Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin?

@-Skynet-
Evet haklisin ama artik telefon bir statu gostergesi oldu ve nedense fakirler yarisiyor en iyisini masaya atmak icin. Oysa bisiklet de ne ki? mahallede dolasmalik oyuncak

Scudo
@mariokaldato

Biraz kabarık cüzdan,bir paket sigara,caf caflı çakmak ve telefon,araba anahtarı.Bunlar bir masada olup ve dikkat çekerse,her şey sessizliğe bürünür,mü dersin? :) Oysa bisiklet neyki,çocukların eğlendiği,zili bir oyuncak :koptum: Ama ilgilisinin gözünde bir pırıltı,kalbinde serin bir heyecan. :) Her şey ilgi,alaka,bakış açısına varıyor aslında. Biz,bisikleti hobi edinmişiz, sevmişiz,bu alanda yaptığımız harcamaları boş görmüyoruz. Diğer hobi sahipleride kendi alanlarını aynı şekilde görüyor. Bir sürü rc araçlar var,meraklısı var ve fiyatlarıda öyle böyle değil. Bildiğin benzinle çalışıyor. Yoldan geçene sorsan ne yapıyor bunlar diye,çocukluğunu yaşayamamış,şimdi oyuncakla oynuyor der. :) En azından bizim hobimiz bunlardan daha ucuz ve eğlencelidir,diye düşünüyorum.En azından bir çoğumuz için öyle:hhhhhh:

@-Skynet- malesef bu durumu bende çok yaşıyorum . Tuşlu telefon kullanıyorum halen neden kullanıyorsun diyenlere parayı biriktirmek yerine bisiklete harcadım diyorum ardından Bugün elimde iphone alacak kadar bütçem olsa gider bisiklet alırım diyorum çok şaşırıyorlar. Çoğu 20 yaş civarında gençleri bilirsiniz zaten kocaman ekranlı telefon eksik olmaz ellerinde maksatları hava atmak. Bir iphone 7 fiyatına corelli kr-100 , kıyafet alınabilir . Üstüne eski mtb ye yeni set alabilirim .

@-Skynet-
Hobisi olan insan guzel insandir

@-Skynet-
Hobisi olan insan guzel insandir

@MAERKEK

Ya abisi en ust seviye telefonu alanlar ne yapiyorlar ki sanki hayatin sirrini mi cozuyorlar ? :D face de instagramda bayanlarin resimlerine begen tusu yapiyorlar baska da bi ise yaramiyor, ote yandan korkunc pahali mtb ler alip asfaltta suren ve toz dahi degdirmeyen tiplerde az degil. Yani aldigin şeyin hakkini vermek gerekir

Ya abisi en ust seviye telefonu alanlar ne yapiyorlar ki sanki hayatin sirrini mi cozuyorlar ? :D face de instagramda bayanlarin resimlerine begen tusu yapiyorlar baska da bi ise yaramiyor, ote yandan korkunc pahali mtb ler alip asfaltta suren ve toz dahi degdirmeyen tiplerde az degil. Yani aldigin şeyin hakkini vermek gerekir

Tabiki abi. Ben 6 senelik mtbnin hakkını fazlasıyla verdim herhalde yazın arka göbekteki bilya yatağı çatlamış

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@MAERKEK
Inşallah daha iyilerine binmen nasip olsun sevgili kardesim

@mariokaldato

Bu telefon budalalığı nedir raşit ?
Cep yok bende ,bende cep olmayınca kendimi rahatsız hissetmiyorum,bir marka budalası oldu millet,bisiklette marka budalası değiliz,giant tcr yol aldık ,hakkını verdik,30.000 km 'yi geçmiştir,16 haziran 2015,alış tarihi,1790 dolardı,şimdi dolar uçtu,konunun başlığına bakınca gülmek geldi içimden,yav hiçbir zaman evlenmedikki hanıma hesap verelim iyide oldu,kafam dingin ,,,

Bisikleti ve ekipmanı geliştirmek isteyen ve bu konuda bu işi hem hanımı nasıl üzmeyiz, hemde nasıl fırça yemeyiz diyenler bu başlığı kaçırmasın. Forumda henüz yeni ve aman dileyen siz bisikletseverlere üstad@mariokaldato çığır açacak fikirler sunuyor. Baştan sona okuyun lütfen. :harika:

