Bir ben mi bilmiyorum bu maddelerin ne olduklarını? E neden eğitimde sonlardayız ki dünyada...Fiyakalı tıbbi terimler yerine, madem doktorsunuz (aldık kabul ettik), daha açıklayıcı yazabilirsiniz...Hani belki -hiç tahmin etmiyorum ama- başka bilmeyen cahiller çıkabilir bencileyin..
Verdiğiniz ikinci link com, commercial bir site, yazıyı da
Duane T. Lowe
Corresponding author.
duane.t.lowe.civ@mail.mil
Interdisciplinary Pain Management Clinic, Department of Pain Management, Madigan Army Medical Center, Joint Base Lewis-McChord, 9040 Jackson Avenue, Tacoma, WA 98431, USA
yazmış, doktor vs olsa başına yazardı sanırım.."Ağrı yönetimi kliniği" gibi bir yerde görevli bir ablamız..Uzmanlık alanı nedir araştırılabilir, hoş öğretim üyesi bile olsa yazdıkları kendini bağlar..
İlk link zaten çinli, çinlilere nedense pek güvenmiyorum bu aralar..😁🤣
üçüncüsüde yine tıpla pek alakalı olmayan bir arabın yazısı gibi geldi bana
Tamer S. Aboushanab 1,
*, Saud AlSanad 1,2
1 National Center for Complementary and Alternative Medicine, Ministry of Health, Riyadh,
Saudi Arabia
2 College of Medicine, Al Imam Mohammad Ibn Saud Islamic University (IMSIU), Riyadh, Saudi
Arabia
Available online 7 February 2018
Bunada başını okuduktan sonra pek bakmadım açıkçası..
Yani baya uğraşmışsınız bunları bulmuşsunuz ama, bende kafadan bu forumu başka bir yabancı forumda kaynak göstersem, konunun bilimsel olduğunu ispatlamış mı olacağım?
Arkadaşlar bu biraz yine Kuranı bilimselleştirmeye çalışmanın yansıması gibi, yani birşey islam tarafından uygun ya da islami çevrelerce kabul görmüş diye bilimsel olması gerekmiyor, ayrıca bırakalım "ebcet hesabını" vs dimi, Kuran zaten manevi bir kitap, inanana bilimsel olmadanda yetebilmeli...
Evrim teorisini islam dünyası kabul etmiyor diye kalan 4 milyar insanında kabul etmemesini beklemeyelim...
Ömer murat bey bu topiğede el atmalı bence, sadece bir tavsiye.