Scudo Sports

Günün sözü

@BF Okuru ben de kendisinden ders almıştım, bize de söylerdi, eski günlere götürdünüz:)

Günün sözü Büyük Atatürk'ten;

Mustafa Kemal Atatürk’ün 1934 yılında Anzak annelerine hitaben yazdığı mektup:

"Uzak memleketin toprakları üstünde kanlarını döken kahramanlar; burada dost bir vatanın toprağındasınız. Huzur ve sükun içinde uyuyunuz. Sizler Mehmetçiklerle yan yana, koyun koyunasınız. Uzak diyarlardan evlatlarını harbe gönderen analar; göz yaşlarınızı dindiriniz, evlatlarınız bağrımızdadır. Huzur içindedirler ve huzur içinde rahat rahat uyuyacaklardır. Bu toprakta canlarını verdikten sonra artık bizim evlatlarımız olmuşlardır."

Scudo
#ÇanakkaleGeçilmez

gençken yapılacak tek şey. EDEPLİ OL !!! (kendime söylüyorum)

İnsanı elbisesine göre karşılar, bilgisine göre uğurlarlar.

Bana birkaç cümle yazın, size nasıl bir bisiklet kullandığınızı söyleyeyim.

Minibüslerde duyduğum zaman kendimden geçtiğim, adeta beni benden alan slogan: "kapı ağzında durmayalım, arkalara doğru ilerleyelim."

Evet beyler ilerliyoruz arkalara doğru.

Sabrım çok büyüktür amaaaaaaaa
Sabrımı taşırırsan gazabım sabrımdan daha büyüktür

M.S.2002 Akifus. :)

"Biz kimseyi yarı yolda bırakmadık, onlar müsait bir yerde indiler." (bir minibüs arkası yazı)

Eğer bir yere nasıl gideceğini bilmiyorsan sadece sürmeye devam et bir yerde karşına çıkacaktır yada etrafta birilerine sor o daha kolay olur :D

• Beğen
Tepkiler: inndream
@Anonim minübüs dedin de aklıma servis kapılarında yazan bir yazı geldi.''Servis beklemez,beklenir'' Bir nevi ey yolcu titre kendine gel uyarısı.Sonra servis aha da kaçtı şakasına maruz kalırsın :)

Ben bildiğin gibiyim işte... Sadece ayakkabımı bağlarken eğiyorum başımı öne

"To get something you never had, you have to do something you never did"
José N. Harris

kabaca çeviri: hiç sahip olamadığın bir şeyi elde etmek için şu ana dek yaptıklarının dışına çıkmalısın.

Be the change you want to see in the world.
çeviri: Dünyada görmek istediğin değişimin bir parçası ol (Prison Break)

Kilometreleri şehirlerarası otobüsle alıp vardığınız kişi ile pedallayarak vardığınız kişi aynı olmaz.

Geri