Scudo Sports

Guzel oldu...Pinarello Dogma 60.1...

Herkese Merhaba, Yorumlara Şöyle Bir Baktım'da konuya açıklık getirmek adına, birşeyler'de ben yazayım istedim müsadenizle, Öncelikle olumlu olumsuz yorum yazan tum arkadaşlara düşüncelerini dile getirip yazdıkları için çok teşekkür ederim.
Sanırım aklınız'da çakmacı olarak yer etmişim, öyle yakıştırıyorsanız öyle olmalı, bundan rahatsızlık duymuyorum, birçok arkadaşımızın ekonomik durumu bu tarz cihazların orjinalini toplamaya şartlar gereği ne yazıkki bütçesi yetmiyor, içinde bir ukde olarak bi şu cihaza binemedim diyebiliyor, bu durum'da böyle bir cihaz onun hayallerini gerçekleştiriyor. motivasyonu artıyor, mutlu oluyor. ekonomik durumu olanlar için Orjinal de getiriyoruz ama bunun sözü bile geçmiyor, takip edenler iyi bilirler işimi severek yapıyorum ve iyi birşey yapmak için elimden geleni yapıyorum. ürünler orjinalse orjinal değilse orjinal değil diye belirtiyoruz, beğenmesseniz iade bile edebiliyorsunuz sorgusuz sualsiz bu forumda bunu çok iyi bilen insanlar var. Ürünler yarış koşan ve dereceye girmiş arkadaşlarımız arasında anlam kazanıyor, TÜRKİYE YOL BİSİKLETİ ŞAMPİYONLUĞU nu son sprintte 1 saniye ile kazanan MASTER B katagorisindeki Adem Koçay gibi, Triathlon yarışlarında kürsüden inmeyen İpek kardeşimiz gibi ve ismini izinsiz vermek istemediğim bir çok arkadaşımız gibi, bir tek sorun yaşattığım 1 kişi bile olmadı, kürsüye çıkacak kadar güçlü kuvvetli insanların altında topladığımız makineler var. Kırıldığını duydunuzmu ? birçok pro düzey de yarış koşan sporcuya daha iyi bir performans alabilmesi için daha yüksek güç üretsin diye çalışıyoruz dışardan online yardım alıyoruz bike fitting eğitim i alıyoruz ve sureklı daha iyi şeyler yapmak için çabalıyoruz. Birçoğunuz belki kızıyor belki takdir ediyor buda sizin vijdanınız. orjinal üreticilerin'de sütten çıkmış ak kaşık olduğuna inanıyormusunuz bilemem ! Orjinal kadro set olarak aşşağıda resmini gördüğünüz BMC TMR01 - Time Machine - Gilbert in cihazı 15.000 TL ( Kadroset ) TAİWAN da üretiliyor, bu mevlaa sizin için sorun değilse bizim için neden sorun olsun ki arkadaşlar, Siz daha rahat daha iyi makinelerle daha verımlı bisiklet kullanın diye çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Hepinize Çok teşekkür Ederim.

Benim için; yaptığım bisikletlerle İLAÇSIZ kazanılmış her başarı aldığım en büyük ödüldür ...

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
güle güle kullanın. kazasız ve keyifli bol pedallar :) bisikletin ağırlığı kaç kg. acaba? arkadaşlarım ve ben çok merak ettik...

@ömer hayta

sayın hayta sattığınız ürünlerin garantisini verdiğiniz gibi vergisinide veriyorsanız ne mutlu size. custom bike dükkanı sahibisiniz gördüğüm kadarıyla. istek üzerine toplayıp satıyorsunuz her ne kadar profilinizde çakma kadrolar sattığınızı belirtmesenizde. bu işin lisans kısmı firmayı ilgilendirir. cipollini yada pinarello karışmıyorsa bize laf düşmez ama sattığınız her ürün faturalı ve en az 2 yıl garantili olmak durumunda. burasıda biz tüketiciyi ilgilendirir. diyorsanızki aynen böyle satıyorum, iyi satışlar, bol kazançlar.

ayrıca fakir fukara sevindirir gibi yazıp ajitasyon yapmanızıda size yakıştıramadım. bedavaya veriyorsunuz sanacak görende. çakma bisikletleriniz 5 bin lira 10 bin lira gibi fiyatlarla satılıyor çoğu kez. yapmayın etmeyin. :)

