Gürkan Abi gibi ben Dünya'yi gezecegim diyip giden varmi bilinmez ama takip etmekte fayda var hesapları derledim.
Melih Akdoğan, Zahide Öz ikisininde ayrı ayrı blogları var ama önümuzdeki ay birlikte Dunya turu'na cikacaklar. Dünyanın Pedalı ismiyle sosyal medya hesapları ve siteleri var.
Seyrupedal Olcay Güzel
Deltaadam İbrahim Soyadini hatirlayamadim malesef.
İkisi şuan Asya ulkelerindeler.
Elif Üzer var şuan Guney Amerika'da pedalliyor en son bi kaza geçirmisti malesef. Ne yapti bilmiyorum. Şuan Venezuela'da olmali.
Fırat Demir en son Belize'de idi.
Yine Güney Amerika da birisi vardi erkek adini unuttum halbuki takip ediyordum. Bilen varsa soylerse sevinirim.
Tunahan Emre Bilgin vardı yanlış hatırlamıyorsam Tea With Christopher Nolan projesiyle Avrupa ve Amerikayi boydan geçmişti.
Semih Çeliktürk'ün yazılarıda oldukça keyifli. Özellikle Kore ve Gürcistan yazıları çok hoş.
Enes Şensoy'un Fas yazıları var bilmeyen yok sanırım onu.
Rahmi Çekmen'in Avrupa ve Mısır Kudus turlari gayet guzeldi. Bisiklet harici turlarda yapıyor onumuzdeki ay Kutuplara Svalbard'a gidecek.
Koray diye bir arkadas vardı Avrupa turunu beğenerek okumuştum.
Korayuzunyolda diye bir blogu vardı.
Sedona 771 ile Asya yollarında pedallayan bir kadın bisikletçi de vardı. Türk müydü emin değilim. Bilen varsa onu da söylerse sevirinim.
Cemal Atasoy daha önce Afrikayı pedallamıştı şuan Asya yolunda Meşed de idi en son.
İsimlerini bilmedigim iki kişi var Asya Gezginleri adinda bi hesaplari var. Adindan da belli Asya yolundalar şuan.
Sarıhan çifti (Minik Gezgin) öbür ay tekrar Avrupa'ya çıkıyorlar.
Aklıma geldikçe burayı güncellemeye çalışacağım.