@Gurkan Genc
Gürkan abi tenezzül edip bu kadar cevap yazısı yazmana gerek yoktu zaten okudukları zaman bu cevaplar onların boş kafalarında yankılanıp duracak ve daha çok sinirlenecekler, seni anlamak istemeyecekler çünkü bulundukları pozisyonlardan mutlu değiller, haftasonları bi kaç adam toplayıp alfalık yapıp grubu yönetmek dışında mutlu olamıyorlar. Bu tabi başka bir tartışma konusu.
Bu başlığın böyle bir tartışmaya döneceğini tahmin edemedim, sonuçta hepimiz bisikletle bir Kültür çalışması yapıyoruz sen de Türk bisikletine değer katan insanlardan birisin. Eğer ki seni rahatsız eden insanlarla karşılaşmana sebep olduysam kusura bakma abi hakkını helal et.
Başka bi açıdan, insanların kendi küçük hücrelerinden seni küçümseyip ego kasması hatta seni olumsuz eleştirip neden eleştirdiklerinin bile farkında olmamaları beni şaşırttı. Tabi Türkiye gibi bir ülkede çok da şaşırmamak lazım; sonuçta bilen değil bilmeyen Konuşuyor ve Konuşuluyor bu ülkede, bilginin değeri sadece kağıt üzerinde o da geçici ve ne yazık ki Bilgi bu savaşı kaybetmenin eşiğinde artık herkes kendi doğrularıyla yaşıyor ve başka insanlara kendi doğrularıyla yaşamaları için sertçe saldırıyor , dönüp düşünmüyor bile -Ya ben bunu buraya yazıyorum ama acaba ahlaki açıdan doğru bişey mi yaptım veya ahlakiyi geç acaba bu yazdığım şey insanları nasıl etkiler acaba birilerinin üzülmesine sebep olur muyum- aslında saygılı davranmak ve işinin hakkını verenlere destek olmak çok kolay tabi saygı gören ve gösteren insanlar için geçerli bu durum işin kısası ben ve binler senin arkandayız abi, biliyorum bize ihtiyacın yok, sen bize güvenerek yola çıkmadın, bu senin kişisel mücadelen fakat eminim sana gelen ufak bir destek mesajı akşam çadıra girdiğin zaman okurken seni gülümsetmeye yetiyordur.
Ayrıca ülkemizde spor bakanlığı ne yazık ki spor bilmeyen insanların danışmanlarıyla işi yürütmeye çalıştığı bir bakanlık, hizmetin siyaseti olmaz muhalif görüşe sahip biri olarak seni orda görmek açıkçası beni mutlu eder çünkü artık bu ülkenin işinde uzmanlaşmış deneyimli insanlara ihtiyacı var, yıllarca çok çektik artık bişeyleri değiştirmenin zamanıdır eminim sana destek olanlar da çıkacaktır.
İyi Turlar
Saygılar
@danceros
kusura bakmayın açıkçası mimarlık okuyorum, yoğun bir okul takvimim var ve haftada bir bildirimlere bakıp geri çıkıyorum anlamadım ne yapmalıyım her mesaja cevap mı vermeliyim burası bisiklet forum tartışmaların çok merkezli gerçekleştiği bir ortam diğer arkadaşımız da farklı bir açıdan bakıp yorumlamış açıkçası beni de o açıdan düşünmeye teşvik etti, fakat senin tek anladığın ilgi göstermek ve göstermemek bu kadar basit mi bu olay gerçekten