Scudo Sports

Günün sözü

"Bir bisiklet alın. Kesinlikle pişman olmazsınız, şayet yaşarsanız."

@hamlet2006 kapıya asılması gereken söz bence bu olmalı.

Scudo
"Bisiklet geleceğin önemli bir parçası olmak zorunda. Spor yapmak için spor salonuna arabayla giden toplumda bir yanlışlık var."

"Hayatınızın hikayesini yazarken kalemi başkasının tutmasına izin vermeyin." -Harley Davidson

Şu sıralar benimsediğim özlü sözdür. Nedense tüm işlerde yardım almadan salt kendi çabamla başarıya ulaşmak arzusu yatar içimde.

"Bisiklet geleceğin önemli bir parçası olmak zorunda. Spor yapmak için spor salonuna arabayla giden toplumda bir yanlışlık var."
bisiklet binmek için bisikleti arabaya bağlayıp 50km yol gidip 10km binip 50km dönen ahali tanıyorum.

Bedenim dünyayı temsil ediyordu. Ve nefret ettiğim her şey ondaydı. Güzellik, güç, kızgınlık...

"Kadınlarda güzellik çarpı zeka sabittir. Nadir istisnalar bu kaideyi bozmaz." İzmir fen lisesi 93 mezunlarından biri.

"Dünya çevresinde yapılacak bir tur bile, tek bir pedalın dönmesiyle başlar."

"Aslan hemen belli olur..."
"Her koyun kendi bacanağıyla basılır..."
"Yokuş aşağı stop ettiren, sola sinyal veremez..."
"Züğürdün çenesi, zenginin başını ağrıtır..."
"Dalgıçlık, insanın üstüne yapışanı giymesidir..."

“Yorgun musun?” bana sorulacak en yerinde soruydu. Evet, diye bağıran bir stadyum dolusu ses duydum içimde. Çok yorgundum. Herkesten çok...

"Hayat bisiklete binmek gibidir. Dengede kalmak için, hareket etmeye devam etmen gerekir."

''Para bütün insanlığın kabul ettiği en büyük dindir''
Yeni bir guncelleme oldu artık para dininin bir mezhebi daha var ''cryto para'' veya daha cok bilinen adiyla ''bitcoin'' :)

"Unutuyoruz. Hissetmiyoruz. İstemiyoruz. Yaptıklarımız, daha çok eski alışkanlıklar."

"Bisiklete binen bir adamı gözünüzün önüne getirin. Kim olursa olsun, onun hakkında üç şey söyleyebiliriz. Biliyoruz ki bisiklete binip, hareket edecek. Bir noktada durup, bisikletinden ineceğini biliyoruz. Hepsinden önemlisi, başlangıç ve bitiş noktası arasındaki herhangi bir noktada hareket etmezse ve bisikletten inmezse, düşeceğini biliyoruz. Bu her canlının ve topluluğun hayat boyu yolculuğunun metaforudur."

Bisikletforumun kapısına asılması gereken söz:

"Bisiklet işi bütçe meselesidir. Paran varsa en iyi donanımı alırsın; yoksa en iyi donanım gerekli mi diye sorar durursun"
@Mustafa Zeybek sözüdür.

Dostoyevski'ye ithafen: " İncınmışsın" bilader.
"Masraf, bisiklet sürerek yapılan bir spordur." sözüm daha güzel bence 😅

"Hayatta en sevdiğim şeyler kütüphaneler ve bisikletlerdir. İkisi de hiçbir şey israf olmaksızın insanları ileriye taşır. Mükemmel bir gün: kütüphaneye doğru pedallamak."

Geri