Genel olarak kilonuzla aynı değerde psi hava nasabilirsiniz. 65 yani@korhanovic ben aliexpres üzerinden 478 tl ye bir havalı maşa getirttim benim bisikletim xc100 27.5 modeldi fakat bende masa hava basincinda sorun yaşiyorum kilom 65 ve psi değerini bilmiyorum lutfen yardimci olun
Genel olarak kilonuzla aynı değerde psi hava nasabilirsiniz. 65 yani
Özele gelirsek, SAG ayarı yapacaksınız. Şöyle ki; maşanın bacağına plaatik kelepçe takın. bisikletinize maşa kilidi açık iken birinin yardımı ile binin ve normal sürüş pozisyonunuzu alın. Sonra inin. Bu biniş esnasında maşanız ne kadar içeri girmiş, taktığınız kelepçe yardımıyla ölçün. Maşanızın esneme mesafesinin %15 - 20 si arasında olması gerekiyor. Yani 100 mm.lik maşanız varsa 15-20 mm esnemiş olmalı. Buna göre amortisörünüze hava basın veya tahliye edin. Kolay gelsin
Maşanız hava kaçırıyor olabilir. Resimde maşanın üzerinde yük var mı209449 dosyayı görüntüle
Ben uygun psi degerlerini basinca masa boyle kaliyor. Hatta bisikletci dedi 5cm calisma mesafesi mi olurmus bu masa gidik diye dusunuyor.
Var mi yorumu olan. Konu acmistim ama kimse oraya yanasmamis benzer olay diye buraya tasiyayim bari
Yuk yok. İnip cektim. Havayi nereden kaciriyordur. Nasıl tespit edebilirim. Masanin havali ayagini suya soksam falan ?Maşanız hava kaçırıyor olabilir. Resimde maşanın üzerinde yük var mı
havalı maşaya nasıl hava basacağız adaptör falan varmı. pompalara baktım çok saçma fiyatlar. sırf hava basmak için 700 tl 1000 tl verilir mi :s
evet, dönüştürücü var. ben zamanında çin den sipariş vermiştim, vasat fakat işe yarıyor. markası muqzi idi.havalı maşaya nasıl hava basacağız adaptör falan varmı. pompalara baktım çok saçma fiyatlar. sırf hava basmak için 700 tl 1000 tl verilir mi :s
Sorun orada zaten. Kırıkalede varsa 1 tanesinde vardır. Aparat varsa eğer alıexpress de olsa alayım diyorum. Tr de yok galıba google yazdım 2 dk baktım bulamadım. Askam ae bakcam bırdePompa almak istemiyorsanız en mantıklısı bence , bu işlerden anlayan iyi bir bisiklet servisine gidip orda hava bastırmak.
Mahalle arası her bisikletçide maşa pompası olacağını sanmam