Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günde 20 km zorlar mı?

antremansız 10 km sürdüm azcık dizlerimde yorulma ve ağrı var antremanlı bir şekilde 20 km çerez gibi gelir
 
Scudo
ODTÜ- Sincan arası gidip geliyorum iki haftadır (Yaklaşık mesafe 25-26 km, gidiş dönüş 50 kmyi geçiyor.) İlk hafta dizlerimde bi ağrıdı; haftasonu dinlendim, şu an hiç bi şeyim yok. Kendimi çok sağlıklı hissediyorum...
 
Bana göre lastik seçiminizi yol durumuna göre yapın eğer belli bir rota dışında çok farklı yerlere gitmiyorsanız onun dışında ön süspansiyonu da yola göre kilitli veya açık şekilde kullanırsanız yolunuz uzun olmadıgı için sele seçiminiz ağır olabilir fakat jel kılıf kesinlikle öneriyorum alışmanız aşamasında yardımcı olacaktır. Bu kriterleri uyguladıgınızda günde 20 km sizin için sıradan hale gelecektir, ama ne yaparsanız yapın başlarda zor gelebilir...
 
askerden önce günde banko 50 - 80 km arası biniyordum . esenler-sarıyer rotasında . zamanım olursada rumeli feneri bonus oluyodu.günde 20 km sizin için çerez gelir , alıştıkça :) hatta keyif alıyorsanız yolu bile uzatmak rampalara vurmak isteyeceksiniz kendinizi . bana guvenın :)
 
madem konu hortladi koun sahibi acaba ne yapti gidip geldi mi her gun 20km :D
 
Bence çocuğuna devretmiştir evlenmiştir falan :)
 
Konu hortlaya hortlaya bi hal olmuş. Paralel Evren filmi gibi ya, flashbackler falan. :)
 
20 Km yapmaya çalışan arkadaş anladığım kadarıyla formu Terk-i Diyar etmiş.
 
@skaymaz sormasam duramazdım cünkü bende aynı parkurda kullanmak için bisiklet düşünüyorum ama ben bağlıcaya kadar gidicem sadece; alıntıladıgım arkadaş okuyorsa :)
 
  • Beğen
Tepkiler: skaymaz
Konu sahibi naptı acaba şimdi oğlanı okula bırakyodur bisikletle :D
 
konu sahibi ne yaptı acaba gitti mi bir 20, çocukları oldi mu, ıssız acun kaldi mu, dostlar onu hatırlıyor mu :komik: :koptum:
 
Arkdaş 2006 yılında üniversiteye gidiyormuş. O yıl ortalama 20 yaşında desek, geçen 13 senenin ardından 33 yaşına gelmiş; muhtemelen bisikleti bırakıp kendine bir araba almış trafik çilesini çekmeye devam ediyordur ? Umarım yanılıyorumdur ?
 
@Uğur Taşdemir
Hocam E6 yasakda E5 nasıl yasak onu anlamadım ?
 
Ben okuluma giderken günde 30 km sürüyorum 15 gidiş 15 dönüş. Okulum da Maltepe Üniversitesi. Giderken Başıbüyük tepesine çıkan Büyükbakkalköy yolunda 5 km tırmanıyorum. Narcity yanından geçerken yol iyice dikleşiyor. Eee, okula gidiyoruz, bagajda çanta da var yani extra ağırlık var haliyle narcity'den bisikleti iterek geçiyorum. Sonrasında tırmanış falan olmadığı ve 150-200 m falan kaldığı için bir sıkıntı olmuyor. Fiziksel olarak birazcık yorsa da, okula gider gitmez yapmam gereken ilk iş tuvalette terli üstümü değiştirmek olsa da bisikletle gittiğim zaman daha mutlu oluyorum, derslere daha iyi odaklanıyorum. Ve bombayı patlatıyorum: Toplu taşıma araçları ile evden okula 1 saat 10 dakikada, bisikletle 1 saat 15 dakikada gidiyorum o hayvani yokuşa rağmen. Dönüşte aynı yokuştan aşağı bisikleti salarak gittiğim için kolay oluyordu, eve 50-55 dakikada varıyordum. Yani bir günde yolda geçen toplam süre olarak bisiklet daha iyi. Ama okulun yolunda köpek sorunu var onu da gidona elektroşok cihazı takarak halledeceğim köpekler sesinden korkuyor.

Not: %100 bursluyum
 
@turbotx150 burs kısmını belirttiğiniz için teşekkürler ben de tam yazıyı okurken ee nerde burs diyordum
 
  • Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
Geri