Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hayallerinizdeki bisiklet

@Murat B.
Tamam o zaman Bianchi japon markasıdır diyelim siz rahat edin. Ben sizin bu komponentlerin geldiği yere yada parçaların üretim yerine göre marka menşei tayin etme mantığınızla aynı fikirde değilim. Kendimden örnek vermem tamamen abartı bir ironiydi, garip gelecek bir durum yok, kendimi ürün olarak görmeyecek bilinçteyim merak etmeyin.
Sizin bu mantığınıza göre dünya üzerinde saf şu ülkenin ürünü diyebileceğimiz 7-8 tane ürün kalıyor. Yine kebap örneğini vericem ama yeri geliyo Türkiye'deki kebaplar yurtdışından gelen hayvanların etleriyle yapılıyor, o zaman onlara da buenos aires kebap mı dememiz gerekiyor adana yerine? Katılamadım fikrinize

• Beğen
Tepkiler: Cihan Ali
Scudo
Markanın bisikletin milliyeti var mıdır? Neye göre ölçülür? Sadece bisiklet değil pek çok ürün açısından derin ve tartışılan korular. Bence bunu ayrı başlık altında tartışmak daha iyi olur. Güzel de bir konu.

Hayallerdeki bisiklete dönecek olursak;
Benim hayalim her yere ve hata tatillere rahatça yanımda götürebileceğim, hafif, sürüşü zevkli ve ucuz bir bisiklet. Görsel koyamıyorum henüz tabi?

@onur caliskan

Benim ilk mesajda takıldığım konu İtalyan'ın önüne gelen "saf" zarfıydı. "Saf İtalyan" bisiklet şunun gibidir benim gözümde:
204220
("pedallar Fransız" diye itiraz gelir mi acaba?)

İthal et ile yapılan kebaba yasal olarak "Adana Kebabı" diyemezsiniz bu arada, çünkü "Adana Kebabı" coğrafi işaret olarak tescil edilmiştir ( (link) ). Mahalle arasındaki kebapçı ile kimse uğraşmadığı için Adana kebabı diye satarlar ama büyük kebapçılar ve zincirler Adana Ticaret Odası ile uğraşmamak için menülerine "Çukurova kebabı", "Kilikya Kebabı" falan yazarlar.

Benim hayalimde bana özel bir Soulrider bisiklet var. Malesef henüz varolmadığı için de fotografını paylaşamıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Gobit ve MakRo
@Murat B.
Tamam haklısınız özür dilerim siz baya demogoji seviyormuşsunuz, konuyu daha fazla burada uzatıp insanları gereksiz yere meşgul etmeye hakkımızın olmadığını düşünüp size başka cevap yazmayacağım. İyi günler

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Bende Saf İtalyan diyerek aşağıdaki iki bisikletten oyumu kullanıyorum. Üstteki tarzıma daha uygun . Alttakini triathlonda eğim profili düşük müsabakalarda kullanırdım.204224
204225

(link) Sırada 2021e kadar sağ kalırsak böyle bir şey gelebilir.full_aeroad-cf-sl-8_c1145.png

Son düzenleme:
carraro-sportive-330-28-jant-27-vites-erkek-z.jpg
Yükseklerde pek gözüm yok hayalimdeki bisiklet carraro sportive 330
ancak 321 ile yetinmek durumundayım 2 bin tl den 4 bin tl ye çıkan bir makine sanırım elime biraz geçene kadar 5-6 bin bandını rahat geçecek gibi
Daha ilerisini düşünemiyorum bile çünkü şu bisiklet bile koca bir HAYAL sadece

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada ve :DDD
bmc_product_page_product_images_timemachine_road_01_one_my20.png

Bmc Timemachine Road. Yan rüzgarlardan çekinmesem hanımın altınları bozup alasım var.

zero_slr_cv_e3-new.jpg

Willier zero slr. Bunu alırsam da salona asarım tablo gibi. Sene de 3-5 gün güzel havalarda belki kullanırım.

Yol bisikleti olarak ( Merida Reacto 5000 )
xwe.jpg

Mtb olarak ise ( Scott Scale 930 )
xqw.jpg

Tabi bütçemizi zorlayan bisikletlerden kendileri... :D

Resim koymayacağım ama az biraz anlatmaya çalışayım. Şöyle keskin hatlara ve kara ağırlıklı renge sahip iki Canyon'um olsun isterdim. Bir dağ, bir yol ?.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada ve :DDD
full_2021_exceed-cfr-ltd_2644_bk-mc_P5.png
keşke

Ya mat siyah renkli karbon,ya da karbon desenli bir karbon mtb :)
Tam bir kara mamba olsun istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri