Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hatchback Araç İçin Bisiklet Taşıyıcı Önerisi

Bende şu ürün var hatchback (Seat Leon) aracımda kullanıyorum: (link)

Epey memnunum iki bisiklet rahat taşıyor. Bisikletlerin araca değmiyor taşıma sırasında, mesafeli duruyorlar, o güzel. Daha önce başka bir dandik taşıyıcıyla aracı çizmiştim.
her iki yanda sabitleyici yok gördüğüm kadarıyla. virajlarda sorun olmaz mı?

Son düzenleme:
Scudo
her iki yanda sabitleyici yok gördüğüm kadarıyla. virajlarda sorun olmaz mı?
Ben bir sorun yaşamadım, ama tabii virajlarda biraz daha yavaşlıyorum, her zamankinden daha yavaş giriyorum. Otobanda falan çok rahat zaten.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ben bir sorun yaşamadım, ama tabii virajlarda biraz daha yavaşlıyorum, her zamankinden daha yavaş giriyorum. Otobanda falan çok rahat zaten.
şu an benim şartlarımda daha mantıklı bir seçenek bulamadım. teşekkürler öneriniz için. 1000 tl olmadan sipariş vereyim bari :booo:

Gecen yildan beri bunu kullaniyorum. Tek bisiklet icin cok kompakt ve basarili bir urun. Araca da bisiklete de en ufak bir zarar vermedi 8-10 defa kullandim.
(link)

Bunu da tavsiye edebilirim.
Kullanılmadığında katlanıyor,bir kutuya sığabiliyor,3 adet bisiklet taşıyor,hem alt-üst hem de 2 yandan ikişer adet kayışla tam olarak sabitleniyor ve hatchback veya fastback araçlarda kullanılabiliyor. Malzemesi sağlam ve kaliteli.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Bunu da tavsiye edebilirim.
Kullanılmadığında katlanıyor,bir kutuya sığabiliyor,3 adet bisiklet taşıyor,hem alt-üst hem de 2 yandan ikişer adet kayışla tam olarak sabitleniyor ve hatchback veya fastback araçlarda kullanılabiliyor. Malzemesi sağlam ve kaliteli.
(link)
Bu da güzelmiş ama sipariş vermiş oldum. Sanırım yakın kalitede ürünler.

Bütçe yetiyorsa araç üstü tavsiye ederim. Tüm ekipmanı 2. el Thule olarak 3 farklı kişiden alarak tamamladım. Daha sonra bağlantı kitini değiştirerek farklı araçlarda da kullanabilirsiniz:

WhatsApp Image 2021-05-12 at 13.24.32.jpeg
IMG_5094.jpg

İlla araç arkası olacaksa da bundan önce 2 yıl sorunsuz kullandığım kayış vs gerektirmeyen Thule Clip On tavsiye ederim.

WhatsApp Image 2020-09-23 at 11.00.18.jpeg

Bütçe yetiyorsa araç üstü tavsiye ederim. Tüm ekipmanı 2. el Thule olarak 3 farklı kişiden alarak tamamladım. Daha sonra bağlatı kitini değiştirerek farklı araçlarda da kullanabilirsiniz:

268527 dosyayı görüntüle
268528 dosyayı görüntüle

İlla araç arkası olacaksa da bundan önce 2 yıl sorunsuz kullandığım kayış vs gerektirmeyen Thule Clip On tavsiye ederim.

268529 dosyayı görüntüle
Rüzgarlık tehlikeye girmiyor mu arkada taşıyınca?

• Beğen
Tepkiler: sccetin

Epey memnunum iki bisiklet rahat taşıyor. Bisikletlerin araca değmiyor taşıma sırasında, mesafeli duruyorlar, o güzel. Daha önce başka bir dandik taşıyıcıyla aracı çizmiştim.
şimdi ürün geldi. iki bisikleti rahat taşıdığına emin misiniz ? tamam bisikletler araca mesafeli ama iki bisiklet arasında mesafe yok gibi nerdeyse. bir mtb ve bir yol bisikleti denedim. önce mtbyi yerleştirdim yol bisikletini koyamadım birbirine değiyor.

şimdi ürün geldi. iki bisikleti rahat taşıdığına emin misiniz ? tamam bisikletler araca mesafeli ama iki bisiklet arasında mesafe yok gibi nerdeyse. bir mtb ve bir yol bisikleti denedim. önce mtbyi yerleştirdim yol bisikletini koyamadım birbirine değiyor.
Biz iki yol bisikleti koyuyoruz rahatlıkla, 3-4 kez otobanda gittik bu şekilde, bir o kadar da şehir içi gezdik. Fakat birbirlerine hiç ama hiç değmiyorlar mı onu hatırlamıyorum şu anda, belki az da olsa bir temas oluyordur bisikletler arasında.

• Beğen
Biz iki yol bisikleti koyuyoruz rahatlıkla, 3-4 kez otobanda gittik bu şekilde, bir o kadar da şehir içi gezdik. Fakat birbirlerine hiç ama hiç değmiyorlar mı onu hatırlamıyorum şu anda, belki az da olsa bir temas oluyordur bisikletler arasında.
Tekrar denedim ama memnun kalmadım. İki bisiklet arasında hiç mesafe yok. Belkide yol bisikletleri için tasarlanmıştır.
Malzeme kalitesi ve katlanınca ufacık olması yer kaplamaması güzeldi :(IMG_20210703_155426.jpg

Tekrar denedim ama memnun kalmadım. İki bisiklet arasında hiç mesafe yok. Belkide yol bisikletleri için tasarlanmıştır.
Malzeme kalitesi ve katlanınca ufacık olması yer kaplamaması güzeldi :(268613 dosyayı görüntüle
Hocam o gösterdiğin parçalar ileri geri oynuyor, oynat onları. O şekilde olmaz tabi :)

Şuradaki fotoğrafa bakarsan arada epey mesafe var: (link)

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
İleri geri gideceği alan yok ki :D Yani bu boru biraz uzun olsa olacakmış.
Hocam orda bir düğme var, ona bastırıp uzatacaksın boruyu. Fotoğrafta gösterdim düğmeyi.

Dosyalar

• photo5981275493858653164.jpg
    photo5981275493858653164.jpg
    206 KB · Okunma: 49
  • photo5981275493858653163.jpg
    photo5981275493858653163.jpg
    98,6 KB · Okunma: 46
  • Hahaha
Hocam orda bir düğme var, ona bastırıp uzatacaksın boruyu. Fotoğrafta gösterdim düğmeyi.
ha şimdi oldu üstad. ya resmen gizli düğmeymiş. çok makbule geçti. erdoğanlar bisikletin de size bir teşekkür borcu var. az kalsın iadeye gidiyordu.:)

Aynısından bende de var. Ben de şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Virajlar olsun, kasisler olsun. Yanlarına sabitleyiciyi kendimiz yaptıramaz mıyız acaba?

• Beğen
Tepkiler: teyteydragon
Malzeme kalitesi ve katlanınca ufacık olması yer kaplamaması güzeldi :(268613 dosyayı görüntüle

Merhabalar, ürünü hala kullanıyor musunuz? Memnuniyetiniz nedir, ben de Kia Ceed HB araç mevcut, bu ürünü düşünüyorum, tavsiye edermsiniz?

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Merhabalar, ürünü hala kullanıyor musunuz? Memnuniyetiniz nedir, ben de Kia Ceed HB araç mevcut, bu ürünü düşünüyorum, tavsiye edermsiniz?
Ben 1 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim.

Geri