Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hakan Ural'ın bisikletlileri uyarması

Dağdakinin gelip, bağdakini kovmaya çalıştığı zamanlar. Medeniyete ayak uydurmalarını beklemeyin, uyuyormuş gibi görünürler, bunu da çok iyi yuttururlar, demokratik hak ve medeniyet sadece çenelerinden kelimeye dökülen cümleler, kendi sınırları dahilin de topluma uyuyor gibi görünürler, zamanla kendi sınırlarını çizip, sizin onlara uymanız, itaat etmeniz için zorlarlar. Maalesef eğitilmiş pozlarında ama eğitilemez büyük bir zümre hakim Ülke de. Bunları eğitmeye kalktıkça onlar gibi olmaya başladığınızı hissedersiniz, yıpranırsınız, hasta olursunuz.

Scudo
@Mehmet Altuğ Yaptığı bu konuşma stilinden bunu nasıl çıkardın:=)))

Havasız maşalı, çift amortisörlü bisiklet ile öğle vakti tırmanış yaptırmalı buna. Ben ilk olarak kartepe diyorum.

Kimse bu adamı ciddiye almadığı için hakkında fazla birşey yazılıp çizilmeye gerek görülmemiş, bu sözler ciddiye alınacak bir adamın ağzından çıkmış olsaydı bu post şimdiye sayfaları aşmış top ten olmuştu. Ajdar ne kadar starsa bu adamda o kadar ünlü bişey işte, ciddiye alınacak bir hali yok.

Seda Sayanın eski kocası olması dışında başka vasfı olmayan bir adam.
Bir insan sadece bu şekilde hatırlansaydı yerine kim olursa olsun hayata nefret kusardı. Çok da ciddiye almayın.

@hamlet2006 Sibel Can olmasın?

Adam, Seda Sayan'ın bile eski kocası değilmiş, Sibel Can'ınkiymiş :ssrtcbya::D
Düşünün ve acıyın o kadar anlamsız ve akılda kalıcı olmayan bir hayatı var ki bu adam sinirli olmasın da kim olsun?:hımm:

Kendisine bugün haber çıkınca dm den gider yaptım dostlar 😂 İstanbul da yaşamasakta bisikletlinin hakkını korumak görevimizdir 💪 Devamıda var esasında kendisine topluma örnek olması gerektiğini izah ettim ama bu sanatçı müsveddesi beni şikayet edip suç duyurusunda bulunmakla tehdir etti.Artist değil artissss bu:acpsnr:A875B720-1CF3-40ED-AC11-E18963D5845D.png

Son düzenleme:
Biraz araştırayım dedim, kimmiş bu Hakan Ural?
Adamın 30 sene önceki fotosuyla şimdiki fotosu aynı.:ssrtcbya: Dikkatli olalım adam ''vampir'' falan olmasın :krktm::krktm::krktm:

Geri