Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin?

Scudo
@mariokaldato
Mehmet Şunu değil Sunu canım. Bende sana gülüveriyorum.

@Anonim
Evet 3 adet Gülden birini iade alıyorum

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
38541358_1768796836509179_7385343217778032640_n-jpg.168827

bu resim bana ilham verdi ,raşit dostum ,bir filim çevireceksin ,senaryo yukardaki binada geçecek ,sırf komedi ,evde eşyalar nasıl durur artık sen düşün ,millet sola doğru iniş yapar herhalde ,:komik::komik::komik::komik::komik::komik:
bizim bu fındıklıda temel yok iyimi nedeni bayır aşağı arka arkaya bina dikmişler valla bi toprak kayar ise yandık ben en öndeyim arkama bir bina gelir dayanır ise ,aynı yukardaki gibi, bizde herhalde dere yatağına ineriz :koptum::koptum::koptum::koptum:

Evlenmezseniz hanım manım olmaz,dolayısıyla kimseler çakmaz..Evlenmeyin!!

via Tapatalk.

Benim hanım bişey alacak olsam "tamam al tabi" der.Bisikleti 5 yıl önce aldığımda da aynısını demişti lakin 5 yıldır habire kafama kendine "gelince alıyorsun ama" der durur.Bugün bisikletime 650 liralık harcama yaptım pazartesi inşaallah kargo elime ulaşır.Bunu hanıma söylemeyi düşünmüyorum ( ha söylesemde tabiki al der) çünkü bir ömür boyunca kendine gelince alıyorsun her şeyi demesini göze alamıyorum ki hala bisikletten konu açıldığında bunu diyor :)

Benim bisiklet içeride durduğundan, artık çaktırmadan hemen balkona atıp üstüne branda örtme şansım yok :)
Şimdi sıradaki söyleyeceğim yalanlar: "Canım ucuzundan bir flat gidon alayım, bununla rahat edemiyorum" diyip, eve orta yollu bir gidon ve lastiklerin schwalbe'ye dönmüş haliyle dönmek..
Bir de bisikleti kaplamayı düşünüyorum, kaplamacı arkadaşım var.. Biraz çizsem mi acaba anahtarla :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bekar olduğum için rahatım istediğimi alıyorum evlenince bakarız :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@polo34
Ahaha :D bütün bayanlar aynı midir nedir

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri