bir bisiklet olduğunu düşünüyorum kendi adıma. Tabi ki daha iyisi her zaman olacaktır. Ancak kullanım amacı, verilen para, bileşen ve bisikletin kalitesi gayet güzel bir yerde G2 için. (kişisel düşüncem)

Aynen kadro boyunu kesinleştirip ona göre alınabilecek modelleri belirlemek en doğrusu. G4 ve scott için o fiyatlara çıkılır mı bilemiyorum. Belki de 4-5 ay önceki fiyatlarını takip ettiğim için çok da mantıklı fiyatlar gibi gelmiyor bana şimdiki fiyatları.
Tabi ki sonuçta bu tamamen sizin ekonomik durumunuz ile ilgili. Ancak G2 alırken ben mosso için de incelemeler yapmıştım. Açıkçası "acaba daha iyi bir gravel almalı mıyım?" sorusu ile aldım G2 yi. Alırken "işte en doğru tercih budur" cümlesini kuramıyordum.
Ancak kullandıkça hiç bir eksiklik gözlemlemedim. Aksine tam kıvamında bir bisiklet olduğunu düşünüyorum kendi adıma. Tabi ki daha iyisi her zaman olacaktır. Ancak kullanım amacı, verilen para, bileşen ve bisikletin kalitesi gayet güzel bir yerde G2 için. (kişisel düşüncem)
Söylediklerinize katılıyorum hocam. Benimde çıkış noktam buydu ilk modelim de G2 di yukarıda belirttiğim gibi. . Fiyatlar konusunda maalesef günden güne artıyor 2,3 ay önce G4 ün güncel fiyatına Full Carbon yol serisi satılıyordu belki bugün içinde 3 ay sonra neler diyor olacağız.
Asıl mesele zaten İzmir de 58 kadro bu 3 modelden hangisini bulabilirsem ona yoğunlaşmak olacak.
En iyisi her zaman ulaşılabilir olan ve eldekidir 🙂
Bununla beraber kullanıcı deneyim ve tecrübelerini de araştırıyor olacağım.
Çevremde kullanan bulsam en azından üzerindeki sürüş deneyimi ve kendimi görmek adına da bana güzel fikir verecektir.
G2 deneyim ve önerileriniz için teşekkür ederim

Söylediklerinize katılıyorum hocam. Benimde çıkış noktam buydu ilk modelim de G2 di yukarıda belirttiğim gibi. . Fiyatlar konusunda maalesef günden güne artıyor 2,3 ay önce G4 ün güncel fiyatına Full Carbon yol serisi satılıyordu belki bugün içinde 3 ay sonra neler diyor olacağız.
Asıl mesele zaten İzmir de 58 kadro bu 3 modelden hangisini bulabilirsem ona yoğunlaşmak olacak.
En iyisi her zaman ulaşılabilir olan ve eldekidir 🙂
Bununla beraber kullanıcı deneyim ve tecrübelerini de araştırıyor olacağım.
Çevremde kullanan bulsam en azından üzerindeki sürüş deneyimi ve kendimi görmek adına da bana güzel fikir verecektir.
G2 deneyim ve önerileriniz için teşekkür ederim
Dostum İzmir deysen Çankaya daki Sundu bisiklete uğramanı tavsiye ederim.İzmir deki bisiklet bayileri arasında en çok stok bulunduran mağaza .
bugün ziyaret ettim bolca gravel vardı Mosso ve Carraro dan

• Beğen
Kadrosu iyi olanı al bence.

• Beğen
Dostum İzmir deysen Çankaya daki Sundu bisiklete uğramanı tavsiye ederim.İzmir deki bisiklet bayileri arasında en çok stok bulunduran mağaza .
bugün ziyaret ettim bolca gravel vardı Mosso ve Carraro dan
Dostum onerin icin tesekkur ederim. C.tesi o tarafta isim var bakacagim mutlaka 👍
Kadrosu iyi olanı al bence.
Aynı düşüncedeyim, önemli bir konu iyi olanı bulmak 👍🏼

Geri