Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin?

Scudo
@HandeKavak

Ama arkadaşların yaratıcılığı gelişmiş, sosyalleşmişler, disiplinli çalışma alışkanlığı kazanmışlar, daha neler neler... Bütün bunlar bilinçli bir hanım sayesinde olmuş! Bunlardan mahrum mu bırakalım eşimizi? :D:D:D

@ilayda i
Hahaha :D

• Beğen
Tepkiler: ilayda i
Pekiii şimdi tamamen iyi niyetli olarak balkondaki iki bisikletten birini çocuğa birini hanımın üzerine yapıp kendimize hesaplı yollu bir 3.makine alma durumu niyeti olsa? Tecrübeli arkadaşlardan taktikler bekleriz. (not: "hayır, artık eve başka bisiklet sokamazsın" deniyor)

@Murat Semiz
Bisikleti bi sekil alacak ve mahallendeki kave olur şaypa yada bim olur oradan birini ikna edip sanki onun bisikletiymis gbi depolarinda barindiracaksin . Kafan estikce ordan alip takilacaksin. Yani zenginlerin degerli mallarini kendi ustlerine degil bahcivanin yada şoforun ustune yapmalari gbi dusunun

@mariokaldato

Bu grubun üyesi olarak evet bunu hanıma gösteriyorum sonra gönül rahatlığıyla tura gidiyorum :huhuu:

@isosel
Ehehe feyste gordum bunu cok hosuma gitti :)

@Gökhan Toros
Ehehehe :D mantikli

Ortası hava kanallı bir selem vardı. Yağmurda o kanaldan bolca çamur yiyince dedim eski seleyi takayım kış bitene kadar. Hanım elimde alyanla beni görünce heh dedi yeni sele almışın :) Yok dedim bu eski sele falan... İnandı ama lafta. Gözleri benim yeni sele aldığım konusunda emindi :)

@BerkEvren
Ahahaha dikkatliymis yenge ya reis :D

Anammmm ben şok duble şok :D Durumun sakat benden demesi açik verme hehe :D

@Cem cm
Ahaha resmi yeni fark ettim iyimis cem :D

Bir bekar olarak en az 5 sene daha evlenmemeyi düşünüyorum burda yazılanları okuduktan sonra . Evlendiğimde taktiğim şu ; parçayı al yanına da yengenin en sevdiği çikolata . Bir de mezarlıktan koparılmış gül oldu mu ? Bir iki de tatlı söz sonrası zaten gözü döner elimdeki bisiklet parçasını görmez . Yeni bisiklet olayını daha düşünmedim . Abi eşin çalışmayacak kafan rahat olacak evin ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra , sana ne! ne istersem alırım parasını sen mi ödüyorsun sanki diyeceksin olup bitecek . Kötü yerlere mi harcıyoruz ?

Geri