Scudo Sports

Her Gün 40km Yol yapılabilir mi

35 km benim sırf okula gidiş yolum.35 de geliş var oldu 70 :D yani yapılabiliyor.Tabii kondisyon ve bisiklet asıl etken.

Scudo
Giyim altyapınız uygunsa gidip gelebilirsiniz ama sağlıklı beslenmenize ve elbise değişimine dikkat etmelisiniz

İnsanlar almanyada hollandada singlespeed bisikletleri takım elbiseleriyle kullanarak ev iş yapıyorlar. Siz yol bisikletiyle ve o imkanlarla mı yapamayacaksınız :) basın pedala gitsin

@air28-3
Bünyan lafını duydum ve mutlu oldum.Anneannem Aytemiz yakıt istasyonunun altında kalan 60 evler de oturuyor.Her yaz gidip geliyorum bende oraya.Memleketimi özledim.Yol çalışmaları falan da vardı en son şimdi ne durumda ?

• Beğen
Tepkiler: air28-3
Hergün işe gidip geliyorum 12 saat çalışıyorum ve günde 45 km yapıyorum ;);)

62 yaş 28 jant Şehir bisikleti ile günlük 25 km 100 km arası yol yapıyorum antalyada
yol bisikletiyle 40 km günlük yapılabilir diyorum

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
@mali_3423 bey ben sonbahardan ilkbahara kadar 2 yıldır hergün 40km yapıyorum işe gidip gelerek, ve benim gidiş geliş rotam epeyce yokuşlu olmasına rağmen ilk başlarda 90dk süren bu süreyi zamanla 38 dk'ya kadar düşürdüm, ve zamanla yarışacak seviyeye yaklaşdım, tek sıkıntım ilk başlarda yüksek kadansı bilmediğimden çok zorlanıyordum her 500 metrede bir kaslarımın ağrısından durup dinleniyordum, yüksek kadansı öğrendiğim günden beri bir kere bile durma ihtiyacı duymadan gidip gelmeye başladım, kısaca önceliğin yüksek kadans olursa yokuş falan sorun olmakdan çıkar..

Yaşar Bey sarımsaklı bünyan yol ayrımında yaz boyu antrenmanlarımda görüyordum,o arada çalışma vardı.bitmiş büyük bir kısmı,yollarımız kaymak gibi maşallah..

• Beğen
Tepkiler: Yasar38
Geri