Ruh arkadaslar ruh!
Hepimiz surekli bahaneler uretiyoruz! Ama maddi imkani yeterli olsun olmasin bisiklet icin parasini, zamanını, eforunu esirgemeyenlere hic lafim yok
Benim lafim birazda benim gibi surekli bisiklete dair heveslerini erteleyen, bazi seyleri yapmak icin gunluk hayatini, elindeki bisikleti ve donanımı, cebindeki parayi, uzerindeki kiyafetin yetersizligini bahane ederek bunu hakli gostermeye calisanlara...
Gercekten pedala basip gunluk olsun, haftalık olsun turlamak isteyen, ulasimina gezip-gorme-kesfetme heyecanina bisikletini arac eden her kosulda bunu yapabilir. Konu sebebi bisiklet ve kullanicisi, tek tuk haberlerde rastladigimiz Mehmet Dede gibi bisikletciler bunu kacirmayan hayati yakalayan, hayati yasayan insanlar!
Biz ise fazla bilip, pedal basmaktansa "su olursa olur, olmazsa seleye bile oturma" "o bisikleti alacagina yaya devam et sen" deyip duruyor, sonra bu haftada bir tur yapamadim agiz tadiyla diyoruz. Yazik!
Su balikci karikaturu bence olayi gayet guzel ozetliyor
Ne kadar para harcadiginla ilgili degil, ne kadar keyif aldigin, vakit ayirdigin ve tecrube ettigin ile ilgili
NOT: Elbette arastirmak, bilmek ve mumkunse alabilmek guzel! Ama arac amac olmaktan cikmali