Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Her türlü beddua mübah bunlara.

@NolanSıkıntı yok. Bundan sonra goygoya devam.
Yerine göre davranmadık hata ettik. Şimdi çevirme ve pop müzik gibi bir kaç hafta listede kalma formülleri.

.

Teyyooo bunun kalktığı yere oturulmaz mi beaa
Çüşşşş bana di mi?
@berberci
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Dosyalar

• Never-seen-this-before.mp4
    638,7 KB · Okunma: 14
Scudo
@dodurgalı_06 olayi basindan sonuna okusaydin belki anlardin. Yada anladin nefsinin isine gelmedi...vs bahane sebep cok.

Neyse "Sizin dininizde inancinizda size. Benim dinimde inancimda banadir"
Benden kimseye zarar gelmedi. O zaman size ne? Siz cagdasliktan bahsediyorsunuz. O zaman cagdasligi adam gibi yasayin ve saygi duyun. Saygi duymak zorunda da degilsiniz. O zaman haddinizi bilin ve goruslerimize inanclarimiza karisma hakkini kimse size vermedi. YANİ HADDİNİZİ ASİP BASKASİNİN İSİNE BURNUNUZU SOKMAYİN. Tartisip konusup mutaala ve istisare yapilacaksa ciddiyetinizi aklinizi kaybetmeden edep haya saygi ve egitim ile yapin...

@Nolan Kardeş sen oturmak istemiyosan oturmazsın, tercih senin. Fakat bu eylem ileri giderse, şöyle ki; adamın biri kendi karısının kızının kalktığı yeri namus meselesi yapar da oraya oturmak isteyenleri engellemeye çalışırsa, hatta daha ileri gidip namus diye kafasına sıkarsa pek saygı duyulacak bi tarafı kalmaz bu eylemin. Kadının ısıttığı yerden zevk alan erkek, erkeğin kalktığı sıcak yere oturunca ona da gay mi diyelim?

@Ahmet Bilge Kaan AKIN benim bu sekilde hata yapmam 0 a yakindir. Ama kibrinle ve kendini mukemmel zannetmekle senin gayet hataya musaitsin.
Bir yazarin su sozu gibisin
"Battikca kendini yukselenlerden mi zannediyorsun???"

@Şeffaf
Direk yazdığınızı alıntılıyorum şuraya "Direkman kendinin ve toplumun namusuna sahip çıkmaktır bu.". Yani burada namus kavramını yan yana oturmaya indirgemişsiniz, oturmaz ise namusuna sahip çıkıyor, oturursa da namussuz oluyor demektir bu. Cümle bunu anlatıyor.

@Şeffaf
Şuna benzemiş yazdıklarınız :D

İlmi konuların kapısının açıldığı, en azından aralandığı bir konuya Çüşşşş diyerek cevap veren, gay muhabbetine çeviren, kadınları evden çıkarmayan sizin gibi zihniyet diye hakir gören bu arkadaşlara ne yazık ki istemeye istemeye bundan sonra saçma sapan goygot muhabbeti yapacağım dedim ve yaptım da. Fakat içim rahat değil.

Yine de şunu belirtmek isterim ki, siz isteseniz de istemeseniz de bu dini konularda çok hassas davranan büyük şahıslar var aramızda. Forumda değil belki. Bilemiyorum o belli olmaz. Aramızda yaşayan, toplumumuzda. Hala yaşıyorlar evet. Evliya olmak öyle kolay değil. Çok hassasiyet ister. Bize de onlara uymak düşer.

Mahalleden geçen karıya kıza gözünüz takılır laf atar veya en az ihtimalle gözümüz değer de en ufacık bir şey içimizden geçer. Mesela güzel kız demek sadece. Bu sana güzeldir, hoştur. Beğenidir. Bazılarına ise kor ateşi, közü avuçlayıp tutmak gibidir. Kafasına çivi çakmak gibidir.

Evliya olmak kolay değil. Bundan daha hassas mevzular da var. Fakat siz takıldınız oturan kadının kalktığı yere oturmayan erkek kısmına. Daha da bir adım ileri gidemiyor ve Çüşşşş diye hitap ediyorsunuz. Bir bilsen daha neler var aslında. Aman diyim kimse lafını etmesin. Adamlar onu inkar bunu inkar iyice dinsiz kafir olacak sonunda.

Ben ve benim gibi düşünen bazı insanlar ne yapıyor biliyor musunuz? Size dua ediyoruz. Siz hiç benim gibilere dua ettiniz mi? Biz ise sürekli sizin duacınız durumundayız.

