Ticaret ciddi bir iştir.Madem anonim vatandaş yorum yapacak; ismini verecek ki bu anonim haset mi fesat mı, pazarlık kızıştırıcı mı, iyi niyetli mi,kötü niyetli mi, işgüzar mı görelim.
Valla tebrikler @hamlet2006 haklı çıktın
Bu biraz sıkıntılı bir konu. Çok sular akmıştır o köprünün altından 😏.Dosya kapanmıştır.
Sıradaki dosya gelsin: Taksim metrosundaki bisikletçi çocuk
Sıra sen de sayın mavi BİSİKLETİNİ katlayıp altına koymuş karşımda oturan, sakallı-siyah eşofmanlı-kırmızı bağcklı sporcu çocuk
Bu biraz sıkıntılı bir konu. Çok sular akmıştır o köprünün altından 😏.
Özelden yazıp markette bulamadığını söyleyen arkadaşlar oldu. Örnek bir ilan linki bırakayım şuraya
Satıldı - Garmin Edge 500
Döviz düştü ya, niye esnaf fiyat düşürmüyor muş ya.
Herkes ilanlar kısmında sattığı ürünün fiyatını; kullandıktan sonra döviz arttı diye ilk aldığı fiyatın üzerinde satıyor.Kınamıyorum da eleştirmiyorum da, haklı haksız da demiyorum.Zaten işin orası çok da önemli değil.Ama eğer ki döviz düştü esnaf niye fiyat düşürmüyor diyorsanız, buyrun samimiyetinizi görelim de fiyatlarınızı geri çekin bakalım.Hodri meydan.Demiyorsanız sözüm size değil.
Kalu Bela'dan kalma favoriye eklediğim bir ilan beni az önce acayip şaşırttı:
278780 dosyayı görüntüle
Sonra ilanın geçmişine bakayım dedim; meğer borsa ve piyasaları bu bisiklet belirliyormuş
278781 dosyayı görüntüle
278782 dosyayı görüntüle
Fiyatın düşmesi için arz fazlası olması gerekiyor.
Kabaca 1 bisiklete olan talep 10 kişi ise bisiklet sayısını artırmazsan bisiklet hep pahalı olur.