Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

hi-ten nasıl bir malzemedir

@demircanguler O kısım biraz zevkler renkler... Ben olsam böyle bir bisiklet almam. Hafiflik desen hafiflik yok... Klasik görüntüye sahip olsa, yokuşlarda ağırlığına katlanırım dersin, ama o da yok... Modern alu görünümlü çelik bir kadro. Fixie/ss yapıp düzlükte gezinti bisikleti olarak kullanırdım ben olsam.
üzerinde sora set var hocam kollar sti, diacompe frenler bi de. bilmiyorum henüz binmek kısmet olmadığından sürüşü nasıl fakat şekli itibariyle beni çok çekti kendisine.

Scudo
üzerinde sora set var hocam kollar sti, diacompe frenler bi de. bilmiyorum henüz binmek kısmet olmadığından sürüşü nasıl fakat şekli itibariyle beni çok çekti kendisine.
Hi ten demirdir bildigin arkadasim. Genelde hurda saçlardan geri dönüşüm olarak uretilir
Ama biner gezersin sorun etme.

Çook eski bir bisikletimin kadro malzemesinin yazılması gereken etiketin üzerinde "ultrastrong frame mtb MM-A" yazıyor. Bu MM-A nedir, neyin kısaltmasıdır anlayamadım, bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Çook eski bir bisikletimin kadro malzemesinin yazılması gereken etiketin üzerinde "ultrastrong frame mtb MM-A" yazıyor. Bu MM-A nedir, neyin kısaltmasıdır anlayamadım, bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Valla bir şey bulamadım kendim ama İnstagram üzerinden Yasin bey’e bir sorun isterseniz “soulrider_frameworks” kullanıcı adı.

Hi-ten eskiden bisikletlerde yaygın olarak kullanılan ağır bir malzeme diye duymuştum ilk kez salcano xrs 077'de karşıma çıkmıştı araştırırken.Benim şahsi görüşüm sürmek isteyen her bisikleti sürer her malzemede idare eder bahaneye yer yok*

*

Hi ten "high tension" un kısaltılmışıdır. Her hi ten aynı alaşım değildir. Fabrikalar kendi çeliğini geliştirerek en iyi alaşımı yakalamaya çalışmış. Şu anda cro-moly alaşımı ilgi görüyor. Molibden alaşımlı hafif bir alaşım olduğu için iyi kabul ediliyor. Titreşimi emmesi ve konforlu bir sürüş sağlaması onu alüminyumdan daha konforlu yapar. Kaynak makinası ile kaynatılıp yola devam edilebilmesi de hi teni sürdürülebilir yapar. Cebindeki son 3 kuruşunu alüminyum kadrosuna harcamış insanlar yanlış yaptı.

Geri