Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Halil yeni bisiklet yeni fotoğraflar

Fotoğraflardan hareketler başarılı gözküyor fakat yakında boğazda kırılacaktır çünkü;bende amoeba scoot vitra kullanıyordum 16 cm lik malesef kırıldı..umarım sende kırılmaz veya kırıldıgında senı incitecek birşey olmaz neyse başarılarının devamını dilerim (ßy MossO);):D

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
Scudo
Valla haklısın o kocaman boğaz nasıl kırıldı anlayamadım inşallah halil kardeşimizin başına kötü birşey gelmez.

sen insanmısın ? :D

o bisiklet streetdj mi yoksa bmx mi ilk defa bu bölüme giriyorum ve ilk defa böle bir biisiklet görüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: halilstyle
gercekten güzel fotogrsaflasr insallah en kısas surede videolarınıda gormek i.steriz

Kuş gibi uçuyosun :D, bende isterdim böyle hareketler yapabilmeyi ama malesef herkez başarabilecek diye bişey yok :)

tbrıkler halil....harketler hoş olmuş devamını bklerz..ßy MossO;)

@karşıyakalı

trial bisikleti arkadaşım koltuksuz (el yapımı ) trial bisikleti:)

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
olsunda el yapımı olsun yasin oda yok malesef bisiklet istiyorummm :D

Yaklaşık öyle senede bir bisiklet değişmek zorunda kalıyoruz gerçi bir sene içinde baya bir parça değiştiriyoruz ama neyse :eek:

aga ben yeniyimde bu bisiketin resmını walpaper halındekı resmını ark ye gosterdımdı bundan 1tane war oda halil diye bırınde demıstı. bu o mu :D

bu trialin aynısına benzer ve hatta aynı jant özelliğine sahip bisikletin üstüne bende çıktım gerçekten hareket tarzında bişe ister istemez bir görüntü çıkıyor yaptığın bir harekette... bir kaç hareket yaptım fena oldu:Dyani az bir sürüşünüz olsun ve hareket kabiliyetiniz olsun 10 numara kareler oluşturursunz emin olunki herşey sahısta(sürücü) bitmez ,önemli olan bisikletin seni yöneltmesi ve yapacağın hareketin kolaylığını hissettirmesi ...ama ben bu triali istanbul'da cesur'da görmüştüm ve binmiştim ama ark. mersin'de felan bahsetti bilemiyorum artık demek satılmış ... nesee bu arada gsl kareler

Geri