Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günün Fotoğrafı

Scudo
Requival Köprüsü (Pont de Requival)
20220528_174054.jpg
Dipçe: Tarihiyle ilgili bir yazı yok ama önemli bir köprü sanırım.

Bir bisiklete bineyim dedim, yolların haline bak. Bisiklete, motora, arabaya binene yazık, yolda yürüyene yazık.
Kaç gündür böyle. Sözde fiber internet döşüyorlar. Böyle teknoloji getireceksiniz getirmeyin Allahın danaları. Bi işi yapacaksınız gününde zamanında hızlı, güvenlikli adam gibi yapın.
Ülkeyi zaten fakirleştirdiler, gençler yokluktan moto kurye oluyorlar. Yazık günah değil mi bu gençlere düşseler, bir yerlerine zarar gelse; Umurlarında mı değil tabii ki, Allahın cezaları.
IMG_20220529_103618.jpg

Dananın biri de - servisçi- servisinden çıkarmış Pet şişeleri ağacın dibine bırakıyor. Beyefendi orası çöp kovası değil diyorum. Ayı gibi hönkörüyor. Gittim ne yapayım, 20 metre öteye toplayıp çöp konteynırıns attım. Öküzün trene baktığı gibi bakıyor.Ülkenin vatandaşı bu; belediyesi, muhalefeti, hükümeti ne olsun.

@hamlet2006
Bir tane de ben koyayım.

2 yılı aşkındır yollar böyle. Tahammülümüz kalmadı, bisiklet sürmeyi birak arabalarla zor ilerliyoruz, şehrin bir çok noktasi ya böyle ya bundan daha kötü.

Evler, balkonlar, arabalarin üstü hep toz, toprak... Sözün bittiği yer!

IMG_20220527_180336.jpg

IMG20220527205630.jpg
Yaşadığım şehirde ilk kez sokak kitapçısı görünce ben... Ne yazık ki akşam rastladım, yine de bunları bulabilmem mucizeydi. Eylül gibi kitap kafe açmayı planlıyormuş hatta. Üniversiteden beri hayalimdi; insanlar gelsin, kitaplarını okusun, okuyana çay ikram olsun vs. Ütopyalar güzeldi. :)

Geri