Sen bana çüşş de, bu sneln şahsiyetindir. Benim gözümde inan bana sinek kadar değerin yok ama Allah can vermiş ben ne yapayım. Sana da katlanmak varmış kaderimizde. Ötekine de.

Bir gün peygamber efendimize bir şey sorarlar. Ve o der ki, ay olmayan karanlık gecede, siyah bir taşın üzerinde yürüyen siyah karıncayı gören Allah.. Şeklinde devam eder.

Neyin gizli kalacağını düşünen varsa, bunu da hesap etsin. Ne kadar sapık varsa, ve ne kadar da buna metleden kişi varsa, hepsinin aynı zamanda bir annesi de var. Bazılarının karısı bazılarının kızı var. Bunlar düşünmez mi, kendileri gibi olan Başkale da gelip bu kadınlara musallat olur? Eden bulur diye bir laf vardır bizde.

Toplum olarak bazı hassas konulara sen, ben, Çüşşşş diyen çoban arkadaşımız sahip çıkmazsa ve sapkınlık yaygınlaşırsa ne yazık ki o çobanın da, diğer aynı düşüncede olanların da ailesi bundan etkilenir. Ya bu arkadaşlar da kendini düzeltecek ve kendisi gibi olanları uyaracak, böylece toplumsal bir birlik, beraberlik ve ahlak çerçevesinde uygar bir şekilde mutlu mesut yaşayacağız. Sapıklar göz açtırmayacağız. Ya da sapıklar çoğalacak. Çukuru olan herkes ve her hayvan, her cisim arkasını kollayacak. Ne yazık ki bu hale geldik. Örnekleri yukarıda.

Şimdi sen diyorsun ki, kadının oturduğu yer oturulmaz. Bu senin anlayacağın bir şey değil. Bırak da büyükler konuşsun, bir dinle, bir anlamaya çalış neden böyle diyorlar... Kabalaşmadan karşı fikrini beyan edersin. İstersen alırsın istersen beğenmez gidersin. Bak biz bu kadar insan kalkıp da hiç birinize yozlaşmış batılıların esirleri demedik. Milli manevi değerlerini kaybetmiş, ahlaktan yoksun hayvan demedik.
Aksine hayvan durumuna düştük. Çüşşşş ile.

Aynen Ahmet Kaan için de geçerli bu sözlerim. Ben daha fazla örnek verir daha fazla yazardım ama ne fayda? Allahın hidayet vermediğine sen mi hidayet vereceksin ayeti gelmiş farz olmuş bir kere.

O halde bize düşen nedir?
Olay koltuğa oturup kalkmak değil. Siz de biliyorsunuz.

Ormanda yemek pişirmek için ateş yakmak gerekir. Ateş yakmak için çok sayıda küçük küçük dallar toplar getirirsin. O küçücük dallar koca bir ateş olur da tavşanı, geyiği bununla pişirirsin.

Hassasiyet işte böyledir. Günahlar da öyledir. Küçücük dediğin 100 tane dal birleşir de büyük ateş yakar. Küçücük dediğin ve hor gördüğün ne varsa, yarın öbür gün ateş olur yüreğini ocağını ahiretini yakar.

Hassasiyet, hassas bir şeydir. Hangi canlı hassas değildir namusunda? Benim dilim varmıyor söylemeye.

Anladım tamam.
Başçavuşun eşeği o.s.ruyor burada.

Daha da tek kelime edersem şerefsizim. Ne haliniz varsa görün ikiniz de. Bir gün anlarsınız. Benim anlatmak istediklerimle sizin evirip çevirip başka yere getirdiğiniz konuyu. Bir gün anlarsınız.

Millet birbirinin ''kalbini yarıp da bakmış sanki'' :Birisine Allah'ın hidayet veremediğine demek ne kadar da ağır bir kavramdır.

@Şeffaf Ben tercihe saygı duyduğumu ifade ettim, onun oturmaması beni bağlamaz. Benim veya başkasının oturması da başkasını ilgilendirmezse ne ala. Olayı gay muhabbetine çevirmedim, kısaca örnek üzerinden soru sordum. Bu koltuk işini ilk defa duydum, tokalaşma işine çok kez şahit oldum, ona alışığım ve mantığını anlıyorum örneğin. Ama ortada birebir temas olmayan koltuk meselesinde mantık bulamadım. O mantıktan yola çıkınca meselenin nelere varabileceğini anlatmak istedim. Üstü başı pis biri kalkmazsa boş bulduğum yere otururım içimde bi art niyet olmaksızın.

