fatihgocmez
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.583
- İsim
- Fatih
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
aklımda olsun268277 dosyayı görüntüleŞimdiden 1 takım sipariş verin.
aklımda olsun268277 dosyayı görüntüleŞimdiden 1 takım sipariş verin.
bu sitede boyle bisikletlerin resmini bile gormek cok guzel, bir tek ben varim saniyordum enduro binenBirisi beğenince gördüm, 2017'de hayalimi böyle göstermişim. Şimdi bakınca o zaman hayal ettiğimden çok daha donanımlı bir bisiklete sahip olabilmeyi başarmışım.
266753 dosyayı görüntüle
2021 güncellemesi de çekeyim. Yıllar sonra yine birisi beğenir ve vay be nereden nereye gelmişim derim
266754 dosyayı görüntüle
Uzun zamandır aklımda olan, ama kısmet olmayan bir bisiklet. Çok dolu olmasına gerek yok. Şöyle orta hallisinin 27.5 ve 2018-19 olanı hedefim. Commencal Meta AM gümüş ya da kum rengi, yine şu anki bisikletimin yeni tasarımlı hali de listemde
266756 dosyayı görüntüle
266758 dosyayı görüntüle
Şimdiye kadar önümdeki en büyük engeller kur artışı, elimdeki bisikletlerin sürekli kırılıp dökülmesi oldu ama bir şekilde aştım. Bakalım devamı gelecek mi
yine yıllar sonra birileri beğenir de görürüm diye 2024 güncellemesi çekeyim. Başardım! 😬Birisi beğenince gördüm, 2017'de hayalimi böyle göstermişim. Şimdi bakınca o zaman hayal ettiğimden çok daha donanımlı bir bisiklete sahip olabilmeyi başarmışım.
266753 dosyayı görüntüle
2021 güncellemesi de çekeyim. Yıllar sonra yine birisi beğenir ve vay be nereden nereye gelmişim derim
266754 dosyayı görüntüle
Uzun zamandır aklımda olan, ama kısmet olmayan bir bisiklet. Çok dolu olmasına gerek yok. Şöyle orta hallisinin 27.5 ve 2018-19 olanı hedefim. Commencal Meta AM gümüş ya da kum rengi, yine şu anki bisikletimin yeni tasarımlı hali de listemde
266756 dosyayı görüntüle
266758 dosyayı görüntüle
Şimdiye kadar önümdeki en büyük engeller kur artışı, elimdeki bisikletlerin sürekli kırılıp dökülmesi oldu ama bir şekilde aştım. Bakalım devamı gelecek mi
Ne kadar irisiniz bilmiyorum ama bu arkadaşı taşıyacak kadro ve jant seti olduğuna göre ve bundan daha iri değilseniz sizide taşıyacak kadro ve jant bulunur.Çok iyi bir terzinin kumaşla harika! takımlar tasarlaması gibi, çok iyi bir tasarımcınında en azından benim gibi iri ve ağır adamları taşıyacak bir bisiklet üretmesi temennim😌 yada jant ve telleri.
Böyle biri değilim hiç olmadımda.benim kas kütlem fazla İrilikden kasdım o anlamda.belli bir kiloda kalmam lazım sağlık açısından diyet ve bulk derken vücut bayağı yıpranıyor.Ne kadar irisiniz bilmiyorum ama bu arkadaşı taşıyacak kadro ve jant seti olduğuna göre ve bundan daha iri değilseniz sizide taşıyacak kadro ve jant bulunur.
(link)
model ne?
model ne?
ful internal kablolamalı bir yol bisikleti hayal ediyorum. çok pahalı meretler ):