Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Her yere bisikletle gidenlere karşı ciddi bir uyarıdır!

Bunun bir algı operasyonu olduğunu anlayamadı mı kimse, adam nickini yavuz sultan selim koymuş ve bisikletçilerin olduğu forumda en çok ilgi çeken konularda, bisikletlileri en çok delirtecek konularda sallamışta sallamış. Oyuna gelmeyin, sazan olmayın !

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@yakup3457 Aynen kardeş herşey algı operasyonu. Gerçekten böyle bir nik kullanıp böyle fikirleri olan insanlar olamaz. :D:D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Vay arkadaş bilim nasıl ilerlemiş! Beyin olmadan yaşayan insanlar üretmeyi başarmışlar o_O

Şu replik geldi aklıma -şimdi sizin kafanızda iki soru işareti var! bir dayak nedir iki neden atılır?

@Yavuz Sultan Selim Abi senin caddy'nin resimlerini merak ettik. Arkadan bir resim alalım da arka camındaki tuğrayı bir görmüş olalım.

Bu arada beyaz renk ED kasa Kia cee'd kullanan bir yakın akraban var mı? Bugün minibüs yolunda Çemenzar lastikçinin oradaki ışıklarda bir beyaz renk ED kasa bir Kia ceed önüme kırmayı başaramadı, "yol dinlendiren" bir minibüsün arkasından giderken tamponunu tekere neredeyse değdirecek kadar yaklaştırdı. Orada tam lastikçinin olduğu yerde bir yol ayrımı vardı ben çatalın sağından girdim, o da beni 150 m kadar takip etti. Tam senin kafadan birine benziyordu.

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@Yavuz Sultan Selim
Plakayı da söyle bari:D
Niye kendini ifşa ettin böyle:D

İstanbul'dasın..Adın Mahmut..2013 model Wolkwagen Caddy'in var..Evlisin..29 yaşındasın..:D
Veeee..Bisikletlileri ezmeyi aklından geçiren ve bunu alenen bisikletforumda dillendiren birisisin:D

insanlar sahilde yürürken yanlışlıkla bisiklet yoluna girmeyegörelim bisikletçilerden çekmediğimiz kalmıyor. Bi kere alayınız kulağımızın dibinde edepsizce zil çalıyorsunuz. Bir keresinde yine sahilde eşimle yürürken bisikletçi en kısa farı yanarken bir anda en uzun farını yakıp eşimle benim gözüme doğrulttu. Bisiklet dediğime bakmayın arabalardaki xenon farlardan bir farkı yoktu. Neredeyse kör oluyorduk.

Evet aliexpress'ten alınmış 1800 lümen farim ve 120 desibel kornamla bunu yapan benim itiraf ediyorum

Konu sahibi "Hızlı ve çılgın" ı izlemiş de ona binaen bunları yazmış gibi.

Konu sahibi "Hızlı ve çılgın" ı izlemiş de ona binaen bunları yazmış gibi.

motorlu taşıtta kullanıyoruz bisiklette. Ne şimdiye kadar bunları kullanmak için birisine sordum ne de bundan sonra sorarım.

Şakaysa kötü.Ciddiyse daha kötü.Doktora görünmenizde fayda var.

Konuyu açan zihniyette olan ve bisiklet yolunu gezi yolu olarak işgal eden bu tip vurdum duymazlara uyguladığım yöntem.

Tek fark 00:23 de ki düdük 00:28 de ki operasyonu tamamlıyor.

Bisiklete oyuncak diyen
Bisiklet yoluna girince ışıkla uyarılmasına sinirlenen
Altında 50bin liralık araç varken 2bin liralık araç kullanana elitist diyen
Sahilde dolaşın, işinize gücünüze niye onunla gidiyorsunuz diyen bir MAHLUKAT neden hala bu forumda tutuluyor anlamış değilim

• Beğen
Tepkiler: Tini mini kedi
o karısıyla birlikte bunları kör eden farın marka modelini bilen var mı? bende bisiklete alayım.

@Yavuz Sultan Selim beyaz Corsa C kullanan bir akraban var mı? Bu gün bunlardan bir tanesi kavşakta bana yeşil yandığı halde kırmızı yanan taraftan benim üstüme doğru gelip bir de haklıymış gibi korna çalıp üstüme çıkmaya kalktı. Direk aklıma sen geldin. Hayır yani o kişinin altındaki araba da araba olsa bisikleti küçük görüp ezmeye çalışan mahlukatın mahlukatın altında da Corsa C var. Corsa dediğimiz şey de bisikletin ufacık motor, +2 tekerlek ve tavan eklenmiş olanı.

Hemen sayayım akrabalarını bu abimizin:
1. Minibüs şöförleri
2. Okul servisinden sarkıp napıyon lan gevşek diyen tipler
3. Range Rover yada Mercedes(BMW çok tipleri değil) marka araçlarıyla 12312313 desibel kornayı kulağımın içinde çalan tipler
4. Önüme kıranlar
5. 23523857236487234 metre öteden korna çalanlar
Bu arada adamın arabasının yedek parçası bizim oynucağımızın! fiyatı kadar ve biz elitist oluyoruz.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Vallaha ilk mesajı okudum da; Biz bisikletliler ne kadar da duyarsız, bencil, kibirli, acımasız (milletin bağrına gidon falan saplıyoruz) adamlarmışız. Hatta adam da değiliz, el ele tutuşup yürüyen çiftleri rahatsız ederek sevenleri ayıran, taytlı elitist p.çlermişiz. Şu an size bize acayip sövüyorum içimden,
kusura bakmayın. Yazılacak şeyler değil içimden söylediklerim. Ne diyim, bari gidip kiliseye günah çıkartalım falan, yakalım oyuncaklarımızı. Rahat edemedim gece gece.

@Yavuz Sultan Selim'in VW Caddy marka aracının ön tamponu: (link)

Benim bisikletimin tamamı:
(link)
(Kron 2018 model TX serilerini daha farklı modellerden seçtiğinden mosso legarda olarak attım. 2017 ve önceki tx'ler mosso'dur. Sallama bilgi değil, iki bisikleti yan yana görerek incelemiş insanım.)

Sonuç olarak tamamının fiyatı 1400 lira olan aracı kullananlar sırf tamponu 1700 lira olan aracı kullanandan daha mı elitist? (1700 liraya boya ve takma dahil değildir)

O degilde bir keresinde o görme engellilerin yürüdüğü yerden yürüyüp önündeki engelliye çarpan adam gördüm.

• Beğen
Tepkiler: avcioglu
Konuyu açan kişi çok haklı bence daha bir kaç gün önce 10 kişilik bir bisikletli grubun saldırısına uğradım ellerinden zor kurtuldum:bsmagryr:.nedir bu bisikletlilerden çektiğimiz yahu :hhhhhh:

Geri