Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin?

Scudo
Yaz ayları,eşim çocuklarla beraber yurtdışında oluyor.Bende çoğu siparişi o döneme denk getiriyorum.
Diğer mevsim gelen kargolar da fazla göze batmıyor:koptum:...

@MAERKEK
"Benim evde çalıştığım senden fazla sen nasıl kafana göre alıyorsun bende koltukları değiştiriyorum o zaman" diye tehdit ediliyoruz :komik::koptum: (ki hakikaten ev işi bitmiyor temizliği yemeği çocuğu zartu zurtu :kptmya:) öyle eskisi gibi düzen yok .. :)

Ahahah :D aslinda hanimlarda aldiklari seylerin gercek fiyatlarini pek çaktirmazlar 500 se 100 derler bide ustune efsanevi " Taksitle aldim Necoş " lafini patlattimi tamamdir :D

@cazci
Abi senin durum ütopik bi durum ehehe ne mutlu

• Beğen
Tepkiler: Groims
offfff tam benim konum :)
valla Focus culebro bisikletim vardi, ince ince parcalarini yukselttim. sonra bir sekilde hanimi kandirip benim upgraded Focus'u verip, ustune de hanimdan izin aldigim meblayi verip Felt aldim.
Ozetle hanima caktirmadan bisikleti oyle bir upgrade ettim ki, suanda Felt AR3 sahibiyim :)
Simdi de hanima caktirmadan elimde yarismadan kazandigim Giant kadroyu kurmak var. Buradaki en buyuk argumanim da, kadro tek basina satilmiyor.
Boyle boyle kadroyu kurup, hanima da yol bisikleti zehrini verecegim umarim.

Herkesin hayatına kimse karışamaz :D Ben bu şekil update yaparım, sen şu şekil yaparsın, o bu şekil yapar. Bu arada hanımdan bu kadar çekinmek nedir arkadaş, aldım bitti, o kadar :cool:

@mubeac
Sizin bir numarali hayraninizim bundan sonra ehehe :D

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
bisiklet sürüyoruz diye bize de kız vermiyorlar babuş :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Abi benim evleneceğim hanım sorun çıkarmıyor, zaten apgıreyt edecek param da yok :D No money no cry :D

@Mahmut Gökdemir
Evet sonuna kadar haklisin :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
"Herkez bir gün apgireyte ihtiyac duyacak "
Aydemir Akbaş

:D

@Atacante
Ben simdi bir arkadasim icin bisiklet topluyorum. Hanim elimde kargo paketleriyle garaja girip ciktigimi gorunce huylandi, bir anda garaja baskin yapti ve enselendim ama gercekten arkadasima topluyorum yani vijdan rahat :D

1995 model Tur bisikleti projem(Çocukluk arkadaşıma)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

images (2).jpg
images (2).jpg
5678-654321-47890-765.jpg
images (1).jpg
Hocam kadınlar evlendikten sonra çok değişir. Söylemedi deme.:)

@atasoy
Ahahaha liste super bide bim yogurdu eklemek lazim keh küh

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@mariokaldato abi sen facede dikkat cekici resimlerle ic lastik ariyordun sanirim..irc marka almani tavsiye ederim..anlas sirketi uretiyor.yerli yani..ben 28 38 arasi olandan aldim cok kaliteli..bulundugunuz yerdeki bisikletcilerde muhakkak vardir..israrla isteyiniz.
Bende biskletin kendini degilde parcalari apgireyt ediyorum, tabi her seferinde hanim genemi bisiklete malzeme alacan biktim artik deyor..bende senden biktim diyorum orta yolu buluyoruz.

Geri