Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin?

@mariokaldato Aynakol ve fren bacakları gizlice eve sokuldu. Montaj esnasında sorulacak yaklaşık 12 adet soruyla alakalı yardıma ihtiyacım var. :)
Nitekim gidon ve gidon boğazı montajındaki sorularda epeyce ter dökmüşlüğüm var. Korkudan sargısını bile saramadan kaldırmıştım.

Scudo
@brdtl
Onlari zulanda tut dostum. Bisikletteki aynakolu ve fren bacaklarini yengenin görebilecegi sekilde sök ve bi bim poşetine doldur ( özelikle bim poşeti sempati saglamana yardimci olur )
"Ben bunlari arkadasa beleşe bi bakim yaptirayim hayatim, kış üstü masraf cikarmasin , ona verecegim parayla sana guzel bi yemek ismarlarim " tarzi acitasyon ve romantizm iceren sozler soyle.
Sonrasinda onlari bi yere zulalayip yenileri ayni posete caktirmadan koyup disardan getiriyormus ayagina yat. Montaji yapabilirsin
Kolay gelsin

@Bozkırlı
E usta bosta kalan pisikletide bi sempatik renge boyayip yada film kaplatip yengeye hediye etsen birlikte gezsseniz olmami oyle ? :D

@mariokaldato Süpermiş ama yemez :)
Ayrıca sökülecekler boyasız takılacaklar siyah.
Soruları düşündükçe zihnim açılıyor yalnız. Sırt çantama dolduruyorum alet edevatla birlikte. Tura çıkar gibi dışarda halledip gelip, farketmemesi için Allah'a ellerimi açıyorum.
Korku neler yaptırıyor insana :) Yada en kötüsü herşeyi göze alıp, pedal, ayakkabı komple paket olarak tatavayı yerim ne yapayım :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@brdtl
E abi yazimda oje operasyonu var . Okumuş olman lazim :D sen siyah oje al bi tane kendine , yada varsa hanimdan iste. Napcan dersede aynakolu boyucam de ufaktan boyamaya bie başla kenarindan hafifce :D az ama abartmadan :D sonra tereyagindan kil ceker gbi degisrsin

@BerkEvren
Oooo senin durum krtik bilader :D

Oje operasyonu candir kisaca ahahaha :D

• Beğen
Tepkiler: jazzpub ve brdtl
@brdtl
%100 basari getiren yontemler bunlar. Kimini ben denedim kimini proje bazinda tasarlayip uygulattim haha :D ozellikle oje operasyonu hayat kurtarir. Ben diyim sana :D

Sabah sabah panik yaptırmayalım, gidip aynakolu değiştir @brdtl , 7-8 Tane farklı renk oje al, hanıma ver. Kendime aynakol sana da oje aldım de :) Esnaf kazansın Türkiye büyüsün falan de üstüne. Baktın olmuyo @mariokaldato diye bağırıp bisiklete atlayıp ufka doğru sür bisikletini. Bunları evin içinde yapma ama tepki çeker :)

@BerkEvren
:D "edriyiiiiiinnnn " diye bagirsa daha efsane olur haha :D

Ahaha al sana antreman videosu

• Beğen
Tepkiler: brdtl ve BerkEvren
@BerkEvren @mariokaldato Pırıl pırıl parıldayan fikirleriniz için minnettarım. Sizin makaranıza sarılıyken spotlar yandı kafamda. Bisiklet şu an duvarda asılı. Haftasonları her evden çıkışında bir parçasını değiştirerek geri asılacak. Artık binme zamanı geldiğinde "Allah Allah bu bisiklette bişeyler değişmiş" bakışlarını "Yok be yaaa" şeklinde savuşturularak hızla uzaklaşılacak. Ayakkabı için de; yazlık yeni ayakkabı alacaktım zaten. Onun yerine bunu aldım. Hem bisiklete binerken hem günlük kullanırım diyip... işte böyle bişeyler.
Komik bulan bekar arkadaşlarla evlendikten sonra tekrar bi görüşelim.

@brdtl
:D oje al bol bol :D

• Beğen
Tepkiler: brdtl
Harika bir yazı olmuş :koptum::D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Bicycle_Dream
:D avcılıkta altın kural " av tuzagi fark etmeyecek" tir :D

• Beğen
Tepkiler: Mytafa ve ikemath
Tura çiktigimiz evli arkadaslarıma okutacağım bu yazınızı yakalandınız :)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri