Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Halil yeni bisiklet yeni fotoğraflar

Scudo
vidyolarda gelmek üzere bu sefer cok daha farklı olacak biraz daha sabır az kaldı semihim 7-8 subatta eskisehirde görüşmek dilekleriyle ..

Selamlar,
Hareketoler oldukça güzel. Yeni bisikletiniz de hayırlı olsun. Dikaktimi çeken bir ayrıntı arka teerin iki jantın yan yana birleştirilmesiyle oluşmuş sanırsam. kendi kendime soruyordum böyle küçük ebattaki jantların geniş versiyonu varmı diye :) Çözüm güzel olmuş. İşlevselleiği nasın?

• Beğen
Tepkiler: halilstyle
Resimler çok güzel.Bu arada tebrik ederim.Heralde bi trial bisikleti böyle kullanmak çok zordur herkez kullanamaz.

• Beğen
Nese eskısehırıde karıstıralım az o zamn...turk_trıals her yerde turnedeymıs gıbı gezıcez.

Yorumların için teşekürederim bisiklet baya trial görevi görüyo bisikleti yapan mersinli arkadaşı birkezdaha kutluyorum jantlarım çok sağlam orjinal trialerinde jantları geniş zaten atlayışlardaki baskıyı karşılasın diye:)

@ecanaksoy

aslında herkes trial yapabilir ama çok emek isteyen bitarz :)

abi bende yapabılırmıyım kı?:Dbısıkletı buldumda emegı nerden bulcaz,sende varsa satarsan alabılırım,ant ici elden teslım ıst dan kargo sana aıt olmak sartıyla..:sigaraici

Ben bu hareketlere bayılıyorum.. yapanada yapamayıpta izleyene de saygım var.. Hoşcakal azimli kardeşim

çok güzel abi devamını bekleriz... Bu düğün salonu ümraniyede mi ?

@shımano11

malesef kırıldı ama yaptırdım ama nereyekadar dayanır bilmiyom:(

@haydarpasa781
tam olarak bilmiyorum ama otaraflarda biyerdeydi:)

cok güzel hareketler bunlar:)

• Beğen
ewet resimler gayet başarılı kardeş tebrik eder v e başarıarının ve fotolarının devamını dilerim bu arada unutmadan ben 5 yıldır trial yapıyorum bir türlü gidonu (direksiyonu) kıramadım nasıl becerdin bu konudada kutlarım :) :) geçmiş olsun

• Beğen
FOTOLARA BAYILDIM BİTTİM, BİSİKLET HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM EKLERSEN GÖRÜŞÜRÜZ.(melodic_formen@hotmail.com)

Halil, hani yeni çalışmaların nerede? Bana söz vermiştin!
Bazı arkadaşlar cümlenin sonuna ünlem koyunca kızdım sanıyorlar. Ünlem ne demekmiş bakınız;
Sevinç, kıvanç, acı, korku, şaşma vb. duyguları anlatan, bir doğa sesini yansıtan kelime veya cümlelerin sonuna konulan noktalama işaretinin adı

Geri