Scudo Sports

Günde kaç öğün yemeliyiz?

Scudo
Merhaba ''17'' yaşındayım ve beslenme düzenim yaşıtlarıma göre biraz garip sanırım sabah kahvaltıyı 8-10 arası yazıyorum ( Her zaman yumurta,1 tam buday ekmek(küçük) bolca peynir,salata domates,ceviz bazen daha değişik tabaklar hazırlıyorum meyve ağırlıklı az unlu krep),
12-1 civarı ara öğün yoğurt,meyve bazen tatlı saat 4-6 arası akşam yemegi yiyorum ama baya fazla 3 çeşit yemek oluyor dolu tabaklar cogunlukla yedigim yemegi sevip 1-2 tabak daha koyuyorum sonra leblebi,fıstık gibi şeyler yiyorum ondan sonra 6 dan 10-11 e kadar bir şey yemiyorum saat 5 de kalkıyorum yine 9 da kahvaltı yapıyorum.
Ek olarak geçenlerde yedigim yemekler ; sabah : omlet peynir domates salata ceviz ara öğün (tahmini) 150 gr dan fazla chessekek,sade yoğurt 1 kase,meyveli 100 gr yoğurt aksam 2 dolu kase patates püresi 12 tane balık,bulgur(1 kase),taze fasulye,cheeskek 50 grmı geçmemişti tahmini 1 dilim pasta yogurt fıstık,lebleb(çerez)i tarzı şeyler ve bunları nedense peş peşe yiyorum biri bitiyor digerine geçiyorum hemen hiç ağrı dogma hissi falanda olmuyor (yemegi yavas yerim çok iyi cignemeden yutmam o yüzden 4-6 saat bazen 5-7 arası oluyor)
Bi anda bu kadar şey yemem doğru mu yoksa bölmem ki gerek 3 ana öğün olarak? (Bu aralar çok spor yapamıyorum bisikletim bozuk havuzumda kapalı dısardada cok dolasamıyorum(ygs-lys) evde bazı haraketer(squat vb) yapıyorum )

• Beğen
Tepkiler: Burakcycle
Emeğinize sağlık çok güzel bilgiler teşekkürler

Geri