Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Heyyy Özgürlük!

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/13680717_284083878635149_3261190872494381774_n-jpg.93008/

Aynı senin bisikletin şimdiki haline benzemiş bak bu! Günaydın. @mariokaldato

Scudo
Güzel yazı olmuş, bazı gerçekler tokat etkisi yapmış olmalı gençlere.
Yanlız bu arkadaşlar da 40 geçene kadar aydınlanma beklemeyin.

@atasoy
Gunaydin abi sagolasin. Aydinlanma meselesi cok çetrefilli bi kavram . muhim olan bu hayatta elde edemediklerimize dert yanmaktansa elimizdekilerin kiymetini bilmek . Gelde anlat doyumsuz nefsimize bunu :)

@mariokaldato

kapitalizm,
insanlara ne verdi ?
araba,ev,dolgun maaşlı bir iş,işler tıkırında idi,sonra ne oldu ?buhran geldi,işler tıkırında gitmiyordu ,ne yapılacaktı,
sosyalizmi istemeye başladı birileri ,hemde abd 'de obama kominizmi getirecek bile dendi,
ne oldu,hiç bir şey,

ama olan bir şey vardı,paylaşım savaşı,adı konmamış gayri nizami bir savaş orta doğuda başladı,birileri ortadoğudan ülkeler çıkarmayı kafayı takdı,onları biliyoruz,ifşa etmiyoruz, bunlar insanlığın özgürlüğüne göz diktiklerini her daim gösterdiler,

özgür bir dünya olacakmı ? dünyanın hakça eşitce insanlık tarafından paylaşıldığı,korkarım hayır,yazılı tarihimize bakalım 5000 yıldır savaşan insanoğlu ,5000 yıldır kurulamayan özgür bir dünya......

@mariokaldato
Gençken bir şey satın aldığımda mutlu olurdum.
Şimdi Trek mağzasına girip € $ lı fiyatlara bakıp hiçbirşey almadan çıkınca kendimle gurur duyuyor ve mutlu oluyorum.

Tüm yazılan yorumları okuyamadım ama ben de bir yorum yapayım müsaadenizle.

Müslüman bir adam için özgürlük diye bir kavram yoktur. Bu üstadın da bahsettiği gibi aslında kapitalist düzenin bir aldatmacasıdır, insanlara hürriyetler verdiğini ifade eder, ama hep çelişkilerle doludur.

Müslüman için hareket edebileceği mübahlar dairesi vardır. Helaller vardır. Haramlar ise bu hareket alanının sınırlarıdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Kudret Kurtcebe ozgur bi dunya kavrami bizim hayalimiz degil, sömürmeye programli bankerlerin slogani abi . Ben onlarin gazina gelenlerden olmama mucadelesi veriyorum

@mariokaldato

haklısın ,bu küresel ağaları çok iyi tanırım dünyanın başına bela olan iki kişi ( Diğer 8 kişi alt birim 300 çalışanı üst akıl)tek dünya devleti,dünya polisi,bunlara çalışacak ,insanları çiplemek sonra fişini çekmek.bunların özgür dünya dediği tamamıyle george orwell 'ın 1984 kitabında anlattıklarının aynısı, yemezler:harika::harika::harika::harika:

@Kudret Kurtcebe
Aynen abi az evel bi vatandas dedi ki seneye çipli kimlikler geliyormus filan hukumeti övdü .. Aferim dedim demek çipli olmak hukumetin fikri sana gore :(

@Mehmet Cetinbudak
Amenna dostum tesekkur ederim
Ozgurluk herkes icin farkli bi kavram geneli zanna dayali zirvalardan mütevellid ben bu kavramlarin tumunu red ediyorum.

@mariokaldato

Sen mandıra filozofumusun ki her şeye karşısın mandırato.

@mehmetsunu
Hayir aslinda memet kuru bey sadece kendime ayarim kendmi dövesim geliyor bazende kendime laf sokasim geliyor ama birden sen aklima geliyorsun örseleniyorum

Mavi pinokyo hikayesi :(

Acı çekmek özgürlük ise
Özgürüz xt lerimizle brookslarimizla

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@mehmetlevent
15 temmuz kalkismasinda insanlara bedava internet ve konusma dagitmislardi halbusem :(

Bende pis kokular alıyorum,sanırım üst komşum gene trainer'a bindi :)))

Neyse memet hc girmeyeyim bu konulara herkes herseyin farkinda ama malum ; Menraat dunyasi

Geri