Ben de ilan açmıyorum bu yüzden, ama yapılan bir değerlendirmeyi yukarıdaki mesajlarda belirtildiği şekilde ifadelerle yorumlamayı da doğru bulmuyorum. Ben kendim öyle yorum yazmam gerçi ancak yorum yapan arkadaş kendisine sunulan hakkı kullanmış. Sonuçta burası ticari bir platform değil, forum.aynı kişiden ben de mustaribim, defalarca da şikayette bulundum ama bir sonuç alamadım. Hatta artık sırf bu yüzden ilan açmıyorum ve aynı şekilde açmayanlar tanıyorum. Zaten burada olması olmaması çok mühim değil.
@vetohan konuyu açan arkadaş sizinde gidip beğen butonuna tıkladığınız kişilerin mesajı üzerine rahatsızlığını dile getirmiş. Benim markette bir ilanım yok fakat bir şeyler arayayım derken her ilanın altına saldırı gibi yorum yapan taciz mesajları ilan sahibi olmadığım halde beni de rahatsız etti, her şeyden önce eski forum üyeleri daha iyi bilir ki bisikletforum üyelerinden beklenmeyecek bir davranış, birininde çıkıp ilanları kontrol edip altına böyle bir misyon belirleyip bu şekilde hareket etmesi kusura bakmayın herkese bir garip geliyor. Evet sizinde belirttiğiniz gibi istediğiniz fiyata istediğiniz ürünü verebilir hatta sayfada bir yerlerde hala dolaşıyordur, bir kaç sene önce açılmış bir başlık vardı oradan isterseniz ekipmanlarınızı ücretsiz verip birilerinin faydalanmasını sağlarsınız o tercih meselesi.
Farkında değilsiniz belki ama o ilanların altına yorum yapma kısmı ürün hakkında bilgi alma, soru sorma yeri olarak değil mi? Genelde pazarlık kısmı özel mesaj ile yapılıyor, ilanların altına mesaj atıp -sende çok istiyorsun kardeşim, çok pahalı ooo bu ne! Demek için açılmış haneler değil diye biliyorum.
@vetohan siz istediğiniz gibi utanmaya devam edebilirsiniz, evet söylediklerimin de arkasındayım. O kadar ilanı dolaşıp altına taciz mesajları yazan kişinin akıl sağlığının çok da yerinde olduğunu düşünmüyorum, kaldı ki sözlerim o mesajları taciz niteliğinde yazan kişi için..
Murat B. km saati çok pahalı, bu para etmez.
Böylece verimli bir bilgilendirme süreci oluşur. Üslup ve saygı yerinde olduğu sürece bundan gocunmamak lazım.kim bana buraya yazdığım satın alma fiyatını gösterip buna almışsın bu fiyata satamazsın diyebilir. Bu durumda bende Halep oradaysa arşın burada buyurun gidin oradan alın derim.
Forumda kimin ticaret yaptığını bilmek zorunda değiliz ki, o zaman siz de yurt içinde resmi distribütörü olan ürünler için insanları yurt dışı alışverişe yönlendirmemelisiniz ve aynı saygıyı burada kira verip vergisini ödeyen esnafa da duymalısınız.Bu anonim yazan arkadaş KM saati alacak galiba bütün Km saatlerinin altına ücreti fazla yazıyor sevabına bir km saati hediye edin ilanları rahat bıraksın. Ben Garmin saatin altına yorum yapan arkadaş için bu yorumu yaptım ama daha öncesinde sizinde İgs50 altına yapılan yorumunuzu gördüm ilk etapta isminiz gözükürken sonradan Anonim e dönüştü. Bisiklet forumu kullanan bir insan internete az çok hakimdir diye düşünüyorum. Google a igs50 diye girince zaten direkt Aliexpress sitesine yönlendiriyor bizi. Burada çok uçuk fiyat farkları yok elbette ama bu işin ticaretini yapan arkadaşlara da biraz saygı duyulması kanaatindeyim. Benim aldığım bisikletin Türkiye satış fiyatı 14650 TL bisiklet bana 7500 TL ye gelmiş oldu şimdi bisikletimi 11000 den satışa çıkartsam kim bana buraya yazdığım satın alma fiyatını gösterip buna almışsın bu fiyata satamazsın diyebilir. Bu durumda bende Halep oradaysa arşın burada buyurun gidin oradan alın derim.
Bence yakalanıp idam edilsin