expelliarmus7
Üye
- Tepki
- 167
- İsim
- Metin
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hocam bunun alt boru yamuk2021 yilinin ilk temennisi de suraya koyalim da , yeni yildan beklentilerimiz belli olsun 🙏 🙏
252611 dosyayı görüntüle
bunun parçasını bulamayız bende hayal edecektimde ustası yoktur bizde. bi g4 gravelim olsa yeter. en fazla ona bakabildiğim için ilerisini hayal edemiyom bende2021 yilinin ilk temennisi de suraya koyalim da , yeni yildan beklentilerimiz belli olsun 🙏 🙏
252611 dosyayı görüntüle
2021 yilinin ilk temennisi de suraya koyalim da , yeni yildan beklentilerimiz belli olsun 🙏 🙏
252611 dosyayı görüntüle
Beklentilerini yıkmak istemem ama böyle neon renkler harika dursa da maalesef ağarıyor normal sürüşte bile olsanız :/Çok daha iyileri var ama şimdilik böyle bir şeyim olsa yeter de artar bana. Özellikleri de iyi, görünümü de çok hoş. 😍
252610 dosyayı görüntüle
açık ton renkler mi ?Beklentilerini yıkmak istemem ama böyle neon renkler harika dursa da maalesef ağarıyor normal sürüşte bile olsanız :/
kesinlikle , cok dillendirmemek lazim , ne olur ne olmaz 🤣Olur da banka falan soyup bunu alırsanız ikinci bir Pinarello Montello vakası bizleri bekliyor
böyle mi@osmancan71 TR de distributoru ve cok iyi ustalari var inanin bana 🤣 🤣
kesinlikle , cok dillendirmemek lazim , ne olur ne olmaz 🤣
he ya benim corelli var neon yeşiliydi artık beyaz belki de ben yanlış anlamışımdır markalar her sene renk değişen bisiklet de yapıyor olabilir. Aldığımda siyah idi artık bisikletim beyaz 🥺açık ton renkler mi ?
Yok artık. 😄 Hocam güldüm ama kusura bakmayın. Ben uzun zamandır Mosso almak istiyorum. Bi alayım da boya atmasını sonra düşünürüm 2021 belki uğurlu gelir bu konudahe ya benim corelli var neon yeşiliydi artık beyaz belki de ben yanlış anlamışımdır markalar her sene renk değişen bisiklet de yapıyor olabilir. Aldığımda siyah idi artık bisikletim beyaz 🥺
:dd reis valla almadan önce düşünsen iyi olur geri dönüşü zor oluyor. "Kullanıcı hatası"Yok artık. 😄 Hocam güldüm ama kusura bakmayın. Ben uzun zamandır Mosso almak istiyorum. Bi alayım da boya atmasını sonra düşünürüm 2021 belki uğurlu gelir bu konuda