@Murat Cömez Teşekkür ederim, sizin yorumunuzu görmek güzel.
Merhabalar, yine eski yıllara ait vintage bisiklet aksesuarlarına merak saldım. Uzun araştırmalarım sonunda nerdeyse eksiklerimi tamamladım gibi.

1950'nin sonları ile 1980 yılları arasında üretilen ve adına 'Rocket Horn' denilen korna arıyordum ancak bu kornaya sahip kişiler genelde 60 yaş üzerinde olduğu için internette bulunmuyordu. Ben de şans eseri 1 tane denk getirdim ve bozuk da olsa satın alıp tamir ettim

. Aldıktan sonra kıymetli olduğunu anladım. Onward marka.
Bunun kornanın yanında bir de eski model km saati arıyordum ve onu da mahallemdeki bir esnafın bisikletinden şans eseri denk getirdim ve hemen aldım

Şimdilik pek eksiğim kalmadı.Km saati 26 janta uygun olduğu için tekerdeki aparatına ihtiyacım var.(28 janta uyarlamak için). Elinde olan varsa yazarsa memnun olurum
Rocket kornaya Türk usulü bir anahtar bağladım eldeki imkanlarla böyle oldu ama bence çok kullanışlı oldu
Orjinal zincir muhafazası kırık olunca tamir edip boyattırmıştım ama rengi tam tutmayınca beğenmedim ve yeniden zımparalayıp bu sefer kendim boyadım.
Muhafazanın rengi pek sırıtmadı ama sizden de yorum bekliyorum,yakışıp yakışmadığıyla ilgili
Beğeni ve yorumlarınızı bekliyorum eğer istek olursa kornanın sesini yükleyebilirim

Unutmadan sizce zincir muhafaza yakışmış mı yorum yaparsanız sevinirim.Saygılar..