Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hatchback Araç İçin Bisiklet Taşıyıcı Önerisi

Scudo
Octavia için tavsiye edilen bi ürün var mıdır? Bildiğim kadarı ile bu piyasadakiler uygun olmuyor?

Merhaba arkadaşlar,
Araç üzeri vakumlu taşıyıcı kullanan var mı? Marka ve model önerisi alabilir miyim? 2 bisiklet taşıyacağım. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
var, rassine kullaniyorum, memnunum. iki bisiklet tasima kapasiteli modelini kendimce modifiye ederek 25 kg'lik e-mtb tasiyorum

Bulabilirseniz Thule 9103/9104 kesinlikle en iyisinden de iyi tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Bulabilirseniz Thule 9103/9104 kesinlikle en iyisinden de iyi tavsiye ederim
Araç üzeri modelden bahsedilmiş yanılmıyorsam yoksa Saris in eline kimse su dökemez. :) :)

konu başlığı hatchback için; en iyi ise saris bones ex... araç üstü vakumlu ise rassine kullanıyorum. kısa mesafelerde rahat oluyor. en sağlamı güvenlisi çeki demirine bağlanan taşıyıcılar. karavandan dolayı arabamda çeki demiri var gözüm kapalı içim rahat kullanıyorum uzun mesafelerde..

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Tek bisiklet için rassine kullanıyorum. Halen ikna olmasamda 1500-2000 km yol yaptım sorunsuz. Tavsiye ederim.

Ben de tek bisiklet için Rassine kullanıyorum. 2000'den fazla ben 2000'den fazla da arkadaşlarım kullandı. Kimse herhangi bir problem yaşamadı. 120'yi geçmediğimiz sürece yaşayacağımızı da sanmıyorum güzelce tavana takıldığı sürece.

Yorumlar için teşekkür ederim.
Treefrog markasını tercih ettim. Cumartesi Antalya ya giderken deneme yapacağım 👍

Geri