Acaba bisiklet elinize ulaştı mı? Kullandıysanız herhangi bir yorum yapabilir misiniz?
Ayrıca sahibinden de ilgili bisiklet ve modelin (link)na rast geldim.
Merhabalar,
Evet teslim aldım ve azda olsa kullandım.
Hemen kendimi ormana ve toprak, gravel yollara attım ve çok eğlendim.
Bu kadar rahat olduğum bir kadro olmamıştı ölçüler benim için ideal.
LaPierre’ in Aliminyum kadrosu için kendi isim verdiği bir teknolojisi var detayını bilmiyorum ama şuanlık benim için yeterli rahatlığı var.
Ön maşada bozuk yollarda titremeler hissediliyor tabiki daha konfor için amortisör lazım ondada yol dağ bisikletine çıkıyor veya farklı seçeneklerde var.
Hertürlü yolda gerektiği kadar hızlı gitmek, korkmadan farklı kategorilerde sürmek çok başkaymış, yol bisikletimde giremediğim yollara iç çekerdim, bununla özgür girebiliyorum.
Dropper ise farklı bir konforu var, yokuş aşağı hemen aşağı alıp iniyorsunuz, arabaya sığdırken kolayca asağı alıp hertürlü pozisyona sokuyorsunuz ben çok sevdim..
WTB Tubeless ready jantları var benim için yeterli ama şuan içlastikle kullanıyorum buna rağmen çok konforlu.
Lastikler WTB Raddler 37 daha genişisteyenler için baya boşluk var, sanırım 40-45 arası rahat alır gibi duruyor.
Grx 600 serisi fren kollarının konforu/ele oturuşu çok hoşuma gitti daha önce 400 serisini kullanmıştım onda böyle kavrama yok.
Arka aktarıcı 800 serisi
Jantlar sokma mil ve mil tutucu çıkabiliyor uç tarafında bisiklet ayarları için gerekli olan 2 boyda allen anahtar var ve tutma tarafında da gazoz kapağı açacağı mevcut
Ben iyiki almışım diyorum, Lapierre’de kendini kanıtlamış bir firma.
Yurtdışına gidip Canyon Grizl için stok beklemek ve git gel ile uğraşmayı beklemek yerine taksitle almış oldum.
Bana yeterde artar bile. Tavsiyede ederim.
Daha sonra resim eklemeye çalışırım.
Herkesin istediği en iyi bisikleti alması dileğiyle.
Saygılar.