Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
Merhabalar sayın bisikletseverler Dün itibariyle Carraro G2 haki rengini sipariş etmiş bulunuyorum zam gelmeden almış olmam da biraz sevindirici oldu malum bugün zam gelmiş Carraro grubuna Sizlere tavsiyelerinizi sormak isterim şunu eklersen güzel olur rahat edersin mesela kesinlikle şu ruble takılmalı gibisine kurmadan önce vereceğiniz tavsiyeler olursa kullanan veya bilgisi olan arkadaşlarımdan tavsiye almak isterim şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: bekirs07 ve Clal
Merhabalar sayın bisikletseverler Dün itibariyle Carraro G2 haki rengini sipariş etmiş bulunuyorum zam gelmeden almış olmam da biraz sevindirici oldu malum bugün zam gelmiş Carraro grubuna Sizlere tavsiyelerinizi sormak isterim şunu eklersen güzel olur rahat edersin mesela kesinlikle şu ruble takılmalı gibisine kurmadan önce vereceğiniz tavsiyeler olursa kullanan veya bilgisi olan arkadaşlarımdan tavsiye almak isterim şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Ekipmanlarını tamamla eksikse. Ön ve arka aydınlatma, kaliteli kask, pedli tayt ya da şort. Yedek katlanabilir dış lastik, iç lastik, pompa, alyan takımlı çakı, yama seti, kadro çanta.

Bianchi Gr0014'ü Btwin In'ride 100 'e veya benzer trainerlara bağlamak için sokma mil trainer adaptörü/aparatı tarzı birşey gerekiyor. Aradım taradım ne almam gerektiğini bulamadım. Buradan tecrübesi olan arkadaşlar var ise desteği rica olur.

Merhaba arkadaşlar yurtdışı bisiklet sitesi "merlincycles" Türkiye'ye ürün gönderiyor mu ? ya da hangi siteler gönderiyor. gravel bisikletimin jant setini değiştirmek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar yurtdışı bisiklet sitesi "merlincycles" Türkiye'ye ürün gönderiyor mu ? ya da hangi siteler gönderiyor. gravel bisikletimin jant setini değiştirmek istiyorum.
Merlin TR'ye ürün göndermiyor artık. Kendilerine sormuştum.

• Beğen
Tepkiler: bikerman
Merhabalar, Carraro gravel g2 almayı düşünüyorum. Yaşadığım şehirde alacağım bisiklet yok maalesef, netten alacağım ve deneme şansım olmayacak. Boyum 1.78 iç bacak boyum 81 cm. Hangi kadro boyunu tercih etmeliyim acaba? İnternette çeşitli tablolar var ama farklı farklı sonuçlar mevcut. Kullanıcı arkadaşlardan bilgi ve düşüncelerini alabilir miyim?

Merhabalar, Carraro gravel g2 almayı düşünüyorum. Yaşadığım şehirde alacağım bisiklet yok maalesef, netten alacağım ve deneme şansım olmayacak. Boyum 1.78 iç bacak boyum 81 cm. Hangi kadro boyunu tercih etmeliyim acaba? İnternette çeşitli tablolar var ama farklı farklı sonuçlar mevcut. Kullanıcı arkadaşlardan bilgi ve düşüncelerini alabilir miyim?
Tablolar fikir verebilir ama üzerinde gelen lastiklere göre kadro fark edebiliyor hocam onu da dikkate alın.

Mesela aynı kadro boyundaki iki bisikletten birinde schwalbe diğerinde kenda var, kendalı olan 1 cm filan daha yüksek.

ben 170, 50 kadrosu tam oluyordu bana, tahminim size 52si olur carraronun ama deneyerek almak en sağlıklısı, gidon mesafesi vs de sorun yaşatmasın hocam

• Beğen
Tepkiler: baris52
Link ve ilan acamiyorum , buraya yazmak dogru mu bilmiyorum degilse yoneticiler silebilir. Cok yakin arkadasim carraro g6pro bisikletini satiyor 55 kadro. Bisikletinden memnun olmasina ragmen yuzde 90 asfalt kullandigi icin yol bisikletine gecis yapacak. Dusunen arkadaslar varsa ozelden link paylasabilirim.

• Beğen
Tepkiler: templeos
İyi paylaşımlar... sevgili forum fuji jari 2.5 için fender set(çamurluk seti ve bagaj) bulabileceğim kaynak varmı acaba? Bilginize danışmak istedim. İnternet veya mağazada olabilir. Teşekkürler

Giant Contend AR 1 almayı düşünüyorum fikir yorum görüşleriniz nedir kullanan varmı...

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
3 yıldır aktif kullanıyoum ankarada yapılan granfondaya katıldım 40-44 de 11. oldum
Farklı lastik ebatları denedim ve gayet memnunum
7000 km kayıtlı yolum var. 2. zincirim üzerindeki
diskler baya inceldi değişmesi gerekli
gidonu g2 den 4 santim daha geniş
g2 10 g4 11 ruble ruble grx810 11 34
Aynakol 30 52 bu oranlar yokuşta çok yardımcı oluyor.
maşa karbon (kaplama değil tamamen karbon)
jantları zayıf ve ağır 7000 km sonunda göbek rulmanları değişim sinyali veriyor. Gidonun yüksek olması (alınborusda geniş) konfor veriyor ama performanstan çalıyor yokuş inişlerinde daha hafif yol bisikletleri dahi geçebiliyor. Kar kış yağmur çamur demeden sürdüm ve bu bisikletin gerçek bir şehir bisikleti olduğuna hem fikirim (çakıllı bozuk yollar) ama performans ve yarış istiyosan gravel seni hedefine götürmeye bilir.
G2 - G4 konusunda arkdaşlara katılıyorum farklılıklar aradaki fiyat farkını kapatıyor hissi vermediği için sanırım g2 daha ön planda. ben gravel sayfasında G4 le ilgili bişeyler yazmıştım oralara da bakarsanız faydası olur.
Eğer bir gravel alacak olsam gene g4 mü alırsın diye sorsan gene g4 alırım.
Umarım faydası olur fazlası gerekse yada net bi konu sormak istersen özelden de yazabilirsin.