Bisikleti ve ekipmanı geliştirmek isteyen ve bu konuda bu işi hem hanımı nasıl üzmeyiz, hemde nasıl fırça yemeyiz diyenler bu başlığı kaçırmasın. Forumda henüz yeni ve aman dileyen siz bisikletseverlere üstad@mariokaldato çığır açacak fikirler sunuyor. Baştan sona okuyun lütfen. :harika:
Ehehehe hep uçkaat ya benim işler aman ornek almayin. Benim hanim karismaz boyle islere zaten. Ihtiyacim pek olmadi

Bunun birde anne-babaya çaktırmadan nasıl upgrade yaparız versiyonu lazım :D
Benden yana sıkıntı yok bizim aile çok anlamaz bisikletten istediğim gibi update yaparım ama benim gibi genç arkadaşlara lazım olabilir.
Bazı taktikler anne-baba üzerinde de etkili olabilir özellikle 5 numara

En basiti benim gibi yaptigim gibi yapin, tavsiye ederim bu yöntemle esinizde bu hobiye gönül vermis olur.
Mesela bana vintage 80 model pantolu kadro, lazim biraz arastir diyorum ve 1-2 saat arastirir sonra sunu sunu buldum hangsini almak istersin diye sorar (tebiki hangi markalari vs aradiginizi bilmesi gerekiyor). Aldiktan sonra komponentlerini arastirmaya kendiliginden baslar ve inanin bulana kadar arastirir, isterse aylar sürsün.
En basiti bu yolu denemeniz olacaktir, hic yoktan eslerinizde birseyler ögrenmis ve bu hobiye gönül vermis olur.

Yalana dolana hic gerek yok.

Bol sanslar dilerim

En basiti benim gibi yaptigim gibi yapin, tavsiye ederim bu yöntemle esinizde bu hobiye gönül vermis olur.
Mesela bana vintage 80 model pantolu kadro, lazim biraz arastir diyorum ve 1-2 saat arastirir sonra sunu sunu buldum hangsini almak istersin diye sorar (tebiki hangi markalari vs aradiginizi bilmesi gerekiyor). Aldiktan sonra komponentlerini arastirmaya kendiliginden baslar ve inanin bulana kadar arastirir, isterse aylar sürsün.
En basiti bu yolu denemeniz olacaktir, hic yoktan eslerinizde birseyler ögrenmis ve bu hobiye gönül vermis olur.

Yalana dolana hic gerek yok.

Bol sanslar dilerim
Abi imkan olsa sizin karı-koca belgeselinizi cekmek lazim. Dunyada hanımı ile hobisi ayni olan cok nadir insanlardansiniz. Hatta yengem senden bile belki daha fazla bu isleri hakkiyla takip ediyor :)

@Murat Cömez bisikletçide staj yapmama bile izin çıktı :) Dedim bak bu iş böyle olmaz evde 4 bisiklet hep masraf, yarın tel kopar,teker patlar yolda kalırız. Anlatacan biraz abi başka türlü olmuyor.
Ehehehe hep uçkaat ya benim işler aman ornek almayin. Benim hanim karismaz boyle islere zaten. Ihtiyacim pek olmadi
Yeme bizi başkan açtığın başlıktan belli.:D

Selamlar

Bu konu altındaki taktikleri kullananlar ( en başta konuyu açan kişi ) bence bu taktiklerden önce bilgisayarınızdaki tarayıcı geçmişini ve cookies leri silin derim. Bu forumdaki yazılarınıza ulaşırsa hanımlarınız bir bisikletten fazlasını kaybedersiniz bence

Haydi selametle :)

Selamlar

Bu konu altındaki taktikleri kullananlar ( en başta konuyu açan kişi ) bence bu taktiklerden önce bilgisayarınızdaki tarayıcı geçmişini ve cookies leri silin derim. Bu forumdaki yazılarınıza ulaşırsa hanımlarınız bir bisikletten fazlasını kaybedersiniz bence

Haydi selametle :)
Cookies nedir hocam ? Birde bi harfi yazinca direk çıkan aramalar daha sakat :D

@mariokaldato

Cookis = Çerez ( gezindiğiniz internet dosyalarının bilgisayar önbelleğinde kalan dosyaları denebilir. ) cookieslerden gezindiğiniz siteyi bulursa yani burayı o zaman vay halinize. :) Allah korusun

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri