felixyakuza
Daimi Üye
- Tepki
- 2.730
- İsim
- Yaşar Kemal
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ekipmanlarını tamamla eksikse. Ön ve arka aydınlatma, kaliteli kask, pedli tayt ya da şort. Yedek katlanabilir dış lastik, iç lastik, pompa, alyan takımlı çakı, yama seti, kadro çanta.Merhabalar sayın bisikletseverler Dün itibariyle Carraro G2 haki rengini sipariş etmiş bulunuyorum zam gelmeden almış olmam da biraz sevindirici oldu malum bugün zam gelmiş Carraro grubuna Sizlere tavsiyelerinizi sormak isterim şunu eklersen güzel olur rahat edersin mesela kesinlikle şu ruble takılmalı gibisine kurmadan önce vereceğiniz tavsiyeler olursa kullanan veya bilgisi olan arkadaşlarımdan tavsiye almak isterim şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Asfalttan çıkamadığım için gravelımı üzülerek satıyorum, asfalttan çıkışı sonuna kadar destekliyorum309303 dosyayı görüntüle
309304 dosyayı görüntüle
hep asfalt yollardan foto geliyor ,gravel için araziye girin
Merlin TR'ye ürün göndermiyor artık. Kendilerine sormuştum.Merhaba arkadaşlar yurtdışı bisiklet sitesi "merlincycles" Türkiye'ye ürün gönderiyor mu ? ya da hangi siteler gönderiyor. gravel bisikletimin jant setini değiştirmek istiyorum.
Tablolar fikir verebilir ama üzerinde gelen lastiklere göre kadro fark edebiliyor hocam onu da dikkate alın.Merhabalar, Carraro gravel g2 almayı düşünüyorum. Yaşadığım şehirde alacağım bisiklet yok maalesef, netten alacağım ve deneme şansım olmayacak. Boyum 1.78 iç bacak boyum 81 cm. Hangi kadro boyunu tercih etmeliyim acaba? İnternette çeşitli tablolar var ama farklı farklı sonuçlar mevcut. Kullanıcı arkadaşlardan bilgi ve düşüncelerini alabilir miyim?
Çok iyi bir kararGiant Contend AR 1 almayı düşünüyorum fikir yorum görüşleriniz nedir kullanan varmı...
3 yıldır aktif kullanıyoum ankarada yapılan granfondaya katıldım 40-44 de 11. oldum
Farklı lastik ebatları denedim ve gayet memnunum
7000 km kayıtlı yolum var. 2. zincirim üzerindeki
diskler baya inceldi değişmesi gerekli
gidonu g2 den 4 santim daha geniş
g2 10 g4 11 ruble ruble grx810 11 34
Aynakol 30 52 bu oranlar yokuşta çok yardımcı oluyor.
maşa karbon (kaplama değil tamamen karbon)
jantları zayıf ve ağır 7000 km sonunda göbek rulmanları değişim sinyali veriyor. Gidonun yüksek olması (alınborusda geniş) konfor veriyor ama performanstan çalıyor yokuş inişlerinde daha hafif yol bisikletleri dahi geçebiliyor. Kar kış yağmur çamur demeden sürdüm ve bu bisikletin gerçek bir şehir bisikleti olduğuna hem fikirim (çakıllı bozuk yollar) ama performans ve yarış istiyosan gravel seni hedefine götürmeye bilir.
G2 - G4 konusunda arkdaşlara katılıyorum farklılıklar aradaki fiyat farkını kapatıyor hissi vermediği için sanırım g2 daha ön planda. ben gravel sayfasında G4 le ilgili bişeyler yazmıştım oralara da bakarsanız faydası olur.
Eğer bir gravel alacak olsam gene g4 mü alırsın diye sorsan gene g4 alırım.
Umarım faydası olur fazlası gerekse yada net bi konu sormak istersen özelden de yazabilirsin.
Bianchi Gr0014'ü Btwin In'ride 100 'e veya benzer trainerlara bağlamak için sokma mil trainer adaptörü/aparatı tarzı birşey gerekiyor. Aradım taradım ne almam gerektiğini bulamadım. Buradan tecrübesi olan arkadaşlar var ise desteği rica olur.
Merhabalar, Carraro gravel g2 almayı düşünüyorum. Yaşadığım şehirde alacağım bisiklet yok maalesef, netten alacağım ve deneme şansım olmayacak. Boyum 1.78 iç bacak boyum 81 cm. Hangi kadro boyunu tercih etmeliyim acaba? İnternette çeşitli tablolar var ama farklı farklı sonuçlar mevcut. Kullanıcı arkadaşlardan bilgi ve düşüncelerini alabilir miyim?
Aynı bisikleti kullandım,profil resmimde var. Bisiklete eklenecek aksesuarlar tamamen sürüş akışkanlığınla ilgilidir. Uzun yol yapacaksan bir tık kalın lastik takımın ,yan çantaların çift suluk gibi malzemelerin olmalı. Orjinal üzerindeki lastikler çabuk patlıyor bu sebeple lastik tamir kitin mutlaka olmalı . Aydınlatma ,kask ve eldiveni söylememe gerek yok. Kervan yolda düzülür. Sürdükçe alışkanlığın oturur ve neye ihtiyacın olduğunu kendin anlarsın. Hayırlı olsun. Kazası belasız sürüşlerMerhabalar sayın bisikletseverler Dün itibariyle Carraro G2 haki rengini sipariş etmiş bulunuyorum zam gelmeden almış olmam da biraz sevindirici oldu malum bugün zam gelmiş Carraro grubuna Sizlere tavsiyelerinizi sormak isterim şunu eklersen güzel olur rahat edersin mesela kesinlikle şu ruble takılmalı gibisine kurmadan önce vereceğiniz tavsiyeler olursa kullanan veya bilgisi olan arkadaşlarımdan tavsiye almak isterim şimdiden herkese teşekkür ediyorum.