Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Her türlü beddua mübah bunlara.

Şeffaf

Forum Bağımlısı
Tepki
2.424
İsim
Burak
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Diğer
Önce damacanaya tecavüz çıktı.

Sonra taksim tacizcileri. Öyle ki tacize uğrayan kız kendini kurtarmak için otobüs durağının çatısına çıkmıştı.

Sonra tavuğuna tecavüz edeni bıçaklayan bir adam gündeme oturdu.

Sonra kediye tecavüz duyduk. Yavru kediye.

Bir ara da birinin ördeğine de tecavüz edilmişti.
Kendi yeğenine, kızına, çalışanına, sağırlara dilsizlere hepsini duyduk da...

Bugün de en inanılmaz olanını duydum ya artık ne dua edeyim ne beddua ederim ben de şaşırdım.

Edit, haber sırf komiklik olsun diye kirpice sitesinden yayınlanmış. . Resime ve bu habere inanmayın.

• Beğen
Tepkiler: sallehpaul
Scudo
Ülkeye format atmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
At bana göz kırptı...
5b490ad59bc32b5511791eb1fd373416.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlgi çeksin diye yapılmış olduğu bi haber belli zaten. Haber eski ve yalan.

Herhangi bir yetkiliye veya mahkeme kaydına dayandırılmayan haberde yer alan iddia doğru değil. Haberin kaynağı olarak (link).com sitesi gösterilse de haber ilk olarak 5 Nisan 2016 tarihinde parodi haber sitesi (link)’da yayınlandı.
Mizahi ve hayal ürünü haberler yapan kirpice.com, kendi haberleriyle ilgili olarak şöyle bir tanım yapıyor: Sitede yer alan haberlerin hepsi, kişilik bölünmesi yaşayan, şizofren bir yazarın kafasında yarattığı hayali olaylardır. Kaynak: (link)

İlk mesajı editledim, resmi sildim ama yine de üzgünüm. . Ne kedisi tavuğu kalmış ne damacanası.. Ne hale geldik ya

@JollyJumperBisiklete da gayduruvermişler. Neyse ki bu bizden değil.
be17d772342ab187ef49e831d62aa95a.jpg

Sele taktığımız yere falan mı? [emoji848][emoji848]

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kız ve erkek çocuklarının birbirine öcü gibi gösterilerek büyütüldüğü toplumuz biz. Halen okullarda kızlarının bir erkekle yanyana oturmasını istemeyen aileler var. Hatta kız ve erkek çocuklarının ayrı okullarda okumasını gerektiğini söyleyenler bile var hâlâ.
Çocukların birbirini hiç tanımadan ve sadece cinsel bir obje olarak algılamasına neden oluyor bu durumlar.
Sonra gelsin tecavüzler, tacizler, aile şiddetler, hayvanlara ve çocuklara tecavüzler...

Düşünün, toplu taşıma araçlarında bir kadının kalktığı yere oturmak için o koltuktaki sıcaklığın geçmesi gerektiğini düşünen kafalar var. Bu kafanın ata, eşeğe, kediye tecavüz etmesine şaşırmam ben. Öncelikle değiştirilmesi ve tedavi edilmesi gereken kafa, bu kafa.

@berberci kizla erkegin basbasa kalmamasinin sebebi vardir. Kizla erkegin kucak kucaga yasadigi illerde ulkelerde ve bolgelerde durum bellidir. Ayrica bilimsel bir deneyden bahsedeyim.
Kiz ve erkek yanlarinda kimse yok iken salgiladigi hormon ile toplum icinde salgiladigi hormon farklidir.
ALLAH C.C BİLİYORDA AYETTE BUNU BELİRTİYOR....
Not: antalyada kiz eve erkek atiyor. Babasi gelince dolaba sakliyor cocugu. Sonra babasi kizinin davranisindan suphelenip odaya bakinca cocugu goruyor. Agzini yuzunu dagitip polise veriyor ergeni

@muratokan
Bakın ben okulda sınıfta yan yana oturmasından bahsederken, siz baş başa kalmaktan ve kucak kucağa olmaktan bahsediyorsunuz. Kafanız nasıl çalışıyor, varın siz düşünün artık.

İlk mesajımda bahsettiğim kafa, tam olarak sizin kafanız. Kız ve erkek deyince aklınıza gelen şey bir penis ve vajinadan ibaret.
Tedavi olunuz.

@berberci ALLAH c.c tan daha mi iyi bilecegiz? Sinifta yanyana oturan kiz ve erkegin salgiladigi hormanlari. Ayni odada yanyana gelen iki farkli cinsin salgiladigi hormanlari arastirin. Ayet var hadis var bu durumla ilgili. bir tarafta tecavuzcu serefsizler diger tarafta ise edep ve haya duygusunu yitirmis sekso manyak bir kitle var. İkisinin ortasini bulabilmis ne gecmis nede yeni nesil var. İki cinsinde icinde edep haya ahlak yoksa (DİKKATLİ OKU İMAN DEMİYORUM. CUNKU BU UC SEY DİNSEL DEGİL EVRENSEL KAVRAM) cigeri bes para etmez konusan hayvan surusu geliyor gozlerimin onune...

Haberin yalan olması değil korkutucu olan, yalan da olsa bu haberin içeriğinin ülkemizde gerçekleşme olasılığı. Kızmamız ama şaşırmamamız.

Geri