Ben bisikleti böyle görürken içim gidiyor hayatta bırakamazdım o taşların üstüne düşer müşer Allah korusun Çok güzel üst seviyesi nasıl bunun düşünemiyorum
gene bilindik laflarımı edeceğim bu bisiklet için istanbul büyük şehir belediyesi yeniden balık sırtı asfalt dökecek (sanki varmışta balık sırtı asfalt istanbulda )ayrıca mazgalları yoldan geriye çekecek ,ve tek bir kasis olmayacak ve hatta yama izleri dahi olmayacak cillop gibi asfalt olacak bu bisiklet kayarda kayar adama zevk verir sele üstünde,
yol olacak yol eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy büyük şehir belediyesi ve bilumum diğer ilçe belediyeleri hepinizden bu hizmeti sunmanızı rica ederim saygılarımla..
@Baki KAYAN abi görünce makineyi bastım küfürü bu nasıl güzelliktir ya bu arada o km saatini öyle takma olayı polara ve garmine mi hastır xlc 25function km saatinin öle bi aparatı varmıdır ?
@Baki KAYAN abi iyi akşamlar bende xlc 25 functions km saati var aparata takma mekaniği garmin gibi o garmini gidonun önüne tutan aparat veya bu bisikletteki polar km saatini tutan aparatlara uyum sağlarmı