mariokaldato
En yeniden bir önce kayit olan adam
- Tepki
- 33.511
- İsim
- Raşit Cumhur Çakın
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Ehehehe hep uçkaat ya benim işler aman ornek almayin. Benim hanim karismaz boyle islere zaten. Ihtiyacim pek olmadiBisikleti ve ekipmanı geliştirmek isteyen ve bu konuda bu işi hem hanımı nasıl üzmeyiz, hemde nasıl fırça yemeyiz diyenler bu başlığı kaçırmasın. Forumda henüz yeni ve aman dileyen siz bisikletseverlere üstad@mariokaldato çığır açacak fikirler sunuyor. Baştan sona okuyun lütfen.
Abi imkan olsa sizin karı-koca belgeselinizi cekmek lazim. Dunyada hanımı ile hobisi ayni olan cok nadir insanlardansiniz. Hatta yengem senden bile belki daha fazla bu isleri hakkiyla takip ediyorEn basiti benim gibi yaptigim gibi yapin, tavsiye ederim bu yöntemle esinizde bu hobiye gönül vermis olur.
Mesela bana vintage 80 model pantolu kadro, lazim biraz arastir diyorum ve 1-2 saat arastirir sonra sunu sunu buldum hangsini almak istersin diye sorar (tebiki hangi markalari vs aradiginizi bilmesi gerekiyor). Aldiktan sonra komponentlerini arastirmaya kendiliginden baslar ve inanin bulana kadar arastirir, isterse aylar sürsün.
En basiti bu yolu denemeniz olacaktir, hic yoktan eslerinizde birseyler ögrenmis ve bu hobiye gönül vermis olur.
Yalana dolana hic gerek yok.
Bol sanslar dilerim
Yeme bizi başkan açtığın başlıktan belli.Ehehehe hep uçkaat ya benim işler aman ornek almayin. Benim hanim karismaz boyle islere zaten. Ihtiyacim pek olmadi
Şekilli bir kafa, düzgün bir diş, ten rengi bir göz olabilir mi kaybedilebilecekler?😁Bu forumdaki yazılarınıza ulaşırsa hanımlarınız bir bisikletten fazlasını kaybedersiniz bence
Cookies nedir hocam ? Birde bi harfi yazinca direk çıkan aramalar daha sakatSelamlar
Bu konu altındaki taktikleri kullananlar ( en başta konuyu açan kişi ) bence bu taktiklerden önce bilgisayarınızdaki tarayıcı geçmişini ve cookies leri silin derim. Bu forumdaki yazılarınıza ulaşırsa hanımlarınız bir bisikletten fazlasını kaybedersiniz bence
Haydi selametle