-Deniz-
🌴🌴🌴🌴
- Tepki
- 1.391
- İsim
- Deniz
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
İstanbuldan bir arkadaş ile demin anlaştık. Benim T11x2 şuan satıldı diyebilirim. Cumartesi o almazsa yedeği bekleyen biri de var. Salcano'yu da satabilirsem. Sanırım G2 bütçesini çıkartıyorum. Ama G2 için de Gravel bisiklet sayfasında önceki sayfalarda Gravel geometrisine uygun değil konforsuz demiş bir arkadaş. Daha çok cyclocross geometrisinde denmiş. Başka bir arkadaş da ben G4 aldım göbeği fabrika çıkışı yanlış takmışlar 6 ay sonra bir söktük baktık dişli yerini yemiş aynakol demiş. Bunlar tabii biraz kararsız bırakıyor beni. Zaten satıştan zarar ediyorum. Tek atımlık kurşunum var. Giant da güzel bir marka ama bilemiyorum. G2 55 kadro denemiştim fotoğrafını atmıştım. Ufak hissettirmişti. 58 için yine deneme şansım bulunmayacak. Adamlar sipariş ile getiriyorlar. Umarım olur. Sele borusu şuan ufak gelen Peugeot'da 53 G2'de ise 58 olacak. Sele 5 cm artıyor. Üst boru Peugeot'da 60 cm G2'de 59. 1 cm kısalıyor gibi ama gidonu uzatan parça Peugeotda 10 cm, G2'de bir de dropbara uzanma payını katınca yine daha fazla mesafe kalıyordur. Alın borusu ise Peugeot'da 23 cm. Bayağı yüksek. G2'de 18. Yani gidondan 5 cm düşerken seleden 5 cm yükseleceğim. Bu sanırım diz problemimi çözer gibi. Seleyi 20-22 cm civarı kullanıyordum. Bu max sınıra çok yakındı. O düzelecek. 2 Teker arası mesafe 4 cm kısalacak ama.Benim şöyle bir önerim var . Carraro g0 ve ruble ile uğraşmak yerine linkteki Giant escape 2 xl kadro alıp (link)
benim claris set bisikletimde uyguladığım
vites sistemi degistirme
acera m3020 aktarıcı ve 11.40 sekizli rubleyi takmayı düşünmez misin . aktarıcı , ruble ve yeni bir zincir den başka bir masrafın olmayacak sonuçta çok daha kaliteli bir marka bisiklete ve sana uygun boyda kadroya çok verimli bir sete sahip olabilirsin
hemde giant escape 2 disk frenli olup Carraro G0 ile aynı fiyat diliminde
Şu bisiklet olayını çözsem de ben de forum da rahatlasa artık. Valla milleti darlıyorum diye kötü hissediyorum
Sayfa ile alakasız olabilir kusura bakmayın ama yine de gravel ile kıyaslama isteyeceğim. Bir alternatifim de şu aşağıdaki arkadaş. Ankaradaymış ama araçla giderim en kötü almaya. Stok 28 lastik takılabilir dedi sahibi. Belki 29 takarsın zorlarsan dedi.
(link)
Seçim öncesi son çırpınışlarım