@Clal, hocam merhaba internette yaptığım araştırmayla tatmin olamayıp piyasadaki bisiklet mağzalarını dolaşmak istedim lakin, G4 pro ve Gr0013 modellerini bir arada satan bir mağzaya denk gelemediğim için elinde hangi marka varsa onu öven bisklet uzmanları(!) ile konuşmak zorunda kaldım, dışardan bir göz ve G4 Pro kullanıcısı olarak Gr0013'ü G4 Pro nezdinde kıyaslama şansınız var mı teknik açıdan yorumlamanız bile yeterli olacaktır.
Foruma baktığımda Gr0013 için hiç yorum yok, benim gönlüm Gr0013 yana ama teknik açıdan destekleyen özellikleri sizin ağzınızdan duymak isterim...
İyi Forumlar.

Bianchi Gr0014'ü Btwin In'ride 100 'e veya benzer trainerlara bağlamak için sokma mil trainer adaptörü/aparatı tarzı birşey gerekiyor. Aradım taradım ne almam gerektiğini bulamadım. Buradan tecrübesi olan arkadaşlar var ise desteği rica olur.

Kendi soruma kendim cevap vereyim. Ben epey uğraştım belki birilerine rahatlık olur. İhtiyacımız olan ürün Thrue Axle Adaptör, boyut konusunda ise özellikle diş aralığında çok emin olamamıştım. Onun kararınıda dişli kısım uzunluğu/diş sayısı ile ölçüp karar verdim ve sipariş geçtim. Bianchi Gr0014 için uygun adaptör ve ölçüler aşağıdadır.

L:166-178mm (standart milinizin uzunluğu)
M:12mm (milinizin kalınlığı)
P:1.5 (diş aralığı)

Screenshot_2023-09-27-07-43-02-955-edit_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Btwin In'ride 100, 500 ve Elite Aleno modellerinde denedim, sorunsuz şekilde oturdu. Umarım birilerinin işine yarar.

@Spartiat hocama teşekkür ederim. Kendisinin bu konuda deneyimi olmamasına rağmen bana doğru birkaç teknik anlatım yapan yazı paylaşarak nokta atışı çözmemde çok faydası oldu.

Son düzenleme:

50 kadroyu al. Bende de bar aynısı . Bana dua edersin
Aynı bisikleti kullandım,profil resmimde var. Bisiklete eklenecek aksesuarlar tamamen sürüş akışkanlığınla ilgilidir. Uzun yol yapacaksan bir tık kalın lastik takımın ,yan çantaların çift suluk gibi malzemelerin olmalı. Orjinal üzerindeki lastikler çabuk patlıyor bu sebeple lastik tamir kitin mutlaka olmalı . Aydınlatma ,kask ve eldiveni söylememe gerek yok. Kervan yolda düzülür. Sürdükçe alışkanlığın oturur ve neye ihtiyacın olduğunu kendin anlarsın. Hayırlı olsun. Kazası belasız sürüşler

• Beğen
Tepkiler: V-TR
Arkadaşlar merhaba bütcem 28 29 bin bandında gravel bisiklet arıyorum. Genel olarak carraro kullanıyor sanırım herkes. Benim için grx setli olması çok önemli degil bu arada

Selamlar

Bu zamana kadar hep şehir bisikleti kullandım. Yeni bir bisiklet arayışındayım fakat şöyle bir durum var ki deprem bölgesinde yaşıyorum ve yollar tabii çok kötü. Cam, çivi, moloz yığını dolu.

En son kullandığım Peugeot t11x2 pek dayanamadı yollara. Maalesef geçen hafta da çalındı.

Şimdi gravel veya mtb almaya karar verdim. Mtb'leri şehir içinde yorucu olduğu için ve kalın lastiklerle gözüme çok kaba geldiği için pek almak istemiyorum. Carraro'nun bazı mtb modelleri karizmatik duruyor gerçi. Öte yandan dayanıklılık için de biraz mtb'lere göz gezdirdim.
Gravel bu konuda üzer mi acaba? Mtb ile kıyaslarsanız ne dersiniz? Dün Bianchi gr0013'ü inceledim yakından. Çok da hoşuma gitti. Bakımları nasıldır? Olası bir lastik patladığında kendim halledebilir miyim? Buralarda aktif çalışan servis, tamirci olmadığı için kendim halletmek zorundayım.

Şöyle birkaç model baktım: (yeni üye olduğum için link bırakamıyorum maalesef)

Bianchi Gr0013

Carraro g02

Peugeot gr14

Triban grvl 520

Rockrider race 720 xc

Carraro big 2912

Gördüğünüz gibi kafa hala karışık gravel vs mtb konusunda. Daha fazla zam yemeden de bir an evvel almak istiyorum
Öneriler için teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Geri