@BisikletKolikK
Ben henüz bisiklet sürmediğim bi dönemde, 2013'ün ilk 4 ayında Dukan Diyeti yaparak 20 kiloya yakın kilo vermiştim. Üstelik hiç spor yapmadan. Yani bir kez bile çıkıp spor yapmadım. Zaten Dukan'ın tavsiyesi de, günde 30 dk. yürüyüş yapsanız yeterli olur, şeklindeydi. Onu da fakülteye gidip gelirken fazlasıyla yapıyordum zaten. Tabii o zamanlar Dukan yapmak kolaydı çünkü et fiyatları şimdinin yarısı kadardı. Şu an tavuk göğsü bile 15-20 lira olmuş. Ben o zamanlar tavuğu sadece etten sıkılınca yiyordum. Yani et yine ucuz değildi ama şu anki fiyata kıyasla baya ucuzdu. Benim de gelirim et almaya yetiyordu çok şükür. Bunu şu yüzden anlattım: Benim için de o dönemler, yani Dukan yaptığım dönemler hayatımdaki en sağlıklı günlerimdi bence. Kendimi ve midemi inanılmaz temiz, arınmış hissediyordum. Harika bir histi ya. O hissi tekrar yaşamayı öyle çok istiyorum ki.
Şu ara 89-90 kilo civarıyım. 178 boyum var. Yani "hafif kilolu" oldum. Bu yaz böyle geçti.. Ağır, hantal. Seneye yaz aylarına yine 72 kg civarında girmeyi düşünüyorum. Bakalım ne ölçüde başarabileceğim?