Neyse ki kadınların kemik iliğinden sperm de üretmişler. Artık erkeğe gerek kalmadı. Bu sıkıntılar 2 yüzyıl içinde bitecek. Bu tartışma da kadük ve anlamsız kalacak. Tek hormon kalınca sınıflarda kız çocuklar da rahat edecek. Erkek ise tarihin çöplüğünde yerini yavaş yavaş alacak. Zaten sperm kadından olunca doğan bebek kız oluyor. Erkeklerin helvası karılıyor beyler.

şöyle bir şey bırakıyorum buraya. gelişmiş ülkelerin neden geliştiğini, bizim neden Atatürk`ün bize koyduğu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkamadığımızı anlamaya yardımcı olur belki. En üst noktaya ulaşamasanız da en azından bir altına ulaşmayı Allah nasip etsin.Maslow.png

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Nolan

@muratokan

Benim dinim, yani İslam dini mantık dinidir. Bir kadının kalktığı koltuğa oturmamanın sebebi ne olabilir? Eğer orada bulunan nemin kuruyarak bakterilerin bölünmesinin yavaşlatılması değilse, sizin kadını cinsel bir obje olarak gördüğünüzün göstergesidir.

@Nolan

"Kadının oturduğu yere -soğumadan- erkeğin oturması zina değildir. Ancak istirahat için değil, sırf şehvet ve lezzet kasdıyla yerine oturan kimse kötü niyetinden dolayı mesuldür."

Araştırdım, çoğu dini kaynak bu şekilde cevap vermekte. Yani eğer oturmuyorsanız, şehvet ve lezzet alacağınız kastı ile oturmuyorsunuz demektir. Bir kadının koltukta bıraktığı sıcaklıktan da şehvet duyuyorsanız, aynen dediğiniz gibi potansiyel bir tecavüzcü olabilirsiniz. Sıcaklıktan zevk alan insan neler yapar bilemedim. Acilen tedavi olunuz.

@muratokan yaa bunun gibiler mezhebi genis full xl larc kafalar bosuna klayeni yorma kardesim bunlar medeni cagdas zihniyetin urunleri bunlari disaridan gorende bir halt zanneder adamin forumda attigi mesajlardan yaptigi begenilerden belli zaten ne oldugu bosver

@Fatih Yasin Söndüren

Aynen reyiz kürtaj yapıyah bırdaa.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Fatih Yasin Söndüren
Asıl sen ne saçmalıyon ben anlamadım. Kadının kalktığı koltuğa oturunca geniş xl adamlar mı oluyoruz? Ben dinini din gibi yaşayan bir adamım. Eğer geniş olmamaktan kastın karısını kızını sarıp sarmalayıp eve tıkmaksa, ben daha da bir şey diyemem sana. Çünkü senin okuma yazma bilmene şükrederim. Tamam reyiz rahat ol sen, ben geniş olurum.

@dodurgalı_06 sen kimsin kardesim seni alintilayan mi var ? yaran var herhalde gocunduguna gore benim dusuncem beni ilgilendir ringonun ahiriymis gibi her onune gelene sacma sapan konusuyonuz yaw sizi bana secmeceyle mi veriyorlar bir gidin baskalariyla muhatap olun adam yerine koyup okumuyorum mesajini bile kalkmis beni alintiliyorsun tobe ya

Merhaba ben Geniş Reyiz. Aranıza yeni katıldım. Kız ve erkek çocukların yan yana oturmasına, oynamasına karşı değilim. Otobüste de aynı şekilde. Hatta kadının kalktığı yere de otururum, benlik bi sıkıntı yok. Kız ve erkek iki arkadaş yürüyüş parkında konuşarak yürüyebilirler, ne var bunda?

Yarabbim ne kadar da genişim şükürler olsun sana...

@firestone
İleri gitmemek lazım.Bu ileri gitme,her mesele için geçerlidir.
@dodurgalı_06
Mantık değil,hoşgörü dini.
O koltuğa oturmak mekruhtur.Oturmamak lazım.Ayakta seyahat edince ölmeyiz herhalde.Ben zaten toplu taşıma kullanmıyorum.Kullansam,tövbe oturmam oraya.Allah(c.c)aklımıza mukayyet olsun.

Geri