Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi seleyi tercih ediyorsunuz?

Scudo
Ya arkadaşlar şöyle uygun fiyata en azından bisikletin üstünde gelen seleden daha rahatı yokmu? illaki 400-500 liramı vericez bu selelere ,ben yeni dahon 8 katlanır aldım üzerindeki seleyi ya değiştiricem yada decatlondan memory foam kılf almayı düşünüyorum .size soracam ama siz anladığım kadarıyla çok pro seleler tavsiyesinde bulunuyorsunuz şöyle daha uyguna 80-100 gibi yada dahada uyguna seleler yokmu

@trainspotting35 güzelmiş ama ben şimdiye kadar hiç aliexpresten alışveriş yapmadım ,istanbulda bisikletçilerde bu tarz yokmudur ? ben daha rahat istiyorum hani eskiden olurdu altlarında yaylar onlar çok rahattı o tarz yokmu acaba ? eski balkan bisikletlerinde ama 26 jant ve üzerinde olanları kastediyorum bulgaristandan gelen akrabalarımızda olurdu o bisikletlerde dah aorjinalde üzeri hakiki deri altında her iki tarafında yay vardı onlar süperdi . o tarz yokudur acaba

Ağrılar yüzünden sele değişimine gitmeden önce sele yükseklik ve ileri geri ayarının doğru yapıldığından emin olmanızı tavsiye ederim.

bilgiler için çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arada bir iki fire kaldı ama 2-3 ay içinde kaparız o boşlukları da :)

@Devilsbutcher ben N11 den erdoganlar dan 467tl ye b17 aldım. Ama harbiden dedikleri kadar varmış. Koşu şortu ile 154km sürdüm ertesi günde 54 km... Gayet mutlu bir popm merhaba vardı...

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
Triban 500 üzerindeki stok seleyi Topeak 3D comfort free rx ile değiştirdim , oh be diyorum. 1,5 saat sürüyorum bazen ,rahatsızlık vermiyor.

(link)

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
@srdrmrs
Fiyatı daha uygun olsa tercih sebebim olabilirdi. Ama daha pahalı olunca brooks almak durumunda kaldım bakalım.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
Seleyle aram nedense hiç iyi olmadı, çok kıl birisi. Oysaki biz ona en hassas mahremimizi emanet ediyoruz...:komik:

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
Triban 500 üzerindeki stok seleyi Topeak 3D comfort free rx ile değiştirdim , oh be diyorum. 1,5 saat sürüyorum bazen ,rahatsızlık vermiyor.

(link)
Merhaba,

Bu seleyi almayı düşünüyorum. Fakat aynı selenin aşağıda yazdığım yaylı bir modeli var. Neden onu tercih etmediniz? İyi akşamlar.

Topeak Free SX 3D Comfort Sele(TS-SX01)

@Erdierdi çünkü yaylı seleler yol bisikletleri için uygun olmadığını düşünüyorum , ancak sizinki şehir/tur bisikleti olduğundan isabetli bir karar olacaktır.

Ayrıca yay olmasa bile gerçekten çok rahat ettim. Ortası delik bir sele olmamasına rağmen beni çok şaşırttı ki ikinci el almıştım bir arkadaştan temiz durumda. :)

@Erdierdi çünkü yaylı seleler yol bisikletleri için uygun olmadığını düşünüyorum , ancak sizinki şehir/tur bisikleti olduğundan isabetli bir karar olacaktır.

Ayrıca yay olmasa bile gerçekten çok rahat ettim. Ortası delik bir sele olmamasına rağmen beni çok şaşırttı ki ikinci el almıştım bir arkadaştan temiz durumda. :)
Çok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Geri