@erphan

Selam dostum,
Bisiklet ile ilgili gereksiz yorumlara girince asıl konumuzu unuttuk :)
Ağırlık 7,40 gr. , daha da hafif olabilirdi ama jantlardan dolayı biraz ağırlaştı

• Beğen
Tepkiler: erphan
@Damla Aktaş

Merhaba, Neden bu kadar ilginç bir tepki verdiğinizi anlamadım, bu zaten pinarello nun ve cipolinin kendi tezgahı, Gümrük Vergilerimiz de gelir vergilerimiz de hatta devletin çıkardığı ekstra abidik gubidik vergiler dahil ödeniyor, anladığım kadarıyla maliye memurusunuz !

Bende ne yazıkki yaptığınız eleştiri üslubunu size yakıştıramadım, fakir, fukara sevinidirip acitasyon yapmıyoruz, gerçek bu. 5 bin lira sizin için öyle bir bisiklete vermek çok olabilir ama çoğu firma için inanılmaz ucuz bir satış rakamıdır. çunku aynı bisiklete 20 bin liraya satmaktan daha kolaydır. Anlayabiliyormusunuz, Ayrıca yukarıda ki yazıda belirttiğim üzere ÇAKMA istemeyenler için orjinal de getirdiğimi belirtmiştim tekrar üstüne basarak söylüyorum, varsa paranız orjinal yapalım... :)

Sayfamda belli bir ilan nitelikli açılmış kadroset yoktur, Satılmış Ürünlerin, satınalınmış kadrosetlerin, fiyatları yazmaktadır, kullanıcı aradığın'da yada bize satın almak için ulaştığın'da biz zaten gerekli tüm bilgileri kendisine vermekteyiz, Çoğu Kadro Fotoğraflarının altındaki yorumlara bakabilir inceleyebilirsiniz. Önyargınızı Kırmak istemezdim ama BEDAVA vermediğimizi nereden bilebiliyorsunuz ??? Belki Başka Bir Şehir'de Bir Yıldız Bir Genç Sporcumuzun Altında Bedavalık Bir 5.000 lik Çakma Olmadığını Nereden Bilebilirsiniz Bayan ?

• Beğen
Tepkiler: serdar canıbeyaz
Daha da hafif olsa artık.... Kazasız belasız :)

Gerçekten garip yerlere gitmiş başlık. ömer hayta arkadaşımızı çeşitli vesilelerle görüyorum forumlarda veya ilan sitelerinde. "çakma" diye tabir ettiğiniz bisikletleri toplaması tamamen "alıcının" tercihidir. alan memnun satan memnun iken eleştirmek bana çok saçma geliyor. şahsen emeğini ve bisiklete olan ilgisini - ürettiklerini taktir ediyor ve dikkatle izliyorum yaptıklarını. üniversite yıllarında bilgisayar toplardım. önce eş dost başladı sonra okulda tanımadığım insanalra bilgisayar satarken bulmuştum kendimi. bilgilendirmeleri yaptıktan sonra alınan ürün alıcının tercihidir. nice ucuz bilgisayar topladım nice doğan görünümlü şahinler yaptık :) imkanlar burada en önemli kıstastır. siz "orjinal pinarello" kadro istiyorum dediğinizde "yok ben sadece çakma kadro takıyorum" sözünü duymayacağınıza göre neyin tartışması bu anlam veremedim.

maliye vergi vb göndermeleri de çok yakışıksız buldum. replika kadro kullanılıyorsa kesin vergi kaçırıyordur gibi bir sonuca nasıl gidiliyor anlamak zor. bir şüpheniz veya bir bilginiz varsa vatandaş olarak göreviniz bunu ilgili makamlara ispattır. bu forum aba altından imalı sopalar göstermenin yeri yurdu olmamalı.

bisiklete gelince; renk uyumunu çok beğendim. güle güle kazasız belasız günlerde kullanmanız dileklerimle.

@Onder.Eren

kimse vergi kaçırıyorsunuz falan demedim. bir sonuca falanda ulaşmadım. terbiyenizi takının. ayrıca herkesin ağzı var eli var. bakın cevap yazmış. siz üçüncü kişi olarak işinize bakın. garantili faturalı ürün satıyorsanız bol kazançlar dedim. art niyet arama bahanesiyle yaftalamaya çalışıp art niyetinizi belli etmeyin.

