Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangisini seçmeliyim? lütfen fikrinizi paylaşın

@meiakanze Bisikletinize karar vermediyseniz Carraro Sportive 224 veya 225 önerebilirim. Kilitli maşa daha iyiymiş diye duydum :)

Scudo
@kuşlar gibi özgür ya ben amortisörlü düşünmüyorum aslında. Kilitlesen bile boşuna ağırlık yani. Bir de 24 vites. Ama 327 daha hafif bisiklet ve 27 vites. Ama tabi kararsızım hala :D

@serchester Şu makaleyi okumanızı öneririm: (link) Bisiklet için birkaç kilo ağırlık pek birşey değiştirmiyormuş.

@serchester Sanmıyorum, yanlış bilgi vermeyeyim ama. 224 bence daha güzel duruyor, kilitli olması, sıkıntılı yollarda daha iyidir herhalde. 237'de öyle bir yola girseniz, kadro zarar görebilir sanırım.

@serchester hocam 327 almaya gidip 227 aldım,227 de çok akıcı disk fren ve maşadan kitlemeli gerçekten akıcı bir bisiklet

@kuşlar gibi özgür
hocam şimdi geldim turdan git gel 80km toplam :) gerçekten akıcı ve yormuyor,1450 liraya aldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum :harika:

@meiakanze
Disk fren skintili diolar ya V olani varmi o modelin

@serchester Disk fren, yağışlı ve zor şartlar için, bakımı zordur. V fren ise kuru havalar içindir, bakımı tamiri çok basittir. 224 modeli,227 ile benzer :)

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
@meiakanze :) Şu konuda fikrinizi almak isterim. 224 1.100 TL, 225 1.450 TL. Aradaki tek fark hidrolik fren sistemi, sizce bu kadar fiyat farkına değer mi?

@kuşlar gibi özgür
bir arkadaşım bendeki hidrolik freni görünce bi denemek istedi,verdim bisikleti ve çok memnun kaldıgını V fren sistemini değişeceğini iletti.Arada 350 tl gibi bi rakam var.Şunu eklemeliyim ki disk fren V frenden kat kat üstün hocam yani bence hidrolik freni seçin

@meiakanze
Peki hocam, V-frenden neyi üstün bu hidroliğin? :D

@meiakanze
Ben uzun yollar yapicam. Hadi dagin basinda frende ariza oldu. Nasi tamir edilcek. O yuzden v freni tercih ediyorum.

@serchester

bakış açısı tabi size kalmış tercihinize saygı duyarım

@kuşlar gibi özgür
duruş mesafesi,sağlamlığı(kesinlikle burası önemli) ve güven verici olması,açıkcası yağmurlu havalarda ben güvenmiyorum V frene

Geri