@SamiKayhan
Sağlamsa veya düzeltilebilecekse kesinlikle değer. Yerine alacağınız ekipmanlar ucuz bişeyse hem daha iyi olmayacak hemde yakışmayacaktır. İyi ekipmanlarsa ateş pahası. Arka ruble muhtemelen eski tip düz rubledir (bende öyleydi) onun yerine yeni bir zincirle beraber (bana göre ybn marka yeterli) shimano 6 lı yeni tip (dişlileri değişik açılara sahip bu sayede vites geçişleri çok daha yumuşak ve kolay oluyor ben geçen sene 35 tl ye almıştım) rubleyle değiştirmenizi tavsiye ederim.
Kadroyu boyamak için herşeyi söktükten sonra boya sökücü tiner ve uygulamak için fırça ile mutfak teli ve belki ince (300-500) bi adet zımpara yeterli başka bişeye gerek kalmıyor ama uğraştırıyor ve sıçrayan boya sökücü cilde temas ettiğinde biraz acıtıyor ama çokta sıkıntılı bişey değil. Sprey boyayı aklınızdan bile geçirmeyin (ben geçirdim pişmanım) oto boyacılarda çok az daha fazla ödemeyle halledebilirsiniz ( tanıdık varsa belki para bile almaz bi arabadan artanla halleder)
Onun haricinde sökülen parçaları temizlemek için wd 40 eski diş fırçası ve parlatmak için az bi miktar pasta,polish tarzı bişeye ihtiyacınız olacak mikrofiberle uygulayarakta yapabirsiniz ama en iyi makine ile yapmak tabi. Yeni teller ve kablolara ihtiyacınız olacak. Bunlar aklıma gelenler.
Az bi miktar kauçuklu gres, belki kızaklı sele borusu ve güzel bi sele aklıma geldikçe eklerim. Alışveriş için sirkecide pedal sportif, internette kasımpaşa bisiklet,şişman bisiklet ve alimmotoru araştırmanızı öneririm.