Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel Bisikletlerimizin Fotoğrafları

Scudo
Merhaba. Bu sanırım özel tasarım kadro. Kaça maç oldu size ?

Merhabalar, evet özel tasarım. (link) Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz. Fiyatını söylememin bir anlamı olur mu bilemiyorum.

(link)
Burada yazılan kadro fiyatına bakın;
Bu bisikleti 2021'in son aylarında teslim aldım ve bana maliyeti burada yazan kadro fiyatının çok altındaydı. :(

Bisikletin üstündeki parçaları yazayım, siz hesaplayın. Sanırım 4-5 katını geçiyor. Bisikleti yaptırdığım zaman usd döviz kuru 7,6 TL
Gravel, commuter çelik kadro, gravel karbon maşa, grup set sram nx, frenler deore xt, hunt four season gravel jantlar, brooks cambium c17 sele, panaracer gravelking lastikler, deza zero sele borusu, ritchey classic suluk kafesleri, shimano eh500 pedallar, elcikler, rotorlar vs...
 
  • Beğen
Tepkiler: Equilibrium
Güle güle kullanın hocam, aynı bisikletten bende aldım ama henüz kullanmaya başlamadım, ayna kolu neden teke indirdiniz, bisiklet konusunda oldukça acemiyim.
Teşekkür ederim. Yani benim kullanıma amacım için yeterli tek yaprak. Özel bir sebebi yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: ireyal
Bianchi daha üst seviye bisikletlere geçti artık gr0013 ve gr0014 üretimde değil, satışta iken fiyatı çok uygundu. bende aldım ancak kadro küçük geldiği için maalesef kullanamadım. aynı ayardaki carraro g4 pro 55-60 bin bandında iken bu bisiklet 35-40 bine satıldı. Piyasa da bir elin parmağı kadar sıfır kaldı sanırım. karbon maşa ve fullcrum jantlar ile akıcı keyif veren bir bisiklet. Bu bisikletten önce gr0014 ile biraz tadına bakmıştık. ( aynı kadro ve aynı jantlar var)
 
  • Beğen
Tepkiler: kocak04 ve Jingim
Merhaba, forma yeni katildim. Gravel kullandim ama pek sevemedim. Mtb vardi zaten o yuzden gereksiz gibi geldi bana. Simdilik kullanmiyorum.
 

Dosyalar

  • IMG_20240426_133109.jpg
    IMG_20240426_133109.jpg
    176 KB · Okunma: 27
Geri