Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Her forum ilanına yorum yapan forumdaş

Scudo
Kim olduğunu bana sormayın, market ilanlarını bir dolaşın, görürsünüz yahu :D
Tabi kendisi daha önce durumun farkına varıp silmezse mesajlarını. @Anonim, silebilir mi?

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Sanırım kim olduğunu buldum ve hiç şaşırmadım

O artık " halk'a mal olmuş " bir rumuz... :D

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy ve Özcan
Ticaret ciddi bir iştir.Madem anonim vatandaş yorum yapacak; ismini verecek ki bu anonim haset mi fesat mı, pazarlık kızıştırıcı mı, iyi niyetli mi,kötü niyetli mi, işgüzar mı görelim.

Anonim satacağını satmış artık gelip de yorum yapmaz.

Anonim vatandaş, kendi sattığı ürünlerin rakiplerinin fiyatlarına vermiş veriştirmiş,daha sonra gitmiş benzer gruptaki kendi ürünlerini satmış.Ne kadar sevimli bir tesadüf değil mi?:acpsnr:

Ticaret ciddi bir işmiş.Ticaretin gerek şartlarından biri en az satılan mal veya hizmet kadar kişilerin de bilinebilir olması demiştim.

Bu biraz sıkıntılı bir konu. Çok sular akmıştır o köprünün altından 😏.

Haklı olabilirsin bulamayabilirim. Ben de Aranberg Ormanında Triban yol bisikletine binip tirim tirim titreşen SARI YELEKLİ çocuğu bulurum;):ssrtcbya::D

Son düzenleme:
adam efsaneymiş ya. km saati tavsiye başlığına şu modeli şiddetle tavsiye ediyorum harika bir model yazmış. yazdığı model de kendisinin markette ilanı olan model 🤦‍♂️

Döviz düştü ya, niye esnaf fiyat düşürmüyor muş ya.
Herkes ilanlar kısmında sattığı ürünün fiyatını; kullandıktan sonra döviz arttı diye ilk aldığı fiyatın üzerinde satıyor.Kınamıyorum da eleştirmiyorum da, haklı haksız da demiyorum.Zaten işin orası çok da önemli değil.Ama eğer ki döviz düştü esnaf niye fiyat düşürmüyor diyorsanız, buyrun samimiyetinizi görelim de fiyatlarınızı geri çekin bakalım.Hodri meydan.Demiyorsanız sözüm size değil.

Herkese Günaydın ,
Bisiklet de kullandığımız malzemelerin nerde ise % 95'i ithal ( Yerli Üretim Yapanlarda İhraç Ediyor.)
Mallarını 16-17 T.L/usd den alan esnaf döviz düşünce nasıl bir fiyat indirimi yapabilir ki
Zaten Bu fiyatların düşeceğini beklemekte büyük bir hayal

düşmez. fiyat ne zaman düşer? kişinin elinde ürün vardır ama parası yoktur. ödemesi gereken borcu varsa nakte çevirmesi gerekir ise, gereken miktar kadarını satmak için fiyat kırar.

ikinci elde fiyat yüksek. alıcılar ise fırsatçı. sıfırı 1000 lira olan şeyi bedavaya almak istedikleri gibi, aldıktan sonra hadi ağlama ağlama al şu 100 lirayı git kendine ciklet al gibi bir hava estiriyorlar. ihtiyacı olup almak isteyenle, ihtiyacı olup satmak isteyenin buluştuğu bir platform türkiyede yok.

Döviz düştü ya, niye esnaf fiyat düşürmüyor muş ya.
Herkes ilanlar kısmında sattığı ürünün fiyatını; kullandıktan sonra döviz arttı diye ilk aldığı fiyatın üzerinde satıyor.Kınamıyorum da eleştirmiyorum da, haklı haksız da demiyorum.Zaten işin orası çok da önemli değil.Ama eğer ki döviz düştü esnaf niye fiyat düşürmüyor diyorsanız, buyrun samimiyetinizi görelim de fiyatlarınızı geri çekin bakalım.Hodri meydan.Demiyorsanız sözüm size değil.

Kalu Bela'dan kalma favoriye eklediğim bir ilan beni az önce acayip şaşırttı:

1640087261838.png

Sonra ilanın geçmişine bakayım dedim; meğer borsa ve piyasaları bu bisiklet belirliyormuş :)

1640087662974.png
1640087698447.png

Fiyatın düşmesi için arz fazlası olması gerekiyor.
Kabaca 1 bisiklete olan talep 10 kişi ise bisiklet sayısını artırmazsan bisiklet hep pahalı olur.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Fiyatın düşmesi için arz fazlası olması gerekiyor.
Kabaca 1 bisiklete olan talep 10 kişi ise bisiklet sayısını artırmazsan bisiklet hep pahalı olur.

Oynak piyasanın temsili.

Geri