Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Heyyy Özgürlük!

Scudo
@yasrasari
Evet dostum malum fikirlerin adami " zülfü Livaneli" ustanin sarkisi ama kendisini sabah gazetesinde köse yazari olarak gördugumde onunda sosyalist gorunen bir burjuva oldugunu görüp " edriyııınnnnnnnn" diye haykirmistim :(

Konuyla ilintili baska bi yazim

+18

Hayeller xtr, yaşam shimano sis

@Serkanep
Tabi ki alacaksn bunda problem yok yalniz tepe tepe kullanmaya alisinpta benim çamurluklarida pakete depeyim deme kırma benim kenindeyl marka camurluklari ahahahaha :D ZALIMSIN REIS

@Anonim zoruna mi gitti sanki ? Beni kiskaniyorsun hih pehh

@mariokaldato Bir de neymiş "kendi akılsızlığıyla dalga geçiyormuşmuşmuşmuş!", keşke hepimiz dilimizdeki biz olsak, pehhh!

@Anonim

Of of of ki of of. Bunu ben bile yazmaya cesaret edemezdim KALDIRATO lu maryo. İşte asrın ayarı.

@mariokaldato Posta gazetesi gibisin, onun da arasından sürekli reklam broşürleri vs. çıkar, sen de sürekli her mesajın sonuna bir konu sıkıştırıyorsun, bu ne yaman çelişkidir!

Not: @mehmetsunu saygılar bizden.

@Anonim Benim elimen bu kadar geliyor. Trubunden atip tutacagjna buyur sen yaz biseyler, biz senin reklamina tiklayalim

@Anonim
Senin isin daha kolay hani su kavelerde 16 saat oturup cay icip memleketi kurtaran dayilar var ya ; Hah iste sen onun boynunda fulari olan modelisin pehhhh

@mariokaldato Genel anlamda üslubunuzu beğenmiyorum :) Ama bence özgürlük örneğin bisikletforum'da sadece söz söylemiş olmak için yapılan eleştirilere muhatap olmadan yazabilmektir.

Bir olumsuzluk ifade etmeye çalışmayarak söylemek isterim ki: Çok zaman insanlara sorular sorarak, değişik konularda düşünmeye sevk ederek ama bunu da polemik oluşturmaya meyilli şekilde yapıyorsunuz. Bu durumda karşınıza sürekli itiraz eden birileri çıkıyor. Bu münazaralar bir yere varsa, bizi bir adım ileri götürse gam yemeyeceğim. Sanki havanda su dövülüyormuş hissi uyandırıyor bende...

Uzatmayacağım çünkü yazdıklarım da yukarıda sözünü ettiğim anlamda sizin özgürlüğünüze müdahale kabul edilebilir rahatlıkla.

@Kaan.Özçelik elestirinize saygim var abi , kesinlikle haklisin ama polemikten ziyade biz ona beyin firtinasi diyelim :) yok vazgectim demeyelim boyle beyin firtinasi olmaz olsun :D Beni elestirmekde bi anormallik yok , esas anormal olan benim zaten kendimi en cok hedef aldigimi fark etmemeleridir

@mariokaldato İşte benim film bu polemik/beyin fırtınası ikileminde kopuyor. Asıl amacınızın boş polemik yaratmak/forumu trollemek olmadığını biliyorum, ya da öyle düşünüyorum. Ama gel gelelim karşınıza çıkan kişilerle girdiğini tartışmalar da örneğin şu 2-3 mesajda karşılıklı yaptığımız gibi gerçek bir beyin fırtınası :) olmuyor ve genellikle (tabirimi mazur görün) bir atışmaya dönüşüyor. Anlatmaya çalıştığım budur.

@mariokaldato hem "hey özgürlük" diye başlık at, hem de yok onun piposu, şunun fuları, bunun zülfüsü, yok vay efendim bir kelime oyunları, beyin fırtınaları vs. alayını eleştir. Sana mı sınırsız bu özgürlük ben anlamadım ki!

Geri