Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangisini seçmeliyim? lütfen fikrinizi paylaşın

@meiakanze İnşallah güzel bir seçim olur. Bisiklet konusuna bir şey demiyorum ancak ekipman ve diğer konuda söyleyeceklerim var. Yol bisikletine geçeli 3 hafta civarı oluyor. Yol bisikleti için tecrübe derken şunu söylemek isterim kondisyon lazım diyeyim. 1 gün çıkıp 15 gün yatıp sonra tekrar binersen çok sıkıntı çekersin yolda. Ekipman olarak tayt veya sele kılıfsız 30 dakika veya 1 saatten sonra küfretmeye bile başlayabilirsin. Örnek olarak şöyle diyeyim. Nasıl apış aran pişerde bacaklarını açarak yürürsün, bisikletten indin bir yere kadar yürüyeceksin rahat rahat yürüyemezsin , bacaklarını açarak gitmek istersin. Ama her şeyden en önemlisi KONDİSYON. Eğer daha önce hiç çıkmadıysan ve yeni başlayacaksan şahsen yol bisikletini önermem. Şimdiden hayırlı olsun. :)

Scudo
@Furkan NARİN
hocam önerileriniz için teşekkür ederim,Carraro sportive 227 Şehir bisikletinden yana kullandım tercihimi.Şuanlık tayt,sele ve kask için bütçem yok ama en yakın zamanda edinicem

@meiakanze Size şunu söyleyebilirim mantıklı seçim ve mutlu olacağınız bir seçim. :) Ancak tayt sele vb. o tür ekipmanların acelesi olmaz ancak hocam KASKsız zaten yola çıkmanızı önermem ve ELDİVENde olursa yere düştüğünüzde falan (inşallah olmaz) ellerinizin avuç içlerini korumuş olur. Tekrardan güzel seçim der ve kazasız belasız sürüşler dilerim. Hayırlı olsun , bol pedallar. :)

• Beğen
Tepkiler: meiakanze
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Bütçe tabi ki önemli ama yol bisikleti hakikaten tecrübe edilmeli bir bisikletsever tarafından. Başlangıç yol olmalı demiyorum elbette. @meiakanze

• Beğen
Tepkiler: meiakanze
@sspl

Ben de Carraro 224 modeli şehir bisikletini satıp, bir yol bir dağ almayı düşünüyorum. Elimde römork da var acaba römork için city kalsa mı diyorum yine de :)

Kafamda 1000 TL civarında ikinci el bir Carraro 032 yol ve 500-600 küsür TL'ye de ikinci el bir dağ bisikleti var...

Geri