@mariokaldato yuvamı yıkacaksın diyor idi yani, bak nasıl da kıskandı hemen, merak etme girmem aranıza, yuva yıkan cinslerden değil idim! @mehmetsunu ile mutluluklar diler idim size ama aklıma @Kudret Kurtcebe geldi bir an neden ise, sana yar etmeyebilir idi @mehmetsunu yu kanımca.
bu resim bana ilham verdi ,raşit dostum ,bir filim çevireceksin ,senaryo yukardaki binada geçecek ,sırf komedi ,evde eşyalar nasıl durur artık sen düşün ,millet sola doğru iniş yapar herhalde ,
bizim bu fındıklıda temel yok iyimi nedeni bayır aşağı arka arkaya bina dikmişler valla bi toprak kayar ise yandık ben en öndeyim arkama bir bina gelir dayanır ise ,aynı yukardaki gibi, bizde herhalde dere yatağına ineriz
Benim hanım bişey alacak olsam "tamam al tabi" der.Bisikleti 5 yıl önce aldığımda da aynısını demişti lakin 5 yıldır habire kafama kendine "gelince alıyorsun ama" der durur.Bugün bisikletime 650 liralık harcama yaptım pazartesi inşaallah kargo elime ulaşır.Bunu hanıma söylemeyi düşünmüyorum ( ha söylesemde tabiki al der) çünkü bir ömür boyunca kendine gelince alıyorsun her şeyi demesini göze alamıyorum ki hala bisikletten konu açıldığında bunu diyor
Benim bisiklet içeride durduğundan, artık çaktırmadan hemen balkona atıp üstüne branda örtme şansım yok
Şimdi sıradaki söyleyeceğim yalanlar: "Canım ucuzundan bir flat gidon alayım, bununla rahat edemiyorum" diyip, eve orta yollu bir gidon ve lastiklerin schwalbe'ye dönmüş haliyle dönmek..
Bir de bisikleti kaplamayı düşünüyorum, kaplamacı arkadaşım var.. Biraz çizsem mi acaba anahtarla