Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi fitness bisikletini kullanıyorsunuz?

Hangisi var sizde?

• Toplam katılım
    456
Daha önce hibrid bir Scott Sportster x20 kullanıyordum. Amortisör ve disk fren ağırlığından kurtulmak amacı ile Trek FX 7.5 e geçtim. Karbon maşa, tiagra set, 700x28 lastikleri ile yol bisikletine yakın bir sürüş vaat ediyor. Çok memnunum hele beyaz rengine bitiyorum....;)
http://i.imgur.com/B2o6KKY.jpg

• Beğen
Tepkiler: ysnsrt
Scudo
@dichter fuji konusunda bir yorum yapamam ama sirrus elite için uzun mesafeler zorlanmadan sürebilirsiniz kadro tasarımı ve yapısı yol bisikleti performansı verirken bozuk yolda da rahatlıkla sürebileceğiniz bir bisiklet donanımları zaman la yükseltile bilir ama çok uzun bir süre ihtiyaç duyulacağını sanmıyorum bunun yanında karbon maşa yol titreşimlerinin hissedilmesini baya azaltıyor yani vereceğin paranın hakkını fazlasıyla alabileceğin bir bisiklet zaten katagorisinde tartışmasız 1 numara tur bisikletleri ile karşılaştırılsa da aslında üreticinin dediği gibi fitness diye adlandırılıyor

• Beğen
Tepkiler: poet
fitness tercih edicekler kadro açılarınada dikkat etmeli.
örnek vermek gerekirse merida t3d sürerken biraz daha yol bisikleti havası veriyordu.
bunun sebebi daha dik alın borusu ve daha kısa top tube'dan kaynaklanıyor.

ama focus planeti kullanırken daha bir dağ bisikleti havası alıyorum.
meridaya göre daha uzun bir top tube'u ve daha açılı bir alın borusu var ;)

bu kriterleride bilmek seçim yapmakta fayda sağlıyabilir.

selesini değiştiren var mı, herkes orijinal seleyi mi kullanıyor?

@obezkirpi Ben alır almaz seleyi "TERRY GELLISSIMA CITE Y" ile değiştirdim. tayt-ped ihtiyacı ortandan kalktı...
http://i.imgur.com/fEZxBQN.jpg

@obezkirpi
peki arka teker de 32 lik lastiği destekliyor mu? Ha bu arada dekatlonun ingiltere sitesinde ağırlık 10.9 kg olarak belirtilmişken türkiye sitesinde 9.9, hangisi doğru?

@emir yakup bulut
"Frame accepts full mudguards, tyres up to 32 profile and rear pannier rack." diyor ingiltere sitesinde, o tartışmada fitness bisiklet ile yol bisikleti arasındaki farklardan biri maşanın daha geniş lastiklere izin vermesi denmişti. yazıdan anladığım kadarıyla kadro da destekliyor.

sizin baktığınız triban 520 sanırım flat gidon olmayan, yol bisikleti olan 520.
(link)
bunun ağırlığı 9.9 kg olarak geçiyor.

benim dediğim düz gidonlu olan tip ise ingiltere sitesindeki şu oluyor
(link)
bunun ağırlığı 9.75 kg

sizin 10.9 kg dediğiniz ise onun dropbar gidonlusu
(link)

SSE ile aranıza katılıyorum. dün siparişi verdim ama kadro boyuna karar veremediğim için kargoya verdirmedim. boyum 169 bacak arası boyum 73-74 cm. S mi M mi almalıyım. bir an önce fiilen aranıza katılmak için heyecanlanıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

konuyu biraz dağıttığım için özür dilerim. hoşuma giden SS Carbon paylaşayım belki affolur.

http://i.imgur.com/laInYRu.jpg

• Beğen
Tepkiler: cpt.erhan
@İbrahim Akgül spec sitesinde s için kadro boyu 44cm , m için 48,5cm yazıyor.
top tuptede 1cm fark var aralarında.

sanki size S daha uygun gibi.
ama birazda tercih meselesi.
ben bi boy büyük kadroda daha rahat ediyorum ;)

@İbrahim Akgül specializedcılar yorum yapmadan seçmeyin bence, mesela meridanın sitesindeki ölçüler çok alakasız kalıyor speeder serisi için, şimdiden güle güle kullanın.

@kivilcimb ben de size chartlara baktım bazı ülkerlerde s bazı ülkerlerde m çıkıyor. önceki bisikletim m idi büyüktü kesin s alırım diyordum satıcı m almalısın ben bilirim dedi. araştırınca kafa karıştı :confused::eek:

@obezkirpi haklısın onlara ulaşmak için başlık açmamak için buradan sordum. ikinci el SSE satan birine sordum, sorarken dürüst olayım dedim heveslenmesin boşuna diye. bu sefer cevap yazmadı.

Olamdı S gelsin yeter ya :D

arkadaşlar
B'TWIN TRIBAN 520 FLAT BAR

modeli ülkemizde ne zaman satılacak bilgisi olan var mı?

Karbon malzemenin böyle bir bisiklet için harcanmış olması şahsen içimi acıtır üzer beni. Hiçbir amaca hizmet etmiyor, arafta kalmış, ebter olmuş yazık. Kaç kez yazdık forum yöneticilerine istirhamda bulunduk şu fitnes başlığı açılsın diye. Şimdi geçin SSE leri,meridaları, fx leri. Onlar faso fiso burda biz glu glu dansımı yapıyoruz. Gözler fitnes görsün allama.

20150408_143651.jpg

@mehmetsunu
temiz samsung s4le takas olur mu ya da nakit 650ye WER alayım :D:D:D

o değil de niye hiç ghost ve canyon kullanan çıkmamış, yerlide de carraronun yanında sedonayla bianchinin esamisi okunmamış acaba

Merida speeder 300 üm var ama yol ile takas etmek istiyorum :(

Geri