Scudo Sports

Hangi kulaklıktan almalı?

pilips böööööö :] sevmiyorz

dostm şaka gibi kulaklık 200lira :D Sennheiser alsam bile en fazla 40-50 lira çıkabilirim o fiyata var mı bilmiyorum

Scudo
Orijinal Nokia kulaklığımdan gayet memnunum. Şu sıralar evde biryerde kayıp gerçi o ayrı mesele ama:).

Var, hatta daha ucuza da var. Gittigidiyor'a bak, bulursun. Ben oradan 15-16 TL verip CX-300 aldım. 1 senedir de kullanıyorum...

Etymotic Research ER-6i kullanıyorum. 2 yıl kadar oldu çıt yok maşallah...

Adamların işi sadece kulaklık üretmek. Sesleri bu kadar detaylı ve kaliteli algılayabileceğiniz başka bir kulaklık piyasada bulmak nerdeyse imkansız kulaş içi olarak...

Ama bende Bisiklete binerken kullanmayı tavsiye edemiyorum çünkü yanınızda dozer çalışsa duymuyorsunuz :D

Normal kulaklıkla izlediğim bir hd videoda adam çimlerde sadece yürürken, ER-6i ile adamın çimlerde çıkardığı hışırtıyı ve minik çıtırtıları bile alıyorsunuz...

(link) bu adres siteye ait.

(link) buda ürüne ait.

Amazonda uygun fiyata bulunabiliyor kampanyalar oluyor... Türkiye de hepsiburada satıyordu ama sanırım artık yok.

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
Benim için kulaklık alacağım zaman en büyük problem kulaklığın girişinin ince uçlu olması. Yani Nokia telefonumda normal mp3 çalarlarınki gibi kalın giriş yok. İnce olanı da bulması çok zor veya çeşitleri çok az oluyor:(

ep- 630 ...yeni aldım çok güzel bana göre..ihtiyaçlarıma fazlası ile cevap veriyor.bence verilen parasınıa hakediyor..

EP630 ile CX300 çooooooooo...k farklı kulaklıklar. Hatta o kadar farklılar ki, tek benzerlikle şekilleri.

Ses karakterleri olarak 2 uçtadır bu iki kulaklık. 15 liraya aldığınız dandik Çin çakmalarını CX300 olarak düşünmeyin, kendinizi kandırmayın.

@Gökhan Toros

Benim kastettiğim 15 liralık Çin çakması CX-300 değil, ambalajı üzerinde Alman malı yazani orijinal Sennheiser'lar...

@dgt97

Farketmez. Kullandığınız kulaklıklar orjinal değil.
O kulaklıkları Çin'de bir site 1$dan düşük bir fiyata satıyor, tek şartları da bir düzineden fazla almanız. Kargo da ücretsiz.

Kısacası, kendinizi kandırmayın, o kulaklıklar orjinal değil :)
Şimdi bile, amazon.com'daki vergisiz fiyatlarına bakabilirsiniz kulaklıkların. 15 lira - %10 komisyon şeklinde düşünürseniz fiyatı, orjinalinin o fiyata alınamayacağını anlarsınız :)

Aldığım kulaklığın orijinal olduğunu anlayacak kadar uzun süredir kulaklık kullanıyorum. Hemen hemen her markayı denedim. Kulaklığım sadece sesinden bile belli ediyor kendini...
Alacağın yeri ve kişiyi bilirsen, kaç para verdiğinin önemi yoktur.

Peki, öyle diyorsanız eğer. Eğer bir bisiklet turunda karşılaşırsak, size ~3 yıllık CX300'ümü verebilirim denemeniz için. Aradaki farkı beraberce öğreniriz.

Bende Westone 3 kulkaklık var para önemli değilse kesinlikle tavsiye ederim.tek kelime ile mükemmel. o kulaklıkla müzik dinlemeye başladıktan sonra başka bir kulaklık kullanmak istemezsiniz. Bana da dek gelirseniz westone 3 ü denemeniz için kulağınıza takmanız yeterli olacaktır yada ie8 de favorim

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
(link)

Bu da benim kullandığım Sennhesier, düşme ihtimali yok, en fazla 60 liraya bulabiliyor olmanız lazım.

@soonx

maalesef sende ne okuma nede anlama kabiliyeti var ayrıca sana yalan borcum da yok istersen aylarını değil 15 20 dk nı ayırıp internetten biraz araştır linkleri verirdim fakat yalancıyım ya kandırabilirim seni o yüzden kendin bi bak

arapça "küllim" kelimesinden gelen külliyen tanımı "tamamen" "tamamıyla" veya "hepsi" anlamlarına gelir. dolayısıyle tamamen yalan ya da hepsi yalan manasındadır.

Arkadaşların dedikleri gibi
sennheiser CX 280 kaliteli
sporcular için tasarlanmış
güzel bir alet

sennheiser kulaklık alanında gerçekten rakipsiz. sennheiser cx 300 II tavsiye ederim.

Bu ürün dikkatimi çekti, bisiklet sürerken takılı kalacak,gerek müzik dinleme gerek sesli aramalara bakma açısından telefonla bluetooth üzerinden bağlı kalacak bir ürün. Özellikle kablosuz olması, kablo kalabalığınıda sıfıra indiriyor.Sizce değer mi, maksimum 150tl kadar önerebileceğiniz kulaklık var mı?
(link)

• Beğen
Tepkiler: galen
Ağırlık takıntısı olan arkadaşlar için iyi gibi duruyor sadece 33 gr

Geri