Bir değişiklik yapıp niteliği biraz yükselttik. Bakalım ne olacak?🫤
Dipçe: Aslında Decathlon'dan aldığım üç iç lastikten biri saçma şekilde, diğeri kutusundan patlak çıkınca böyle bir yola gittim.
Yine diyorum, Decathlon bulunmaz nimettir.
---Ha bu arada teker patlayınca asla hızlı değiştirilemez. Sinop üzerinde yüzük var.😕
Semia ÇELİK
Metehan Sinan ÇELİK
Atahan ÇELİK
Yarış öncesi götüreyim dedim çocukları ama fırsat olmadı.
Kim bilir kaç yıllık ama o köprü hala kaya gibi. Bakmayın eski durduğuna.
Bugün bol yokuşlu rotalarda devam ettik. Malatya,İncesu,Güzelyurt arasında döndük
Balatalar bitti malesef son demlerini bugün kullandık Avid Elixr3 İçin balata ve disk nerede bulabilirim? İnternette araştırdım ama kesin souç bulamadım Ve farkettiğim bir durum daha var balatalar normal halde de disklere baskı uyguluyor o yüzden sürekli kulak tırmalayan bir sesle geziyoruz onu nasıl düzeltebilirim?
🚴Birisi 13 yıldır bisikletle dünya turu yapan (bir takım pasaport işlemleri için kısa süreli Türkiye'de) ve bana bisikleti sevdiren adam Gürkan Genç
🏃♂️Diğeri 7 kıtada 7 ultra maraton koşmuş ve beraber de koşma şansı yakaladığım, bana koşmayı sevdiren adam Alper Dalkılıç
İkisinin de en büyük özelliği bu kadar büyük işler başarmalarına rağmen son derece mütevazi olmaları.
Bugünkü koşu ve bisiklet hayatımın ilham kaynakları bu iki adam. Yıllardır danıştığım/sorduğum sorulara bıkmadan, usanmadan cevap verdikleri için teşekkürler...