Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Her forum ilanına yorum yapan forumdaş

fiyatlar genelde yüksek çünkü sıfır ne alırsanız alın yüksek. istisnalar hariç elindekini satan da yenisini alabilmek için fiyatı yüksek tutuyor anlaşılabilir ama bu ikinci el piyasasını ben tercih etmem açıkçası. 2017 yılında sıfırı max fiyatı 4000 olan bisiklet ikinci el olarak 7000 liradan satışa konulmuş başka bir yerde. belki gereksiz ama fiyatı yüksek diyen anonim arkadaşa yüksek olmadığını izah etseniz daha iyi olur sanki satışı da kolaylaştırır.

Scudo
Anonim = Ben aslında yohum.
---------------------------------------
Ben = Kimsin hocam?
Anonim = Fiyatın yüksek.
Ben = Yani ne yapabilirim?
Anonim = Fiyatını indir.
Ben = Tamam indirdim.
Anonim = Aferin şimdi güle güle.

Market bölümünde ticari satışlar yasak forum kurallarına göre bildiğim kadarı ile. Ama çok miktarda ilan var hatta ben ticaretini yapıyorum diye açıkça yazan da mevcut.
Hal böyle iken ilanı yazan kişi ürün sıfır diye yazınca piyasa alış fiyatının çok azcık bazen değmeyecek kadar yüksek fiyat yazması yanlış olmuyor. Hatta yurtdışından 15-20 gün beklememek bile bazen alıcı için 50-100 veya neyse fazla vermeye değebiliyor.

Yani market bölümünden ya sıfır ürün seçeneği kaldırılmalı, yada yorumlara anonim veya değil fiyat eleştirisi yapanlara da bir şey söylenmemeli.

Ama her ikisi de olmaz kendisiyle çelişen uygulama olursa alan da satan da huzursuz olur.

• Beğen
Tepkiler: Yenikasiyer
  • Beğen
Tepkiler: anzolot
Baytekin engelliyor olabilir mi ? Shimano ürünleri de bazı sitelerden satın alınamıyor mesela.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
530 ve 830 modellerini gönderiyorlar ilginç bir şekilde.
Edit: Şimdi baktım onu da kaldırmışlar.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Anonim Garmin alacak fakirler beni bulun yeni fakir Garmin'i keşfim var.

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
Amazon gönderiyor, raad olun :D

Geri