Mesajınızdan ben iyi niyet çıkartamadım kusura bakmayın!! Ayrıca benim mesajımda terbiyesiz bir ifade de yok. Vergi veriyorsanız, acıtasyon gbi bir sürü niteleme ve ima sizin mesajınızda mevcut, benimkinde değil. Ve burası bir FORUM! Saçma sapan bir "iki kişi konuşuyor size 3. kişi olarak ne oluyor?" şeklindeki kibar!?!?! ama saygısız ifadenizin ne anlama geldiğini anlayamamak için çocuk olmak lazım. Eğer 2 kişi arası dialog istiyorsanız yakından takip ettiğinizin çok belli olduğu arkadaşımızın cep telefonundan arayıp derdinizi anlatırsınız veya eleştirilerinizi. Onu da yapamıyorsanız ÖZEL MESAJ gönderirsiniz. FORUM'lar yapısı itibarı ile public yapılardır halka açık bir platformda yazdıklarınıza eleştiri kabul etmiyorsanız bence forum mantığını henüz kavrayamamışsınız demektir. Bu noktadan sonra size cevap vermeye gayret etmeyeceğim çünkü mesajınız son derece rahatsız edici...

• Beğen
Tepkiler: Bulut A
Koymayın şöyle şeyleri nazar değecek insanın ister istemez gözü kalıyor yahu :)

Bisikletin görünüşü gerçekten harika ve donanımlara da diyecek bir şey yok. Güle güle kullanın. Ancak gördüğüm kadarıyla konu farklı yerlere doğru gitti kadronun orjinalliği konusunda. Öncelikle bu konu buraya gelirken kullanılan üslubu hiç beğenmediğimi ve rahatsız edici bulduğumu söylemek istiyorum. Ama madem bu konular konuşulmaya başlandı bari faydalı bir yerlere gitsin. Fiyat farkından ziyade, replika kadroların orjinallerine göre dayanım, geometri, rijitlik gibi konularda farkları nelerdir. Yani bir kadro için tek kriter yorulma veya darbeye bağlı olarak kırılması değil elbette. Hafiflik, açılar, rijitlik ve dayanım hepsi birlikte kalitesini ortaya çıkarıyor. Yani replika kadrolarda, orjinalinden malzemesi, üretim metodu ve prosesleri, ısıl işlemleri mi farklı? Geometrik ölçüler, açılar birebir mi kullanılıyor yoksa onlar da değişebiliyor mu? Bu konuda deneyim ve/veya bilgi sahibi kişiler yorum yapabilirler mi?

Izmit / Kartepe Tirmanisim...

http://i43.tinypic.com/egttl2.jpg

http://i40.tinypic.com/1f7a02.jpg

http://i41.tinypic.com/16ihzip.jpg

http://i43.tinypic.com/2drfbfa.jpg

http://i43.tinypic.com/2e5p56g.jpg

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Cok ozenilmis kalite ve gorsel estetik/renk uyumu olarak guzel bir bisiklet. Nice keyifli ve bisikletin hakkini verecek pedallamalar :)

@cgrcsr

Uludağ a da çıkmıştım, burası daha kısa ama çok daha sert, özellikle bir 3-4 km. si var ki Mont Ventoux yanında halt etmiş, lastik değiştirme de dahil 1 saat 20 dk civarı sürdü

Harika Bir gündü....Daha önce kartepe deneyimim olmamıştı.Bu deneyimi tatmak bana zevkli bir acı verdi. Özellikle belime :) Abi ben uludağ tırmanışımızı iple çekiyorum geçen seneki tırmanıştan daha iyi çıkarım umarım..

harbiden benim bisikletime çok benziyor tek benzer yanı renk uyumu ve 2 teker olması :D

http://j1307.hizliresim.com/1c/n/qkjxd.jpg

baki bey gidondaki sayaç bağlantısı için kullanılan aparatı nereden temin ettiniz acaba? bende istiyordumda...

@yucel gulesenoglu
O marka gidona özgü bir aparat, ebaydan merek markaya bakabilirsiniz

Geri